Popolno bivališče za vaše astroznamenje

Za vsakega posameznika je zelo pomembno, da se dobro počuti v okolju, kjer živi in ​​dela, zato preberite, kaj bi lahko glede na svoje astrološko znamenje spremenili, da izboljšate počutje v svojih bivalnih prostorih.

Popolno bivališče za vaše astroznamenje (foto: profimedia) profimedia
20. 2. 2022

Oven

SANJA O: velikem prostornem stanovanju v središču mesta

Oven, ki je nenehno v gibanju, ne potrebuje določenega mesta, da se počuti dobro. Ovni ne marajo zaostritev in omejevanja, torej lahko pozabite na predelne stene, saj se na širšem in večjem območju boljše počutijo. Zaželeno je, da so dnevna soba, kuhinja in jedilnica v enem prostoru, in ne ločeno, saj jih majhni prostori vznemirjajo. Tudi kuhinja mora biti organizirana tako, kot si je zamislil oven, vendar je treba vztrajati, da nič ne visi na steni ali na ozkih policah. Barva, ki je značilna za ognjeno naravo in spodbuja ter ohranja ovnovo energijo, je rdeča. V spalnici, ki je za ovna pomemben prostor, naj bo nekaj detajlov v močnih barvah.

NAJLJUBŠI SLOG: moderen in minimalističen

Bik

SANJA O: leseni hišici z velikim vrtom

Biku največ pomeni, da uživa v udobju oziroma občutek maksimalnega udobja v vsaki obliki. Ne varčuje z denarjem za okrasitev stanovanja ali hiše. Najbolj urejena in domača mora biti kuhinja, kjer se veliko zadržuje. Shramba zahteva velik prostor z veliko policami, saj mora ta gurman vedno imeti vse pri roki. Najprimernejša izbira bodo usnjeno pohištvo, perzijske preproge in pohištvo, oblazinjeno z materiali, kot je žamet, in seveda velika miza. Omare so prav tako zaželene in na stenah naj bodo dragi okvirji. Njegovi najljubši barvi v stanovanju sta marelična in barva mahagonija.

NAJLJUBŠI SLOG: leseno in izbrano pohištvo

Dvojčka

SANJA O: v enem trenutku o moderni hiši, v drugem o kolibi na drevesu

Dvojčku ureditev prostora veliko pomeni in o njej lahko drugim razlaga ure in ure. Prostor, v katerem živi, je organiziran do zadnje podrobnosti, vendar malce površno. Večkrat pozabi na generalno čiščenje. Prednost bo namenil tehničnim zadevam, vključno z računalniško mizo, glasbenimi napravami, TV, telefoni in velikimi knjižnimi policami. Kuhinja mora imeti vse naprave, kot so opekači, mešalniki, sokovniki in podobno. Zelena barva v stanovanju jih sprošča, priporočljiva je tudi nežno rožnata, s katero bodo v svojem domu še bolj ustvarjalni. Rože se pri njih ne obdržijo dolgo, saj nanje večkrat pozabijo.

NAJLJUBŠI SLOG: sodoben in barvit

Rak

SANJA O: veliki prostorni hiši na obali

Rak ima umirjen značaj, uživa doma in v družinskem vzdušju. Je tradicionalen in uživa toplino doma, ki mu daje občutek varnosti. Zaradi uživanja hrane ali velikih družinskih srečanj in praznovanj naj bi bila dnevna soba opremljena z veliko jedilno mizo, okroglo, če je to mogoče, da lahko sprejme čim večje število ljudi. Pohištvo in dekoracija morata biti renesančno obarvana, potrebujejo veliko cvetja in cvetličnih aranžmajev, veliko zanimivih umetniških slik in dekorativne vaze z zelenimi odtenki sten, ki jih pomirjajo. Kuhinja mora biti v svetlih barvah in opremljena do zadnje podrobnosti.

NAJLJUBŠI SLOG: tradicionalen v svetlih barvah

Lev

SANJA O: vili z ogromnimi prostori in bazenom

Svojstven slog je vse, kar potrebuje levova velika hiša, stanovanje, pisarna, samo da je veliko prostora. Najpomembnejša stvar pri urejanju sob, sploh če gre za manjše območje, je, da najprej zagotovi veliko svetlobe. Če lev živi v veliki hiši ali stanovanju, mora biti tudi pohištvo veliko. Spalnica, ki jo je treba poudariti, mora biti prostorna in elegantno opremljena. Uporabi naj stilno pohištvo za dnevno sobo, usnjeno pohištvo in masivne mize pa za delovni prostor. Živalski vzorci, ki so prav tako zaželeni, naj ne prevladujejo v spalnici. Barve naj izbira v zlatih odtenkih, rumena mu bo pričarala še lepšo svetlobo in boljše počutje.

NAJLJUBŠI SLOG: baročen in ekstravaganten

Devica

SANJA O: urejenem stanovanju z velikim letnim vrtom

Device so perfekcionisti in zanje dekoracija prostora največkrat vključuje obsedenost in hkrati vztrajanje pri maksimalni urejenosti in skoraj sterilni čistoči. Za devico je hiša mešanica šole in farmacije. Urejajo na način, ki je samo njihov, hkrati pa mora vse biti povsem na pravem mestu, kot v lekarni. Device najbolj vztrajajo pri veliki urejeni kuhinji v bež odtenku, ampak urejeno in nežnih barv morajo imeti tudi spalnico. Kopalnica v pastelnih zelenih odtenkih mora vsebovati kad z možnostjo masaže. Pohištvo naj bo preprosto, a udobno. Ne marajo starinskega pohištva.

NAJLJUBŠI SLOG: klasičen in preprost.

Tehtnica

SANJA O: hiši ob jezeru

Tehtnica vztraja v življenju s stilom in pogosto zakomplicira svoje življenje, ampak eleganca je beseda, ki bi najboljše in najlažje opisala njihov slog za urejanje stanovanja. Majhne stvari in manjše pohištvo zanjo niso priporočljivi, saj dobi kmalu občutek, da je utesnjena. Ker ima rada, da je obkrožena z najboljšim in najdražjim, je bolje, da vztraja pri svojem okusu tudi pri izbiri barv in pohištva in ne posega po ničvrednih malenkosti. Še ena stvar, ki jo mora imeti, je veliko svetlobe in seveda veliko zraka. V dnevni sobi tehtnice mora biti predvsem udoben naslanjač za sedenje in počitek ter jedilnica z mizo za več oseb. Ogledala so neizogibna podrobnost, ki bi jo tehtnica pogrešala.

NAJLJUBŠI SLOG: eleganten in prefinjen

Škorpijon

SANJA O: luksuzni vili v naravi

Škorpijon hišo in dom obravnava kot neke vrste zatočišče, ki mora biti na določen način le njihovo zatočišče, ki je dobro skrito pred pogledi drugih. Območje, na katerem živi in ​​dela, mora biti mešanica ultra-modernih dodatkov in pohištva, ampak morajo pa tudi izžarevati mističnost, skrivnostnost in čarobno moč. Škorpijon rad uporablja geometrijske oblike, predmete iz stekla ali različne nenavadne oblike v močnih ali temnih barvnih odtenkih. Pomemben prostor, ki mora biti resnično poseben, je spalnica. Postelja v spalnici mora biti velika in udobna, in zaželeno je, da so na oknih temne zavese. Zaželeno je, da je spalnica v odtenkih zelene, in da celoten prostor vsebuje nekaj eksotičnih rastlin.

NAJLJUBŠI SLOG: prodoren in moderen

Strelec

SANJA O: kolibi na samotnem otoku

Strelec je znamenje, ki ni ravno povezano z zaprtimi prostori, saj čuti, kot bi bil v zaporu, ko je dalj časa doma. Ampak ne glede na to, kako pustolovski duh imajo, morajo imeti svoj prostor, v katerem prebivajo. Njihovemu značaju ustrezajo predvsem velike in udobne sobe, vendar ne s preveč pohištva. Zanje je pomembno, da so v dnevni sobi klasičen velik in udoben kavč, dobra osvetlitev in velika jedilna mizo, da lahko sprejmejo čim več prijateljev. Stene v dnevni sobi, kuhinji in jedilnici morajo biti v svetlih odtenkih oranžne (npr. marelice), ali vijoličaste barve, medtem ko je spalnica lahko v odtenkih nežne modre barve, ki jim je pisana na kožo.

NAJLJUBŠI SLOG: svoboden in sproščen

Kozorog

SANJA O: leseni hiši z lepim vrtom

Kozorog je zaljubljen v tradicijo in materialne vrednote, in ko si uredi prostor, vztraja pri svojih načelih. Zanj je najprimernejša dobra mešanica starega in modernega. Zaželeno je, da je pohištvo v klasičnem slogu z nekaterimi podrobnostmi antike. Stene z lesom vključujejo slike starih mojstrov in tla so lahko pokrita z orientalskimi motivi. V takšno okolje se dobro prilegajo police iz lesa ali obnovljeno staro pohištvo, kakor tudi ogromno črno usnjeno pohištvo in fotelji. Porcelan bo še dodatno pripomogel k občutku maksimalnega udobja. Kozorog si želi elegantne medijske opreme ali ročno izdelane računalniške mize v slogu poznega 18. stoletja. Kuhinja mora biti bela z belo tehniko barve jekla.

NAJLJUBŠI SLOG: tradicionalen in starinski

Vodnar

SANJA O: modernem stanovanju na vrhu visoke stolpnice

Vodnar ima zelo domiseln značaj in njegova hiša ali prostor, v katerem živi, pogosto spominja na urejeno letališče in veliko ljudi gre skozi njihovo območje, saj svojih vrat ne zapirajo. Zaradi tega je treba ustvariti prostor, kjer se ne bo nihče čutil odveč. Vodnar bo vedno ustvaril pogoje, ki niso zamudni za vzdrževanje. Vodnar je znamenje prihodnosti in moderno, vsekakor pa klasična oprema ne spada v njihov prostor, ker to slabo vpliva nanje. Prisegajo na moderen stil, sodobne materiale z ravnimi linijami in inovativne geometrijske oblike. Njihovo stanovanje bi bilo najbolje oblikovati kot en prostor, stopnice pa iz sodobnih materialov in sodobnih oblik. Kombinacija stekla in jekla je zanje čudovita.

NAJLJUBŠI SLOG: moderen in inovativen

Ribi

SANJA O: pravljični hiški ob potočku

Ribam hiša ali stanovanje služi kot zatočišče in kot kraj, kjer polnijo svoje čustvene baterije. Znak z izjemno prefinjenim okusom se nagiba k ustvarjanju domačega, kot nekakšnega podvodnega mesta. Vrt, fontane in ribniki različnih oblik, v katerih se lahko ustvarijo zanimivi vodni in vizualni učinki, so zanje priporočljivi, saj se lahko ob njih sproščajo. Želijo si udobno sedežno pohištvo, mizo v obliki akvarija, svilene blazine, dišeče sveče in palice, naravne materiale in barve oceana. Poleg barve oceana so za njihovo stanovanje primerni vsi odtenki modre, medtem ko potrebujejo tudi različne dodatke, tudi vaze in figurice z vijoličastimi odtenki. Na splošno je priporočljivo njihovo opremo kombinirati s srebrom in belo barvo.

NAJLJUBŠI SLOG: nežen, vendar eleganten

horoskop.si

Preberite si še: