Astro napoved: Pred nami je energijsko močen teden

15. 8. 2022
Deli
Astro napoved: Pred nami je energijsko močen teden (foto: shutterstock)
shutterstock

Podrobna astro napoved za teden od 15. do 22. avgusta. 

 

V tednu pred vami Sonce v znamenju leva počasi zaključuje svoj poletni optimistični cikel. To je teden vidnih dosežkov, ki je namenjen tudi iskanju novih potencialov. Lahko pa, če bo vsega preveč, občutite tudi vznemirjenje in doživljate obdobje manjših notranjih napetosti.

Pomembno vam bo predvsem, da boste zadovoljni s sabo, ter da boste v družbi v središču pozornosti. Z lahkoto boste uresničevali svoje sanje, le ponižnost ne bo ravno vaša vrlina. Prepričani boste, da veste vse, zato lahko izzovete kakšno dramo. Vaša komunikacija bo glasna, prodorna in smiselna, le ne bodite do občutljivih preveč agresivni.  

V tej poziciji se močno simbolizira vaš najgloblji jaz, hkrati pa tudi cilj, h kateremu ste usmerjeni, zato boste prodorni in energetsko zelo močni. Dovolj vam bo negativnih vzorcev in energij, zato ni izključeno, da ljudi, ki vam kradejo energijo, izločite brez dodatne razlage. Znali se boste tudi postaviti zase, tudi tisti, ki ste bolj sramežljivega in prilagodljivega značaja. 

Energija bo v negativni smeri preizkušala odnose, še posebej, če imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani. Vezani, bodite bolj previdni, da se boste v tem času dovolj posvečali svojemu partnerju, saj bo povečana potreba po pozornosti.

Čas je namenjen uživanju sproščenosti in radosti, torej odklopu. Namenjen je tudi iskanju navdiha in novih, bolj razburljivih možnosti. Prebudila se bo tudi speča strast do dela in novih izzivov, ki se jih tokrat ne boste ustrašili.

Srečo boste imeli še posebej tisti, rojeni v ognjenih znamenjih. Tisto, kar se boste odločili, boste veliko lažje dosegli, potrebovali boste le nekaj podpore. Slabo boste prenašali tudi razne komentarje in kritike, nanje boste glasno odreagirali.

Na področju osebne rasti lahko pride do zapletov z lastnim egom, ki ga nikakor ne boste znali na pravi načni brzdati.  

Merkur v znamenju device lahko ustvari manjše spremembe na področju doma. Veliko se boste ukvarjali z bližnjimi, zanimalo vas bo, kaj mislijo in čutijo, z veseljem jim boste nesebično priskočili na pomoč. Vsako zadevo boste temeljito premislili in ocenili, preden se boste podali v akcijo. Neumnosti, obrekovanje in čenče vas tokrat ne bodo zanimale, veliko boljše pa se boste izražali tisti, ki ste na svojem poslovnem področju odvisni od komunikacije. Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži ne bodo priporočljive, saj vas bodo zelo hitro razkrinkali.  

Venera v levu ustvarja strastne povezave in prebuja speča čustva. Zaželeli si boste dogajanja in se z veseljem izognili težkim pogovorom in napornim situacijam. V ospredje stopa tudi videz, zato ne bodite presenečeni, če se boste zagnali v nakupovanje, ki pa ne bo najbolj premišljeno.

Mars se v soboto zavihti iz resnega bika v razposajene dvojčke.  

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

Ponedeljek bo zaradi lune v ovnu ter konjunkcije med Luno in Jupitrom srečen ter uspešen dan. Dogajanje bo postalo bolj plodno in vznemirljivo. To je čas nepredvidljivih zadev, ki vam bodo všeč, saj boste ves čas hrepeneli po dogajanju. Tudi če se zadeve ne bodo dogajale tako, kot ste si zamislili, boste kljub temu sposobni pomesti s težavami in se pomakniti naprej.

Tudi v torek, ko bo luna še v ovnu, je pomembno da imate oči dobro odprte, izogibajte se neuspeha in prerekanja, da ne boste zgrešili prave poti. Lahko spoznate nove ljudi in spletete tudi kakšne tesnejše vezi, bodisi poslovne ali osebne. Od ljubljene osebe pričakujte predvsem odprtost in povezanost na višjih ravneh, čeprav se lahko nakopiči ogromno strasti, ki jo boste želeli izživeti. Godile vam bodo intenzivne športne dejavnosti.

V sredo, ko luna prehaja v bika se bodo zvrstile poglobljene misli, ki ne bodo najbolj jasne. Pojavi se lahko tudi nekaj osebnega nezadovoljstva, saj boste strmeli k temu da uživate. Usmerite se v tisto, kar vam leži in kar opravljate z veseljem. Začutili boste tudi nekaj osebnih obremenitev, povezanih z ljubezenskim področjem, kjer bo zaljubljenosti in strasti bolj malo. Želeli boste poglobiti svoje znanje in zagnano se boste lotili branja ali pa boste samo utrjevali svoje znanje in se zaradi tega veliko boljše počutili. Zabave vam ne bodo najbolj dišale, če se jih boste udeležili, pa bodo bolj umirjene. To je tih in zasanjan čas, ugoden za iskanje pomoči in pogovore.

V četrtek, ko vas bo spremljala konjunkcija med Luno in Uranom vas lahko marsikaj preseneti, tako ali drugače. Izrečete lahko nekaj, kar morda sicer ne bi, zato ostanite predvsem premišljeni. Podkrepljena bo težnja po višjem znanju, odgovori na vprašanja, se lahko pojavijo v hipu. Urejeno zasebno življenje vas bo pomirjalo in vam dajalo občutek varnosti. Razumeli boste, da je za stvari potreben čas.

V petek ob 14.06 uri luna prehaja v dvojčka, prihaja tudi vpliv Zadnjega krajca. Čas je primeren za zaključevanje, čiščenje, urejanje in pospravljanje. Hujšanje bo učinkovito, saj boste vanj vložili manj energije kot običajno, kilogrami pa bodo kopneli hitreje. Energija bo omilila določene napetosti znotraj vas in vas usmerila k temu, da poleg duše poskrbite tudi za telo. Čas je zelo ugoden tudi za tiste zadeve, ki vam predstavljajo težavo, saj boste zelo dobro motivirani in neobremenjeni.  

V soboto in nedeljo morda nič ne bo ravno na svojem mestu, saj vas bo spremljal vpliv lune v dvojčkih. Preciznost in natančnost se bosta umaknili iz obzorja in kljub temu da boste želeli postoriti čim več, ne boste ravno dovolj vztrajni, da popeljete vse skupaj do konca. Pozabili boste na vse težave in se za trenutek odtrgali od vseh bremen, ter uživali v dobri družbi. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali k kreativnim podvigom. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni. Skratka, pričakujete lahko smeh, razigranost in dobro voljo. Le resnih zadev in težavnih opravil se skušajte izogniti. Na trenutke boste pasivni, lenobni, vendar kljub temu pripravljeni na zanimivo kramljanje in razne izlete.  

Pripravil: Horoskop.si        

Vas zanima tudi: