Napoved za ta teden: Različni procesi globokih preobrazb

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 21. do 27. 12. 2020.

Napoved za ta teden: Različni procesi globokih preobrazb (foto: pexels) pexels
20. 12. 2020

Z vstopom Sonca v ozvezdje kozoroga prihaja koledarska zima in čas, posvečen tradiciji, družini, bližnjim ter iskanju miru. Razmišljali in ugotavljali boste, kje bi se v letu lahko bolje odrezali, kaj bi lahko popravili. Ne bodite presenečeni, če bodo na plano priplavali zakoreninjeni spomini in nerešeni odnosi, ki vas lahko potegnejo v dvome. 

V vas se bodo dogajali različni procesi globokih preobrazb. Težko vas bo prepričati v nekaj, kar ni oprijemljive narave. S tem vplivom se boste približali novim poslovnimi in finančnimi priložnostmi, ki pa bodo drugačnega značaja, začinjene z energijo trdega dela in osredotočenosti. Težko se boste zadržali, da ne bi preveč razmišljali o finančnem področju ter tkali načrte, kako ga urediti v pravi smeri.

Na kritike in tuja mnenja boste zelo občutljivi, zato se lahko hitro znajdete v navideznih napetostih. Kljub prazničnemu vzdušju, ki bo tokrat manj bučno kot običajno, boste pripravljeni dokončati zadeve, ki ste jih odlašali in se osredotočiti na pravo pot, ki vam prinaša boljše pozicije v prihodnosti. Pri vsem, kar boste počeli pa boste malce zadržani, ne boste pokazali pravega navdušenja, zato lahko kdo smatra, da ste v resnici nezadovoljni in premalo zainteresirani. 

Venera, ki se bo v tem tednu sprehajala po znamenju strelca, bo premostila razne hladne vplive na ljubezenskem področju in vam dodala več optimizma, potrebnega, da odnosi dobijo bolj sproščeno podobo. Zadovoljni boste že z majhnimi pozornostmi, ki jih boste deležni s strani ljubljene osebe. V konflikte se tokrat ne boste pripravljeni zapletati, saj vam bo škoda časa in energije, raje se boste odlično počutili v družbi tistih, ki jim zaupate. Venera bo spodbudila tudi vašo radodarnost, zato ne bodite presenečeni, če boste za kakšno darilo odšteli več denarja, kot ste predvidevali, vendar boste kljub temu želeli nekoga močno razveseliti. 

Jupiter in Saturn sta se zavihtela v znamenje vodnarja, vstopate v njuno zavetje novih zamisli, lažjega dojemanja in bolj širokega razmišljanja. Ker se bo v začetku tedna zgodila velika konjunkcija, boste skozi teden bolj poglobljeni in usmerjeni v iskanje boljših rešitev ter razbremenitev.

Tedenska napoved

V ponedeljek skozi dan boste zaradi lune v znamenju rib zaznavali globino, ki se bo dotikala predvsem področja čustev. Prihaja iskanje idealnih rešitev in sanjarjenje o lepših stvareh, ki pa v tem trenutku morda ne bodo dosegljive. Ob 23.32 uri prehaja luna v ovna in s tem se cikel zasanjanosti zaključuje.

Kot verjetno že veste, je to tudi izjemno poseben dan: Zimski solsticij - pravo novo leto

in hkrati se bo zgodila velika konjunkcija.

V torek, ko bo luna v ovnu, se boste znali potruditi, da določene zadeve, ki so vas bremenile poskusite izboljšati. Pazite le, da ne boste s hitrim tempom spregledali kakšnega pomembnega dejstva. Čeprav boste kar naprej bezljali, boste učinkoviti, delovni in optimistični. Čustveno boste dojemljivi, odprti in samozavestni. Deležni boste veselja, navdušenja in veliko aktivne energije, kar vam daje moč in voljo za nove podvige. Ne skrivajte se za obzorjem, raje prestopite mejo. Zaradi vpliva Prvega krajca bo zelo pomembno področje, ki ureja odnose z drugimi, predvsem tistimi, ki ste z njimi v globokih povezavah. Čas bo primeren tudi za nove ideje in iskanje pomoči pri uresničevanju zamisli.

V sredo nastopi konjunkcija med Luno in Marsom, ki prinaša nestrpnost, hitre odločitve in netolerantnost. Pojavijo se lahko tudi želodčne težave zaradi napetosti in vznemirjenja. Močne in strastne želje, ki jih boste nenehno analizirali, morda ne bodo uresničene. V daljših razmerjih lahko doživite ohladitev na področju čustev. 

V četrtek ob 11.55 uri se luna pomakne v zemeljskega bika. Čas bo zelo ugoden, da se pomirite z nekom, s katerim ste že nekaj časa v napetem odnosu. Skozi dan boste precej utrujeni in kar malo zasanjani. Naredili boste samo to, kar se vam bo zares zdelo potrebno, a tega ne bo prav veliko. Najboljša stvar bo kuhanje večerje, pri kateri se boste tokrat še bolj potrudili. Na misel vam bodo prišle lepe misli, ki jih boste z veseljem delili v družinskem krogu.

V petek, na praznični dan, kljub želji po harmoniji pričakujte nekaj nesoglasij, ki lahko vplivajo na družinske odnose. Tokrat ne boste dovolili, da vam kdo vsiljuje svoja mnenja. Približajte se bistvu, vendar nikar trmasto ne vztrajajte, saj je energija bika lahko v tem primeru tudi rušilna, ne glede na to, da spodbuja blaginjo v domačem okolju. 

V soboto boste doma boste zadovoljni, saj bodo dogovori potekali gladko in brez zapletov. Imeli boste nekaj pomislekov, saj ste zadnje čase navajeni, da se določene zadeve vrtijo v pravo smer šele, ko se pošteno potrudite, tokrat pa bo vse skupaj nekako delovalo samo od sebe. 

V nedeljo vas bo spremljal vpliv lune v znamenju dvojčkov. Razigrani se boste v domačem okolju z odlično komunikacijo podali novim dogodivščinam naproti. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: