Napoved za ta teden: Priznajte izvor vaše bolečine

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 14. do 20. 9. 2020.

Napoved za ta teden: Priznajte izvor vaše bolečine (foto: Pexels) Pexels
13. 9. 2020

Energija Sonca v devici je zahtevna, zato pričakujte v tednu pred vami nekaj težavnih nalog. Bolj boste izbirčni in kritični, vendar bo vaša pozornost do podrobnosti obarvana s konkretnimi razlogi. Občutek dolžnosti, ki vas bo opozarjal v notranjosti, vam zagotavlja, da boste opravili vse naloge brezhibno. Vaša naklonjenost k učinkovitosti, spretnosti in iznajdljivosti, bo povezana z zemeljsko energijo, ki vas bo obdržala na realnih tleh.

Prihaja notranji občutek, da vas energija device morda na nekakšen način ustavlja na vaših poteh, vendar je to le zato, da se lahko zgodi preobrazba. Kar vam v življenju ne služi, bo postalo še bolj neusmiljeno.

Na poslovnem in finančnem področju boste razumni in praktični. Tokrat lahko natančno določite podrobnosti in poiščete skrbne ter natančne rešitve tako za dolgotrajne kot tudi za kratkoročne težave. Devica je tesno povezana z zdravjem in počutjem, zato je pravi čas za prekinitev slabih navad in za začetek zdravih novih smernic za prihodnost. Skratka, vpliv device vam bo pomagal izboljšati sebe in vaše življenje.

Merkur v znamenju tehtnice bo z odlično komunikacijo vplival na ljubezenske odnose, družino, prijatelje in sodelavce. Če ste bili v preteklem obdobju s kom v sporu, je sedaj pravi čas, da se pogovorite in rešite napetosti na diplomatski način.

V tem času boste bolj objektivni in k vsaki situaciji boste skušali pristopiti pravično in uravnoteženo. To bo nekakšen nežen opomin iz vesolja o pomembnosti upoštevanja perspektive drugih in sprejemanja lepote kompromisa. Izražanje nasprotujočih si prepričanj s spoštovanjem in odprtostjo, bo v tem tednu čudovit način za krepitev partnerstva.

Venera, ki se bo v tem tednu nahajala v znamenju leva, je znana po svoji dramatičnosti in blišču. Srečevali se boste z nenehno spogledljivostjo. Svoje zavore boste znali sprostili in se povezati s strastnimi vzgibi. Ne bodite presenečeni, če boste postali bolj ljubeči v svojih izrazih ljubezni. Sprejemanje ravnovesja na področju čustev bo tokrat ključnega pomena. Z malenkostmi in raznimi spodrsljaji se sedaj ne boste ukvarjali, bolj pomembno vam bo, da se imate lepo, ne glede na to, kje in s kom ste.

Poglejte si še: Venera se je premaknila v LEVA... Kaj to pomeni za nas?

Zaradi Marsa v znamenju ovna, ki se nahaja v retrogradni fazi, se vam lahko zgodijo nenavadne in nepredvidljive stvari. Vse, kar ni bilo rešeno, se bo pojavilo tako intenzivno, da boste prisiljeni razčiščevati in, kar je pomembneje, priznati izvor vaše bolečine. Neravnovesja se bodo množila in se ozirala za ljubeznijo in pozornostjo. Prepoznavanje povezave med telesom, umom in duhom bo ključ do boljšega počutja in umirjenosti. Frustracija in nestrpnost bosta zahtevali od vas trdo delo na sebi.

Previdni bodite še posebej pri ljudeh, ki so že po naravi agresivni ali tekmovalni.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas vpliv lune v levu vodi k temu, da zahtevate spoštovanje in iskrenost v medsebojnih odnosih. Vaša samozavest bo na najvišji stopnji in pogumni se boste znali odločati sami. Zaradi pretiranega ponosa boste želeli zaščititi svoje resnične občutke, godila vam bo predvsem pozornost. Prihaja tudi dramatičnost, zato se boste vsega lotevali z velikimi koraki in unikatnim slogom. Navdih boste črpali iz osebne zgodbe. Težko se boste pretvarjali, zato je pomembno, da sledite svojemu srcu. Hrepeneli boste tudi po stabilnosti v odnosu. Konjunkcija med Luno in Venero bo povečala erotično privlačnost ter neobremenjenost s tem, kaj si mislijo drugi.

V torek skozi dan se bo luna sprehajala v znamenju leva. Povečana bo nota ustvarjalnosti, kar lahko pripelje do umetniških dosežkov in zmage na tekmovanjih za priljubljenost. Zaznavali boste sončno plat življenja in ljudi. Pohvalili se boste lahko kot naravni voditelji s samozavestjo, ki izžarevajo sporočilo, da življenje ni samo resno, ampak tudi zabavno. V ljubezni bo temelj ponosa preprečeval, da bi pokazali preveč ranljivosti. Toda pod to drznostjo ali veselo zunanjostjo se bo do večera, ko luna preide v devico, pretakalo otroško zaupanje.

V sredo, ko bo luna v znamenju device, se bo pozornost preusmerila na področje prehranjevanja in postavljanje osebnih meja. Negativna vibracija se bo še izražala s skrajnostmi in nakopičenimi skrbmi. Nikar se preveč ne izogibajte sprememb, ne dovolite si, da bi se počutili preobremenjeni. Samotni sprehodi bodo odlično pomagalo za čiščenje misli in čas, porabljen za delo, bo postal bolj zanimiv. Všeč vam bo reševanje križank, branje jutranjega časopisa ali brskanje po spletu.

V četrtek, ko nastopi Mlaj, lahko na videz zdrava rutina postane obsedenost in psihična zaščita. Delovali boste bolj hladno in spoštovali boste tiste, ki ponujajo praktična spoznanja in logično razmišljanje. Ključnega pomena bo ohraniti zdravo ravnovesje v odnosu. Kritike ne bi smeli zaznavati negativno, kar zvečer ko luna preide v tehtnico, ne bo več težko. Potrebovali boste komplimente in občutek, da nekomu pripadate.

V petek boste zaznavali vibracije lune v zračni tehtnici, ki bodo prijetne in spodbudne. Dotaknili se boste osebnega področja in skušali skladno sestaviti vse, kar se da urediti. Besede bodo premišljene, agresivnemu pristopu se boste tokrat močno izognili. Pomembna bo izbira ljudi, ob katerih se čutite sprejeti in predvsem cenjeni.

Sobota bo zanimiv dan, ki ga bo popestrila konjunkcija med Luno in Merkurjem. Vaše misli bodo jasne in čiste, težko boste sami, saj bose ves čas hrepeneli po izmenjavi mnenj. Skozi dan si boste znali pričarati prijetne vibracije, seveda obarvane z ljubeznijo. Zvečer pričakujte več strasti, saj se luna zavihti v znamenje škorpijona.

V nedeljo ne bo nič na svojem mestu. Luna v škorpijonu bo prebudila vse, kar je bilo speče, prihaja tudi nestrpnost, s katero boste želeli vse spreminjati in popravljati. Pazite, da vas vzhičenost ne postavi v kakšen kočljiv položaj.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: