Pred nami je izjemno pester teden!

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 15. do 21. 6. 2020.

Pred nami je izjemno pester teden! (foto: Pexels) Pexels
15. 6. 2020

V tem tednu nas čaka retrogradni Merkur, poletni solticij in sončev mrk! 

Splošna napoved

V teden vas bo popeljala sproščena energija Sonca v znamenju dvojčkov. Zaganjali se boste v zadeve in iskali hitre rešitve. Pomembno za vas bo, da ste opaženi in da vas sogovorniki razumejo. Sproščenost se bo dotikala tudi ljubezenskih odnosov, ki bodo sicer bolj površinsko naravnani, vendar zelo pestri. 

Veselje bo povezano tudi z novimi priložnostmi in kljub temu, da le te ne bodo najbolj natančno izpiljene, se boste znali ob njih razveseliti. O svojih podvigih boste z veseljem razpravljali s sodelavci, prijatelji in domačimi, najbolj pomembno vam bo, da imate občutek, da vas poslušajo.

Področje zdravja in počutja bo nekako obviselo v zraku, na smernice zdrave hrane se ne boste najbolj ozirali, prepričani boste, da morate uživati.

V soboto ob 21.44 uri preide Sonce v znamenje raka, kar simbolizira začetek poletja. Prihajajo bolj nežne vibracije, povečala se bo vaša občutljivost.  Bodite pripravljeni na zajeten čustven val, ki bo objel razpoloženje. Nekoliko boste podvomili vase, v svoje sanje, v svoj uspeh, vendar boste znali z analitičnimi pristopi kljub temu napredovati, še posebej na duhovni ravni.

Na dan lahko pridejo stara čustva, tudi tista že skoraj pozabljena ter nerešene poslovne zadeve iz preteklosti. Nikar se preveč ne razburjajte, če bodo vsi okoli vas občutljivi in na prvi pogled zelo nepredvidljivi.

Merkur v znamenju raka bo še naprej nagajal tistim, ki želite hitro priti do cilja. Še posebej nevaren bo njegov vpliv od četrtka dalje, saj se začne gibati v retrogradni smeri. Prihajajo preizkušnje, konfliktne situacije in več nerazumevanja na področju medsebojnih odnosov. Natančno boste nadzirali svoje najbližje in iskali njihove napake. Vse skupaj boste počeli v želji, da bi jim pomagali postati boljši, paziti pa morate, da v tem ne boste povzročili večjih napetosti.

Mars v znamenju rib lahko povzroči zmedo, še posebej pri rojenih v ognjenih in zračnih znamenjih, saj vam njegova energija ne bo najbolj pisana na kožo. Veliko pozornost boste posvetili delu na sebi in reševanju svojih lastnih vzorcev in navad. Potrebno se bo umiriti in zaznati vibracije, ki bodo tihe, vendar zelo pomembne za vaš nadaljnji razvoj. Ustvarite si harmonijo, tako v službi kot tudi v razmerju, saj boste le tako čutili da ste izpopolnjeni.

Tedenska napoved

V ponedeljek vpliv lune v znamenju ovna prinaša dobre rešitve, nove prijeme in predvsem veliko dobre volje. Nepomembne zadeve bodo dobesedno zbežale mimo vas, ustavljali se boste le tam, kjer boste čutili, da lahko nekaj pridobite. V odnosih vas bo zanimala le resnica, tudi če bo kruta in jo boste težje sprejeli. Laži in hinavščine tokrat preprosto ne boste prenašali. 

V torek ob 11.35 uri luna prehaja v znamenje bika. V vaše naročje prihajajo ležernost, toplina in dobra motivacija. Resen pristop in urejen življenjski ritem bo okrepil vašo samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in odgovorno. Stik z zemljo, naravo in prijetnimi stvarmi vas bo prebudil in pretirano uživanje v kulinaričnih dobrotah tokrat ne bo redkost. 

V sredo bo konjunkcija med Luno in Uranom prinesla nekaj novega, drugačnega in vznemirljivega. Misli bodo hitre in razpršene, zato trikrat razmislite, preden spregovorite o kakšni kočljivi zadevi. Ukvarjanje z znanostjo in računalništvom prinaša odlične rezultate in napredne ideje. Notranji nemir in razdražljivost pa lahko pričakujete tisti, ki delate z ljudmi.

V četrtek boste ljubeznivi in naravnani na urejanje odnosov. Vse o čemer boste razmišljali, boste želeli razčleniti in sedaj lahko določene zadeve dobijo pravi pomen. Pozno zvečer luna preide v znamenje dvojčkov. Prihajajo nihanja in veliko praznega govorjenja. Ljubezen bo ves čas prisotna v vašem srcu, nikar ne prenašajte težkih bremen, raje si poudarjajte prijetne afirmacije.

V petek prihaja poleg energije dvojčkov konjunkcija med Luno in Venero. Zelo ugoden dan za ljubezen, srečanja in razne sestanke. Pripravljeni boste na pogajanja, prilagajanje in razna napredovanja. Umetnost, glasba in prijetno počutje bodo odlična iztočnica, da si tudi če ste slabe volje pričarate lepši dan. 

V soboto imamo močne energije, saj prihaja poletni solsticij, sončev obrat oz. najdaljši dan leta na severni polobli. Preberite več tukaj.  

V nedeljo zjutraj preide luna v znamenje raka, prihaja tudi Sončev mrk. Ta pozicija vas bo naredila čustveno občutljive in dovzetne za vse oblike čustev, ki pa jih ne boste vedno sposobni predelati, zato lahko vaše razpoloženje pogosto zaniha iz ene skrajnosti v drugo. Ta energija lahko poruši kakšno vašo predstavo, vendar bo kratkoročnega značaja, zato se nikar ne predajte žalosti ali slabim občutkom.

Pripravil: Horoskop.si