Napoved za ta teden: VEČ BOSTE ZAUPALI IN MANJ DVOMILI

V tednu od 12. do 18. julija pričakujte prijetno energijo, ki jo prinaša vpliv Sonca v znamenju raka. Veliko spodbude boste čutili, da se posvetite sebi in svojim notranjim žejam. 

Napoved za ta teden: VEČ BOSTE ZAUPALI IN MANJ DVOMILI (foto: profimedia) profimedia
12. 7. 2021

Želeli si boste urediti področje čustev, vendar lahko naletite na kakšno oviro, saj vas bo v ozadju spremljala občutljivost. Srečali se boste s svojimi podtalnimi zaznavami, ki jih boste skušali popeljati v realnost. V pomoč vam bodo nasveti, ki jih boste z veseljem sprejeli ter jih prilagodili sebi ter svoji situaciji.

Ne ustavljate se tam, kjer čutite da vas ne sprejemajo dobro, niti tam, kjer prezirajo vaše ideje in kreativne podvige. Raje se podajte tja, kjer ste dobro sprejeti in predvsem cenjeni. Čeprav vas bo objemala toplina, se lahko že ob manjšem nezadovoljstvu pojavita tudi razdražljivost in občutljivost. V ljubezni boste odkriti, željni nežnosti in toplih pogovorov. Dvomi in občutki krivde se lahko pojavijo v kolikor se nahajate v nerešenih situacijah, v katerih ne vidite pravega pomena, pa v njih kljub temu vztrajate.

Merkur v znamenju raka lahko povzroči kakšen nejasen zaplet, saj boste določene zadeve razumeli in si jih razlagali na svoj način. Prodornosti in poguma bo sicer primanjkovalo, kljub temu pa lahko uspete, saj boste pridni kot mravljica ter vztrajni. Ob določenih neuspehih in padcih so lahko pogosti občutki krivde, ki lahko vodijo v osamo.

Venera, ki se bo v tem tednu nahajala v znamenju leva prinaša v ljubezenske ter v ostale odnose spontanost in daje ljubezni tisti pravi pomen. Z veseljem boste pokazali kaj čutite, notranji dvomi se bodo razpršili in sedaj je čas, ko lahko na tem področju tudi malce napredujete. Bolj boste zaupali in manj dvomili, kar bo odlična iztočnica za dobro razumevanje.

Mars v znamenju leva prinaša moč, še posebej tistim, ki se že nekaj časa odločate, ali narediti spremembo, ali ostati v svoji coni udobja. Seštevali boste pluse in minuse ter se skušali prepričati, da bi morda bilo dobro tvegati. Zaustavljali se ne boste, kljub temu, da vas bo močna energija večkrat zbodla in dodala nekaj nemira. Najboljše se boste počutili rojeni v ognjenih znamenjih, saj se boste popolnoma zlili s to samozavestno obarvano energijo, ki vas bo silila k akciji.

Retrogradni Jupiter v znamenju rib vas spodbuja k delu na sebi. Čeprav vam bo zameglil določene zadeve, boste začutili, da je pravi čas, da zradirate težave in strahove, kar ne bo enostavno, bo pa dolgoročno perspektivno. Prihajajo močne sanje, ki bodo imele poseben pomen.

Napoved za vsak dan

V ponedeljek pričakujte prijeten dan. Luna v znamenju leva v kombinaciji s konjunkcijo med Luno in Venero prinaša presenečenja, dobro voljo in smeh. Lahkotnejše dojemanje se bo prepletalo na področju kariere in odnosov. Sproščeno se boste predajali vsem užitkom, dišala vam bo dobra hrana, ki se ji boste težko uprli. Čas je ugoden za sklepanje partnerskih odnosov in pogodb, ki lahko dolgoročno obrodijo dobre sadove. Umetnost, glasba in prijetno vzdušje bodo vaša sprostitev.

Torkovo jutro bo kraljevsko. Nato ob 10.30 uri preide luna v znamenje device, kar pomeni, konec sproščenosti in vstop v delovno energijo. Zadali si boste težje naloge, ki jih lahko z nekaj zbranosti tudi izpeljete. Motivacija se bo prepletala z vztrajnostjo, zato se ne bojte, da bi na pol poti odnehali.

Tudi v sredo lahko pričakujete, da se bo večina zadev vrtela okoli kariere in denarja. Težko se boste prepustili brezskrbnosti, pikre pripombe vam lahko celo uničijo dan. 

V četrtek boste dopoldne čutili, da morate vse, kar se vam dogaja, nadzirati in analizirati, nato ob 16.31 uri luna preide v znamenje tehtnice. Začutili boste, da se vse okoli vas počasi umirja. Želeli si boste lepih besed, stvari in situacij. Čas je primeren za finančne naložbe in varčevanje, pa tudi za nakupovanje, še posebej, če kupujete opremo za dom. Postali boste bolj uvidevni, manj nestrpni in bolj tolerantni. Bolj kot vaša sreča, vam bo na področju ljubezni pomembna sreča ljubljene osebe.

Čudovita energija vam bo tudi v petek prinesla dobro idejo ali nov izziv na področjih, v katere ste vlagali energijo v preteklih tednih.

V soboto skozi dan boste hrepeneli po bližini domačih in prijateljev. Zaželeli si boste tudi sproščenih kramljanj in lepotnih ritualov. Zvečer, ko luna prehaja v znamenje škorpijona, se boste zopet počutili samozavestno, močno in varno. Kljub navideznemu pogumu boste imeli na trenutke občutek, da ste prestrašeni in nezadovoljni. Po drugi strani, je več verjetnosti, da z nepremišljeno besedo prizadenete tiste najranljivejše, najmanj močne. Vpliv Prvega krajca vas prebuja s svojo svežino in odstranjuje vse kar je nepotrebno.

V nedeljo bo vaša energija močna, želeli si boste dogajanja in tega da bi vas upoštevali. V primeru nerazumevanja se lahko v družinskem okolju zgodi kakšen konflikt. Najlažje boste odvečno energijo sprostili v ljubezenskih odnosih, kjer se boste spontano predajali in zraven neizmerno uživali.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: