Prihaja močna energija Sonca v levu

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 20. do 26. 7. 2020.

Prihaja močna energija Sonca v levu (foto: Pexels) Pexels
20. 7. 2020

V ponedeljek in torek, ko Sonce v znamenju raka počasi izgublja svojo moč, boste še nežni in bolj občutljivi. Ne bodite presenečeni, če vas bo vse, kar se bo dogajalo v vaši okolici hitro zmotilo. Polni boste nihajočih občutkov in želje po tem, da ste ljubljeni. 

V sredo ob 8.37 uri se Sonce pomakne v znamenje ognjenega leva. Prihaja aktivna energija, ki bo misli popeljala v prijetno celoto. Sonce je v tem znamenju najmočnejše, saj je njegov vladar in prinaša vročino ter optimistično energijo. Slabe energije se bodo malce bolj umaknile, končno boste polni dobre volje in poguma, ki ga je potrebno čim bolj spretno uporabiti. Če se hrepenenj po ljubezni in strasti zaradi slabih odnosov ne da sprostiti, jih usmerite v nekaj, kar imate radi, pa če je to sprehod v naravo, ustvarjanje ali šport. 

Tudi če se zadeve ne bodo dogajale tako, kot ste si zamislili, boste kljub temu sposobni pomesti s težavami in se pomakniti naprej. Zdaj je čas, da imate oči dobro odprte, izogibajte se neuspeha in prerekanja, da ne boste zgrešili prave poti. Dovolj vam bo negativnih vzorcev in energij, zato ni izključeno, da ljudi, ki vam kradejo energijo ter čas, dobesedno črtate. Presenečeni boste, kako lahkotno bo vse skupaj potekalo in ne očitajte si, če jih ne boste niti pogrešali. 

Zaradi direktnega Merkurja v znamenju raka se ne boste preveč obremenjevali z detajli, malenkostmi in številkami. Opravke, ki zahtevajo preciznost in kritičnost, raje prestavite za nekaj časa, saj vam lahko spodleti. Sposobni si boste ustvariti novo vizijo in ji tudi počasi ter vztrajno slediti.

Venera v znamenju dvojčkov vas bo soočala s šaljivo podobo vašega odnosa. Poglobite se kljub razigranim mislim vase in odkrijte, kaj so vaše prednosti in kaj je za vas resnično pomembno. Na konkretne odločitve in spremembe pa raje počakajte, saj bi lahko storili kakšno napačno potezo, ki bi jo kasneje obžalovali. Ker je Venerina povezava močna tudi na finančnem področju, se izognite večjim investicijam in nakupom, še posebej tistim, ki imajo sumljiv pridih.

Nenadoma boste s pomočjo Marsa v znamenju ovna zmogli vse, česar prej niste, poslovno boste izstopali zaradi kreativnosti, v ljubezni pa bodo iskre frčale na vse strani. Potrebno se bo navaditi na presenečenja in hitro menjavanje razpoloženj, kar za vas ni tako preprosto, a potrpite, da se bodo stvari na splošno umirile. Končno boste zopet postali manj razsipni in bolj zbrani pri delu, v ljubezni pa se bodo stvari same postavile na svoje mesto. 

Tedenska napoved

V ponedeljek bo za nekatere nežen in prijeten dan, z vplivom lune v znamenju raka, za druge pa nekoliko obremenilen, saj imamo mlaj. Želeli se boste dokopati do bistva, kar pa z nihajočo energijo ne bo najbolj enostavno. Ob 22.16 uri luna preide v ognjeno znamenje, zato bo večer strasten in poln raznih navihanih domislic.

V torek boste pogumni, glasni, nepremagljivi, saj vas bo spremljal vpliv lune v levu. Občutljiva narava bo postala neznanka, znali se boste soočati in iskreno pokomentirati vse, kar se vam bo odvijalo v mislih. Poskrbite za boljšo kondicijo, nasmejte se kakšnemu svojemu spodrsljaju in zaupajte tistim, ki vas obkrožajo. 

Sreda prinaša optimizem in neverjetno moč, s katero se boste borili za dosego čim boljših rezultatov. Veliko dejanj bo spontanih in obarvanih z dobrimi prijemi. V ljubezni bo vladalo razumevanje, vendar boste pripravljeni tudi skočiti v nekaj novega ali neznanega, v smeri,da se izognete dolgčasu. 

V četrtek se bo luna v znamenju device dotaknila vseh tistih, ki ste tik pred zaključkom nečesa pomembnega. Preplavi vas lahko nervoza, ter občutek, da imate za vse skupaj premalo časa. Ostanite dosledni in analitični, kot vam narekuje ta vpliv, le tako vam bo tudi uspelo. Zelo vas bo zanimalo počutje in zdravje, o tej tematiki boste brskali po spletu in iskali modre nasvete. Znašli se boste tudi v vlog dobrega svetovalca, vendar zelo realnega. 

Petek bo uspešen dan, vodili vas bosta vztrajnost in dobra motivacija. Želeli boste red in urejenost. S takšnim tempom se boste čudili sebi, česa vse ste sposobni. Poiskali boste takšne rešitve, ki vodijo dolgoročno k zaslužku. Nekoliko drugače pa bo na področju čustev, kjer vas malenkosti in podrobnosti niti malo ne bodo zanimale. Hladno se boste obračali v svojo stran in zelo realno razmišljanje bo tisto, ki vas lahko popelje do odgovorov.

V soboto se boste notranje umirili, luna v znamenju tehtnice prinaša harmonijo, še posebej tistim, ki ste se pred kratkim morda razjezili. Sedaj boste sami, ali s pomočjo nasvetov lažje prišli do pravih odgovorov. Nesramne pripombe vas ne bodo zanimale, vse boste želeli rešiti umirjeno in predvsem na diplomatski način. Čustvene situacije bodo barvite in predvsem nežne, kar bo božalo vašo dušo. Iskanje harmonije ne velja le za intimnega partnerja, ampak se bo razbohotilo na vsa področja, s katerimi prihajate v stik. Želja, da bi se vsi idealno razumeli, bo premočna, da bi se ji lahko upirali, zato se boste naprezali, čeprav vam bodo na poti stale ovire.

V nedeljo boste z veseljem priskočili na pomoč, svetovali, se smejali in si privoščili nekaj prijetnega čisto zase. Ego se umika in v ospredje stopa občutek za sočloveka. Družina bo vaše prijetno zavetje, veliko vlogo v današnjem dnevu bo imela tudi ljubljena oseba. Prepletanje romantičnih vibracij vaju lahko še dodatno zbliža in popelje v višave.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: