Napoved za ta teden: Pomiritev čustev po burni polni luni

Preberite podrobno astro napoved za obdobje od 10. do 16. oktobra

Napoved za ta teden: Pomiritev čustev po burni polni luni (foto: profimedia) profimedia
10. 10. 2022

V teden se boste podali s Soncem, Venero in Merkurjem v znamenju tehtnice, zato boste na vsakem koraku iskali lepoto, mir in harmonijo. Najbolj vas bosta vznemirili neenakost in nepravičnost. Pomembna lekcija bo poiskati strpnost do neurejenih delov življenja in najti popolno ravnovesje v sebi.

Delovanje bo taktno in diplomatsko. Če vas spremlja občutek, da je življenje zadnje čase sivo in nezanimivo, je sedaj pravi čas, da ga znova polepšate. Prava izbira je lahko sprememba sloga, nova frizura ali preureditev domačega zavetja. 

Na področju čustev boste bolj pomirjeni. Prebujeno bo tudi intuitivno razumevanje potreb in želja drugih. Želeli boste razširiti krog poznanstev, pridobiti nove izkušnje in uživati. Vpliv bo osvetlil dinamiko odnosov in neravnovesja, ki jih morate odpraviti.

Prav tako vam bo pomagal, da se osvobodite slabih prepričanj o lastni vrednosti, da se izognete nizkega samospoštovanja. Zaznavali boste, da vas vleče k pomembnim finančnim odločitvam, zlasti v smislu dolgoročnih naložb ali varčevalnih načrtov. V negativnem smislu vas lahko preplavi lažni občutek skladnosti, samo da bi se izognili konfliktom ali neprijetni resnici.

Ne boste sprejemali prenagljenih odločitev ali delovali impulzivno. Vaš čustveni jaz bo kljub temu dovolj močan, zato pričakujte povečano empatijo in sočutje. Tudi v ljubezni boste odprtega srca, dostopni, sproščeni in zelo prilagodljivi. Na področju dela in denarja se boste dobro zavedali lastnih meja, čeprav boste večkrat, ko bo potrebno sprejeti odločitev neodločni. Sedaj je tudi pravo obdobje za morebiten nakup računalnika, telefona in ostalih tehničnih naprav.

Odprti boste za kompromise, nove ideje, vendar vas ne bo mogoče enostavno zapeljati ali z vami manipulirati. Če ste bolj žaljive ali maščevalne narave, boste tokrat izgubili svojo moč, kar vam lahko doprinese stres. Kljub temu boste poskušali v vsaki situaciji najti miren izhod iz konflikta. Bolj boste naravni in sproščeni, zaradi česar boste vredni občudovanja. Intenzivna čustvena inteligenca bo podaljšana roka povečane motivacije, zaradi česar boste zelo delovni in vztrajni. Prihajajo preobrazbe, zato lahko v svoji miselnosti naredite korenite spremembe in s svojo modrostjo močno vplivate na druge.

Zaradi energije Marsa v znamenju dvojčkov bo radovednost na najvišji ravni, komunikacija bo hitrejša kot običajno, napačne informacije pa se bodo širile z vrtoglavo hitrostjo. To je vpliv, ki vas bo usmeril, da delujete bolj ostro, brez filtra vljudnosti. Neodvisnost bo ključnega pomena, zato se boste, če vas bo kdo želel preveč prikleniti nase hitro izmuznili.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju ovna, zato bodo zelo pomembni urejeni odnosi, ter iskren pristop, s katerim boste lahko razrešili kakšno nejasnost. Na vseh področjih bo prevladovala optimistična naravnanost. Vpliv bo skoraj vse postavil na boljšo pozicijo, tudi vaše počutje, ki pa bo če bodo preveč silili v vas malce nervozno in nepredvidljivo. Ker boste polni sami sebe, morate biti previdni v komunikaciji. Uporabite svojo borbeno naravo, se z vsem tem lažje soočite. Pozno zvečer prihajajo umirjene vibracije, saj se luna seli v znamenje bika.

V torek, ko bo luna v biku, pričakujte bolj skladno energijo. Začeli se boste tudi zavedati, da je potrebno prebuditi stik s svojim notranjim jazom. V kolikor se nahajate v težavah, poiščite podporo v bližnjih. Na eni strani bo povečana želja po stabilnosti, na drugi strani pa vas bo navdihovalo tudi nekaj skritih želja. Besede bodo šle težko iz jezika, zato boste nekateri raje samevali v svojem svetu. Z veseljem si boste vzeli čas za ljubezen in prijetno kramljanje v domačem okolju. Ne obremenjujte pa se če zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Obremenilne energije se vas ne bodo tako močno dotikale, saj boste boleče misli znali preusmeriti. 

V sredo, ko bo luna še v biku, boste delovali ter razmišljali stabilno. Zmede vas lahko konjunkcija med luno in Uranom, ki prebuja komplicirano energijo in nestabilno dogajanje. Možni so razni izpadi, električni in računalniški zaradi preobremenjenosti sistemov, prebujata pa se intenzivna težnja po višjem znanju in močna intuicija. Odgovori na vprašanja, se lahko pojavijo tako hitro, da najprej niti ne boste dojeli njihovega pomena.

Četrtek bo polepšal vpliv lune v znamenju dvojčkov. Z veseljem se boste nasmejani podali v reševanje zapletov ter situacij, takšnih in drugačnih. V ljubezenskih odnosih boste razigrani, vendar nič ne bo ostalo pozabljeno, prav tako tudi nič ne bo dokončno rešeno. Misli bodo nihale iz ene skrajnosti v drugo, ne bodite presenečeni, če kakšno stvar založite ali izgubite. 

Energija dvojčkov vas bo v petek osvobodila strahov, povezanih s poslom, financami, ki bodo v tem času zelo pomembne ter v zvezi z zdravjem. Težko se boste izognili ukvarjanju z nepotrebnimi skrbmi. Lažje pa se boste usmerili k intenzivnemu delu na sebi in razmišljanju o številnih spremembah, ki so na vidiku. Klepetavost bo brez meja, zato vam nikjer ne bo dolgčas. Hrepeneli boste po komplimentih in potrditvah.

V soboto pričakujte s konjunkcijo med Luno in Marsom nekoliko nenavaden dan. Energija raka, ki nastopi v poznih popoldanskih urah je lahko zelo obremenilna in občutljiva. Težko se boste zavarovali pred pripombami, ki se vas lahko močno dotaknejo. Čeprav boste prebujali ljubezen, praga zadovoljstva ne bo čutiti. 

V nedeljo, ko vas bo spremljal vpliv lune v raku nikar ne dovolite, da vam črne misli pokvarijo razpoloženje. Na ljubezenskem področju bo prisotne več globine in deležni boste pozornosti, kar vam bo še kako godilo. Po drugi stran pa boste nekateri napeti, nervozni in nerazpoloženi za daljše pogovore. Nekoliko bo zmeden tudi vaš um, preveč boste komplicirali.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: