Napoved za ta teden: Potrebno bo spremeniti željo po nadzoru

Tedenska astro napoved za teden od 10. do 16. januarja 2022. 

Napoved za ta teden: Potrebno bo spremeniti željo po nadzoru (foto: shutterstock) shutterstock
9. 1. 2022

Sonce v kozorogu bo v tednu pred vami prebudilo intenzivno željo po dosežkih. Uporabili boste discipliniran pristop, o ničemer ne boste samo sanjarili, ampak se boste z veseljem podali v dejanja.

Ne boste se zadrževali v brezdelju ali počivali na lovorikah, ampak bodo še kako pomembne zadeve, ki jih je potrebno narediti. Čeprav bo vaša vztrajnost zelo globok boj, lahko pričakujete za svoj trud tudi nagrado. Neverjetno željo po nadzoru, strukturi in redu bo včasih potrebno preoblikovati in popolnoma preusmeriti.

Misli bodo resne, težko vas bo prepričati v nekaj, kar ni oprijemljive narave, nekaj, kar vam ne prinaša dobička. Polni elana in prave motivacije se boste podajali v načrte, ki prinašajo uspeh. Tudi če se bo potrebno boriti ali prilagoditi, za vas to ne bo velik problem, saj se boste sposobni tudi odrekati. Čutili boste svojo moč in se usmerjali proti svojim ciljem samostojno, timsko delo vam sedaj ne bo najbolj pisano na kožo.

Za tiste, ki ste zaljubljeni, bo obdobje malce bolj zadržano, saj boste strasti in čustva težko izražali spontano. Naleteli boste tudi na odzive, ki bodo povečali vašo dvomljivost. Venera v retrogradnem gibanju bo vse skupaj popeljala v še bolj nenavadno obliko, brez strasti in pravega poželenja. Če se počutite nekoliko oddaljeni od ljubljene osebe, ne iščite razlogov, ampak počakajte, da se ta faza povrne v bolj optimistično. To bo kmalu.

Vezani boste imeli občutek, da se v vašem razmerju dvigajo zidovi in ​​ne veste, zakaj, zato je nekako pomembno, da pazite, kaj se dogaja z vašimi osebnimi povezavami. Najpomembnejše bo, da ostanete čim bolj odprti za spremembe.

Merkur v vodnarju, ki se v petek začne gibati retrogradno, bo poskrbel, da boste morali v izobraževanje in delo vložiti več časa in energije, bolj previdni pa bodite tudi v prometu, kjer boste nemirni. Pomembne bodo finance in načrti z njimi povezani, ki vas bodo v mislih prebujali. Skušajte uporabiti višjo zavest, da uresničite svoje cilje. Presenetile vas bodo priložnosti, ki jih niste pričakovali, vendar bodo žal imele kratek rok trajanja. Zaznavali boste tudi utrujenost, ki jo lahko premagate z gibanjem na prostem. V zraku bodo občasno konfliktne in dvomljive energije. Marsikaj vam bo uganka in nasveti prijateljev vas utegnejo le še bolj zmesti.

TEDENSKA NAPOVED 

V ponedeljek boste dopoldne, ko se bo luna nahajala v ovnu, pogumni in zelo prodorni. Ne boste veliko razmišljali, ampak boste delovali spontano, morda na trenutke celo malce nepremišljeno in zaletavo. Kljub temu lahko uresničite svoj želje. Zelo boste postali popoldne, ko luna prehaja v znamenje bika, vezani na fizični svet. Odnosi bodo topli, premišljeni in obarvani s sočutjem. Približala se vam bo spokojnost, ki pomirja. Ne boste pa najbolj prilagodljivi, še posebej, če bo želel kdo spreminjati vašo rutino. Neprijetno se lahko počutite zaradi presenečenj, nepredvidenih novic in novosti, saj boste cenili stabilnost. Potrebe bodo močne, a hkrati precej preproste.

V torek bo nastopila konjunkcija med Luno in Uranom, zato pričakujte nepričakovano. Srečali se boste tudi z vznemirjenjem in napetostjo, rešijo pa vas lahko instinktivne reakcije. Na področju ljubezni ne boste najbolj zadovoljni, saj prihaja ohladitev na področju čustev. V kolikor se boste znašli pod stresom, pričakujte močan notranji nemir in vpliv na fizično zdravje.

Boljše počutje prihaja že v sredo, ko bo luna še v znamenju bika in bodo napetosti večinoma že rešene, ali pa jih boste znali spretno spregledati.

V četrtek prihaja vpliv lune v znamenju dvojčkov. Kjerkoli se boste znašli, karkoli boste počeli, iznajdljivost je tista, ki vas bo vodila k uspešnim rezultatom. Če morate sestaviti kakšen dopis, reklamno sporočilo ali kaj podobnega vam bo šel ta opravek imenitno od rok. Razveselili se boste raznih prebliskov in odlične komunikacije. Ker se boste na trenutke nagibali k nepazljivosti, je ta čas lahko tudi nevaren ali vsaj neprijeten, poleg tega se pogosteje dogajajo napake in pomote.

Deli telesa, na katere bodite tudi v petek in soboto dopoldne bolj pozorni so ramena, komolci in zapestja. V tem času ni priporočljiva prevelika obremenitev rok, zato se kakšnemu težjemu opravilu izognite. Kljub razigrani energiji nikar ne pričakujte, da vam bodo vsi sledili, zato se soočite s tem, da boste morali kakšno zadevo sami popeljati do realizacije.

V soboto popoldne se bodo razbohotile čustvene energije, saj luna prehaja v znamenje raka. Na poslovnem, finančnem ter osebnem področju bodite malce bolj previdni, saj bi lahko v določeni situaciji preveč občutljivo in napačno odreagirali. Čustveno življenje bo sicer nežno in romantično obarvano, vendar do pravih odgovorov in ugotovitev še ne boste prišli.

Veliko boste tudi v nedeljo analizirali ter razmišljali, ampak boste svoja občutja raje zadržali zase, saj vas bo strah razočaranja ali nesprejetja. Na trenutke boste čutili močno pomanjkanje energije, a ne boste imeli miru, saj vas bodo vaši domači neprestano potrebovali.

V nedeljo nastopi konjunkcija med Soncem in Plutonom. Povečane bodo težnja po moči, borbenost in razdražljivost. Pojavijo se lahko čustveni zapleti, vendar premagovanje težav ne bo enostavno. Prihajata izredna zmogljivost in fizična energija. Nikar se ne zatekajte v prazna sanjarjenja, začnite se odločati bolj na podlagi svojega razuma. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še