Napoved za ta teden: Stvari lahko jemljete preveč osebno

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 6. do 12. 7. 2020.

Napoved za ta teden: Stvari lahko jemljete preveč osebno (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 7. 2020

Splošna napoved

Z energijo Sonca v znamenju raka lahko v tem tednu pričakujete spremenljivo počutje, izpostavljeni pa bodo predvsem odnosi s tistimi, ki so vam najbližje. Ker psihično ne boste najbolj trdni, se vam lahko določene zadeve zdijo temnejše, kot v resnici so oz. jemljete stvari preveč osebno. Vaše nežno srce se bo večkrat skrilo za hladno zunanjostjo. 

Poskusite čim bolj izraziti svojo nežno naravo in morda se boste na področju ljubezni lažje postavili na pravo mesto. Tisti, ki že dlje časa rešujete odnos, se boste še naprej ukvarjali s številnimi vzponi in padci. Najbolj si boste v tem tednu želeli občutka pripadnosti in več intimnega življenja. Vse skupaj bo bolj sentimentalno, povezano z domom, družino in občutki. V tem tednu torej prihaja nežen vrtiljak čustev. 

Poslušajte in upoštevajte svoje občutke in se nanje odzivajte takrat, ko je to potrebno. Hrepeneli boste po varnosti, zato se boste več zadrževali blizu doma ali uživali na svojem vrtu. Močno boste na vseh področjih občutili nihanje razpoloženja. Tudi na področju dela in denarja ne boste najbolj prepričani vase.

Merkur se bo do nedelje, ko se začne gibati direktno, še zadrževal v retrogradni fazi, povezan z energijo raka. V pogovorih boste malce neodločni in občutljivi na vsako pripombo, zato se raje usmerite v razpravljanja s tistimi, ki so vam resnično blizu. Na trenutke boste preveč subjektivni, zato vam vse, kar ste si zastavili, morda ne bo teklo čisto gladko. 

V tem tednu boste imeli vlogo zbiratelja spominov, vtisov, utrinkov in bolečin. Modre in globoke misli bodo dodajale posebno noto vašemu humorju. Z veseljem boste priskočili na pomoč ranljivim. Ker se boste odzivali z globljim smislom, boste zelo dobro zaznavali, kdo je do vas iskren in kdo ne.

Z Venero v znamenju dvojčkov prihajata na področju čustev odprtost in jasnost.  Spoznate lahko veliko novih poti do užitka. Privlačili vas bodo predvsem tisti, ki navdušujejo vaš um in vas znajo nasmejati ali navdihniti. To ni čas za izpovedovanje globoke ali usodne ljubezni, to je čas za prijetno dogajanje, brez dolgoročnih obljub.

Mars v znamenju ovna prinaša vitalnost, željo po nadgradnji in predvsem lažje možnosti, da prodrete tam, kjer ste uspešni. Izkoristite pravi trenutek strastnega navdiha, ki vas bo objel. Če bo ta močna energija zavestno blokirana, vas lahko to privede do močnih notranjih napetosti in konfliktov.

Tedenska napoved

V ponedeljkovo jutro vas bo popeljala luna v kozorogu, ki vam omogoča lažje načrtovanje in več motivacije za delo. Ob 12.08 uri luna preide v znamenje vodnarja, kar bo najbolj pisano na kožo rojenim v zračnih znamenjih. To je čas, ko boste bolj naklonjeni koraku s svojo edinstveno energijo, ki bo zagotovo izstopala iz povprečja. Močno boste čutili potrebo, da pokličete svoje prijatelje, oblikujete načrte in se odpravite nekam, kjer še niste bili.

V torek prihaja uporniško in spontano delovanje. Hrepeneli boste po svobodi in odklopu od rutine in vsakdanjega življenja. Sprejeli boste nove, bolj dodelane odločitve. Vaš odnos do stvari, ki vam ne služijo več bo pravi, saj boste močno čutili, da lahko končno pogumno stopite v naslednjo fazo življenja, tisto manj obremenilno. Prihaja večja sposobnost, da razširite svoje zaznave in oblikujete svetle ideje. Ta vpliv lahko vzpostavi stik z resničnostjo.

V sredo skozi dan boste potrebovali odnose, tople besede in kakšen kompliment, da se pri delu odlično znajdete. Vaš trud se vam bo obrestoval, zato nikar ne obupajte tik pred koncem poti. Zvečer ob 20.12 uri preide luna v znamenje zasanjanih rib, zato zvečer ne pričakujte strasti, ampak se raje prepustite nežnim vzgibom.

V četrtek boste romantični, intuitivni, kreativni in sočutni. Prihaja povečan smisel za skrite energije življenja, zanimala vas bodo tudi čustva drugih. Vendar ohranite zdravo mejo, saj se lahko v nasprotnem primeru zaradi tega počutite preobremenjeni. Pomembno vam bo, da vzpostavite lep odnos med seboj in tistim, ki si to resnično zaslužijo. Če vam bo težko izraziti svoja čustva z besedami, se lahko izrazite skozi umetnost.

V petek se bo nežni vodni energiji pridružila še konjunkcija med Luno in Neptunom, ki bo vaše sanje popeljala v neverjetne dimenzije, zato si jih je vredno zapomniti ali celo zapisati. Posebej previdni bodite v prometu in pri tistih ljudeh, ki običajno zadeve napačno razumejo. Stik z naravo bo rešitev za premagovanje žalosti ali krpanje zlomljenega srca.

V soboto ob 7.06 uri se luna pomakne v znamenje ovna, vse skupaj pa bo začinila še konjunkcija Lune z Marsom. Pričakujte nestrpnost, netolerantnost, vznemirjenje in nemir. Prepirljivost boste težko nadzirali, zato se pred kočljivimi situacijami ali pogovori raje umaknite. Z ogromno fizične in psihične energije se boste podajali v nove dogodivščine, vendar boste premalo vztrajni, da bi dosegli sam vrh.

Z luno v ovnu boste v nedeljo hrepeneli po čustveni neodvisnosti. Kljub zapletom se boste znali hitro opogumiti, tudi v smeri, da bi zaščitili druge. Izziv tega vpliva je, da s preizkušanjem poiščete najboljše načine za usmerjanje izbruhov negativne energije v manj uničujoče smeri. Vaša cona udobja bo bolj usmerjena v nove, prepričljive situacije. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: