Prehajamo v obdobje RIB: Prihaja bolj občutljivo in čustveno obdobje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. 2. 2020.

Prehajamo v obdobje RIB: Prihaja bolj občutljivo in čustveno obdobje (foto: profimedia) profimedia
14. 2. 2021

Prihaja teden, v katerem Sonce v znamenju vodnarja počasi zaključuje svoj cikel. Počutili se boste prijetno, kljub nekaj manjšim obremenitvam in nejasnim situacijam, s katerimi si boste belili glavo. Na trenutke si lahko ustvarite nepravo mnenje. Uspešni in iznajdljivi boste pri delu materialne narave, ki vam prinaša ugodne rezultate. Veseli trenutki vas bodo popeljali v dobro voljo, razumeli boste tudi napredne misli, pri manjših zapletih pa se tokrat ne boste želeli ustavljati. Računalniki, telefoni, tehnika, vse to bo še vedno aktualno... 

V četrtek, ko Sonce pride v znamenje rib, prehajate v bolj občutljivo in čustveno obarvano obdobje. Dogajanje vas bo vodilo v domišljijo in dramatično doživljanje, ki pa naj ne prerase v to, da se znajdete v vlogi žrtve. Vpliv bo v ospredje postavil čustveno plat in vas usmerjal v reševanje odnosov, bistvo se bo premaknilo proti vaši družini in bližnjim. Marsikaj ne bo ravno najbolj enostavno, saj boste morali določene zadeve, ki bi naj bile jasne celo dokazovati in se boriti za svoj prav, vendar tokrat na veliko bolj nežen način. Osredotočite se na nove cilje, predvsem dolgoročne, ki obetajo dobre rezultate. 

Merkur v znamenju vodnarja, ki se bo v tem tednu še gibal retrogradno, vas bo usmeril v bolj smiselno komunikacijo in povečano storilnost na področju dela. Poudarek je na tem, da hitre rešitve tokrat ne bodo najboljše. Več boste dosegli s počasnimi in premišljenimi koraki. Tisti, ki ste se znašli v kakšnih finančnih škripcih boste začeli delovati zelo resno. 

Venera, ki se bo v tem tednu gibala v znamenju vodnarja, bo na iskriv način razblinila negativne predstave o odnosu in povzročila več svobodnih odločitev.  Nekatere stvari boste enostavno vedeli, ne da bi jih morali pretirano razčlenjevati. Presenečali boste sebe in druge, čustveno boste sicer nihali gor in dol, saj bodo čustva samo sledila vašim mislim, ki bodo strašansko hitre, nestabilne, vendar optimistično naravnane.

Mars v biku bo olajšal situacije predvsem tistim, ki že nekaj časa resno delate v smeri dosega cilja. Volje in motivacije bo dovolj, le motečim faktorjem se bo potrebno izogniti. Če se nahajate v težavnem obdobju, vam bo ta aspekt približa lastno vrednost in občutek, da bo vse še tako kot mora biti, le zlomiti se ne bi smeli. Trde vibracije se vas bodo sicer dotaknile, povzročile vam bodo nekaj napetosti, vendar se jih ne ustrašite, sprejmite jih in jih skušajte obdelati v pravi smeri.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste zagnali, saj vas bo vodil vpliv lune v znamenju pogumnega ovna. Lažje kot v preteklih dneh boste rešili določene finančne zaplete, ali situacije, ki so povezane s poslovnim področjem. V komunikaciji in odnosih bo na trenutke zaznati nekaj agresivnega pridiha. Izžarevali boste resnico in direktnost, kar pa lahko kakšno bolj občutljivo osebo zmoti.

Tudi v torek boste z luno v ognjenem znamenju prodorni in pripravljeni na akcijo. Ne boste se želeli razpravljati, zakaj ste se nekaj odločili, enostavno boste to, kar razmišljate, udejanjili. Če ste drugim všeč ali ne, vas ne bo niti malo zanimalo, vaš ego bo na višji stopnji kot običajno. Barve, ki vas bodo še dodatno prebudile so rdeča, bela in vijolična, z njihovo pomočjo se boste lažje osredotočili na bistvo.

V sredo preide luna v znamenje bika. Nastopi tudi konjunkcija med Luno in Uranom, zato pričakujte nenavadne spremembe in dogodke. Doleti vas lahko ohladitev na področju čustev, ki jo lahko premagate s toplimi gestami. Možni so električni in računalniški mrki zaradi preobremenjenosti sistemov, najbolj pa bo poudarjena težnja po višjem znanju, ki vam na dolgi rok prinaša napredek. 

V četrtek boste z luno v zemeljskem biku osredotočeni na domače okolje in rutinsko delo. Neprestano boste iskali zaposlitev in skušali biti kar se da koristni.  Najprej se notranje umirite in šele nato pojdite v akcijo, da slučajno po nepotrebnem ne zapravite kakšne dobre priložnosti. Komunikacija bo premišljena in obarvana z noto prijaznosti.

Luna v znamenju dvojčkov, ki v petek svojo pot začne popoldne, bo doprinesla razigrano energijo in nove priložnosti. Ta vpliv bo malce zmedel poslovno in finančno področje, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali, saj vas bo pokonci držala energija Prvega krajca. Zaradi zračne lahkotnosti in svoje karizmatičnosti lahko zasebno očarate še tako zahtevnega partnerja. Navdušeni boste nad vsem, kar se bo pojavljalo, manjkalo bo le nekaj vztrajnosti. 

V soboto in nedeljo pričakujte zaradi lune v dvojčkih bolj optimističen čas, primeren za sklepanje zaključkov v smeri bolj stabilnih odnosov. Če boste začutili dolgčas, se boste znali zaposliti in ustvarjati. Polni boste nemirne energije, zato lahko opravite vse tiste majhne stvari, ki ste jih iz različnih razlogov postavljali na stran. Težko pa se boste skoncentrirali, tudi potrpežljivost se bo umaknila iz obzorja. Pričakujte opravljanje, argumentiranje, opisovanje ter zabavno izmenjavo mnenj.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 

11 znakov prebujanja kundalini energije

Draga hči, oprosti, ker si mi tako podobna

Katera žival ste po indijanskem horoskopu?