Napoved za ta teden: Počistite nekaj starih vzorcev

Tedenska astro napoved za obdobje od 13. do 19. septembra 2021.

Napoved za ta teden: Počistite nekaj starih vzorcev (foto: profimedia) profimedia
13. 9. 2021

S Soncem v znamenju device boste zaznali vrednost reda v vsakodnevnem življenju, zato boste z veseljem poprijeli za vsako delo. Kar je treba storiti, je treba storiti, bo vaš moto, vendar se boste znali boriti tudi za zasluženo plačilo. Če vas bo nekaj zmotilo, boste nagnjeni h kritiziranju. Sprejemali boste tudi kritiko, če se vam bo zdela smiselna ali koristna. 

Zelo boste inteligentni, prebrisani in analitičnega uma, nobena podrobnost vam ne bo ušla. Marsikaj je lahko težka preizkušnja, vendar boste odločni pri svojih odločitvah in lahko se vam zgodi, da boste vsiljevali svoje mnenje drugim ljudem.

Težje boste sklepali prijateljstva. Spremljal vas bo trezen um, zato se lahko zanesete nase tudi v kritičnih situacijah. Ker boste postavljali visoke zahteve do sebe in drugih, bo vse skupaj za vas manjši boj. 

Po eni strani se podajate v napredek in nove smernice, po drugi strani pa bo najprej potrebno počistiti še nekaj starih vzorcev, ki vam že nekaj časa preprečujejo osebni ali karierni razvoj. Zanimanja bodo širokega spektra, le konkretno se bo potrebno usmeriti, da boste sledili pravemu napredku. Denarne zadeve vas bodo na trenutke vznemirjale, saj boste želeli izboljšati situacijo in preiti na višji nivo. Ne vznemirjajte se po nepotrebnem, saj si boste le poslabšali svoje počutje. Nekoliko lažje kot običajno se boste spustili na realna tla in se soočili z težavami, ki se nabirajo že nekaj časa. Vse boste poskušali imeti pod nadzorom. Zaposlite se fizično in umsko, da ne boste imeli časa za nekoristno razglabljanje.

Merkur v znamenju tehtnice bo izboljšal sporazumevanje in vas malce umiril, tudi takrat, ko vas bodo jezili ali vznemirjali. Veselili se boste družabnih uspehov in preplavilo vas bo zadovoljstvo zaradi uspehov, ki ste jih doživljali v zadnjem času. Prosti čas boste izkoristili za ukvarjanje s športom.

Venera se bo nahajala v znamenju škorpijona zato boste skrivnostni in zelo previdni glede tega, koga pusti v svoje življenje. Ta tranzit je odličen tudi za vaše spolno življenje. Intimno, erotično delovanje bo prepleteno z globoko čustveno globino. Vedeli boste, kdaj morate narediti korak nazaj in kako se lahko izognete pred tem, da bi vas občutki preveč prizadeli. Če skrivate kakšne skrite občutke ali skrivnosti, jih lahko zdaj preprosto odkrijete. To je pomemben in resen čas, ko gre za razvoj vaših odnosov. 

Napoved za vsak dan posebej

V ponedeljek bo Prvi krajec v znamenju strelca doprinesel energijo, ki bo povezana z optimizmom. Hitro se boste, če boste tako začutili, prepustili impulzivnim in nepremišljenim dejanjem, ki pa ne bodo nosila večje teže. Brez predhodnega razmisleka boste pripravljeni začeti kakšen nov projekt ali pa se brez razmišljanja podati v tveganje. Prvi krajec bo poskrbel, da boste vitalni in polni zanimanja. Čas bo namenjen temu, da ovrednotite določene občutke, se zazrete vase in poizkušate opustiti neprave navade. 

Čustveno boste v torek, ko popoldan luna prehaja v znamenje kozoroga, rahlo občutljivi, vendar po drugi strani zelo dojemljivi. Pomembne povezave boste z lahkoto obnovili in zopet boste z več razumevanja gledali na svoje težave. Brez večjih težav se boste na področju kariere in izobraževanja zbrali, ni pa to najboljši čas za pretirano in nepremišljeno razglabljanje o svojih načrtih.

Trmasto in uporno boste tudi v sredo, ko vas bo obdajala zemeljska energija, delovali v odnosih, težko vas bo premakniti iz začrtane poti. Ljubezenski odnosi se bodo dotaknili faze zatišja, saj boste ves čas razmišljali kaj bi lahko popravili ali spremenili, namesto da bi se zadovoljili s tem, kar vas obdaja.

V četrtek ob 17.23 uri luna prehaja v znamenje vodnarja. Na ljubezenske zaplete boste gledali z drugimi očmi, bolj odločno, kar vas lahko v kakšni kočljivi situaciji reši pred občutljivostjo. Zamikala vas bo tudi nova, bolj pestra garderoba in pred spletnimi nakupi se boste težko zadržali. Konjunkcija med Luno in Plutonom vas bo notranje razdražila in vas usmerila, da boste vse želeli takoj in sedaj. Ta vpliv bo zelo intenzivno povezan z dojemanjem, zato pazite na besede, ki jih ne boste mogli več vzeti nazaj, ko bodo enkrat izrečene. Lahko se pojavijo nestrinjanja, vztrajali boste pri svojem, prilagajanja tokrat ne bo na spregled. Varujte se predvsem prepirljivosti in nagnjenja k poškodbam. 

Tudi v petek se lahko zaradi neugodne konjunkcije vrstijo psihične ter želodčne težave zaradi napetosti in vznemirjenja, ublažite jih z lahko prehrano ter sproščenim pogovorom. V ljubezni vam ne bodo dovolj le besede, potrebovali boste tudi konkretna dejanja.

Sobota prinaša s konjunkcijo med Luno in Venero pravo razbremenitev in dan poln srečnih naključij. Ljubezen bo navdihnila tudi najbolj zadržane in vam dovolila da čutite v pravi nežni smeri, še posebej pozno zvečer, ko se luna zavihti v znamenje rib.

V nedeljo bo tiste, ki se nahajate na pragu težav spremljal občutek nemoči. Ne obremenjujte se, če ne boste opravili vsega dela. Ta vpliv vas vodi k temu, da morate čim prej narediti resen načrt kako boste lažje opustili določene vzorce obnašanja, ki vam le škodijo. Poglobitve se bodo dotikale tudi družinskih odnosov ter nudile ramo ter objem, ko boste to potrebovali.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: