Napoved za ta teden: Trikrat razmislite, preden boste kritizirali

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 6. do 12. 1. 2020.

Napoved za ta teden: Trikrat razmislite, preden boste kritizirali (foto: unsplash) unsplash
6. 1. 2020

Splošna napoved

V teden se boste podali polni volje za delo in dobre motivacije. Oboroženi z vstopnico za uspeh se boste s pomočjo Sonca v znamenju kozoroga lažje prebijali v ospredje. Poskrbite, da boste zemeljsko discipliniranost znali uporabiti sebi v prid, na komentarje drugih se ne ozirajte, saj prinašajo le zmedo. To je teden, ko boste znali varno kanalizirati jezo zaradi slabe poslovne odločitve, površnosti pri sklepanju pogodb ali nepotrebnih nakupov. Sposobni boste umirjeno in premišljeno poiskati najboljšo rešitev.

Obeta se vam občutek uspeha in notranjega zadovoljstva, povezanega z dobrim delovanjem na področju financ. Na področju ljubezni bo vzdušje v tem tednu bolj zadržano, saj boste strasti in čustva težko izražali spontano. Naleteli boste tudi na čudne odzive, ki bodo povečali vašo dvomljivost. Pazite, da vas besede ne postavijo v zoprno pozicijo, trikrat razmislite, preden boste kritizirali.

Z Merkurjem v znamenju kozoroga prihaja v vaš objem bolj resno razmišljanje. Poslovne in osebne poteze bodo skrbno dodelane, izpeljane diplomatsko, zatekali se boste k zanesljivim možnostim. Pričakujte manj razglabljanja in razlaganja zadev v nedogled ter več pogovorov o konkretnih dejstvih in odločitvah.

Venera se nahaja v znamenju vodnarja, tako da se boste na ljubezenskem področju počutili nenavadno. Če se na ljubezenskem področju že nekaj časa nahajate v težavah in ne najdete prave rešitve, je sedaj več kot primeren način, da se temeljito pogovorite in dorečete vse, kar je kamen spotike. Skrivnosti vas ne bodo zanimale, bolj boste površinski in usmerjeni k optimističnim in enostavnim rešitvam. Na področju mode si boste zaželeli drugačnosti.

Mars se je pred kratkim združil z energijo strelca. Sprostil bo komunikacijo med vami in pomembnimi ljudmi v vašem življenju. Začeli se boste zanimati za izobraževanja, najbolj vas bo zanimalo učenje tujih jezikov ter tujina na splošno. Ker boste bolj samozavestni, lahko pričakujete širši vpogled v določene procese, ki so do sedaj delovali brez vaše pozornosti. Finančni preboj bo odvisen od vloženega truda, pričakujete pa lahko tudi kanček sreče.

Jupiter v znamenju kozoroga se nahaja na svojem dnu, onemogočen vam je prinašati upanje, zaupanje in najlepše stvari. Ne bo pa vas več slepil in vam onemogočal jasno videti stvari. Zato omogoča trenutek soočenja s sabo in poglabljanje v resne zadeve.

Tedenska napoved

V ponedeljek, ko boste čutili vpliv rastoče lune v biku, se boste z veseljem predajali užitkom. Dotaknila se vas bo potreba po novih začetkih, rojevale se bodo sveže zamisli. Dobili boste občutek, da morate v svojem življenju nekaj spremeniti in izboljšati. Med rastočo luno ni varno hujšati, saj telo potrebuje zadostno količino hranljivih snovi. Trikotnik med Luno in Saturnom prinaša ugodne vibracije na področju dela in denarja. Če bo vaš pristop resen in energija vztrajna, si lahko obetate odlične situacije.

V torek luna preide v znamenje dvojčkov, opozicija med Luno in Marsom pa bo še okrepila nemir in razdražljivost. Pazite, da ne bodo vaše besede preveč ostre. Imeli boste nekaj pomislekov, saj ste zadnje čase navajeni, da se določene zadeve vrtijo v pravo smer šele, ko se pošteno potrudite, v teh dneh pa bo vse nekako teklo samo od sebe. Ker se boste na trenutke nagibali k nepazljivosti, je ta čas lahko tudi nevaren ali vsaj neprijeten, poleg tega se pogosteje dogajajo napake in pomote.

V sredo vas bo kvadrat med Luno in Neptunom opozoril na zadeve, ki ste jih pozabili, ali pa jih niste dokončali. Pojavi se lahko nekaj napetosti, saj boste vse želeli zaključiti čim prej, kar pa ni najbolj priporočljivo, saj vam lahko uide kakšno pomembno bistvo. Resnica bo nekoliko zamegljena, zato čas ni najbolj ugoden za resne odločitve in korake.

V četrtek dopoldne preide luna v nežnega raka. Ta vpliv vam bo priskočil na pomoč, da vaše zaobljube o bolj zdravem načinu življenja ne bodo ostale samo na ravni teorije, ampak jih boste začeli uresničevati. Težave se lahko pojavijo še posebej tistim, ki ste izpostavljeni na psihičnem področju ali pa se na področju ljubezni nahajate v težki situaciji. Slabe misli preženite z iskrenim pogovorom s prijateljem.

V petek pričakujte nežen in hkrati občutljiv dan. Polna luna vas bo popeljala k vrhuncu vaše razdražljivosti, zato se raje umaknite v svoj svet, da se napetosti nekoliko poležejo. Vsako pretiravanje vas bo zmotilo. Pojavijo se lahko stari vzorci, ki jih bodo spremljale notranje napetosti, prisotnega bo tudi nekaj ljubosumja, ki se bo izražalo v nesramnih pripombah.

V soboto sredi dne se luna pomakne v znamenje leva. Poudarjen bo vaš individualizem, s katerim boste skušali prodreti višje. Prihaja povečana potreba po družabnih stikih. Še bolj veseli boste, ker boste kjerkoli se boste nahajali zadovoljni s sabo. Padajoča luna je nadvse primerna za nego problematične kože, nego podplatov in izvajanje raznih pilingov, ki bodo še bolj učinkoviti. Prihaja priložnost, da se vnovič umirite in si ogledate rezultate delovanja v preteklih dneh.

V nedeljo prihaja s konjunkcijo med Merkurjem in Saturnom možnost blokad v komunikaciji. Otežena bo sproščena naravnanost, saj boste imeli občutek, da bi enostavno morali biti bolj učinkoviti in koristni. Ne zatekajte se v slabe energije, ne zahtevajte nemogočega in dan se bo razvil v ugodni smeri.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri