Današnji MLAJ: Nekateri lahko doživljajo težje preizkušnje

Kaj pravi astrologinja o današnjem mlaju? 

Današnji MLAJ: Nekateri lahko doživljajo težje preizkušnje (foto: Pexels) Pexels
20. 7. 2020

Danes imamo mlaj. Precej močen mlaj, tako kot vsa prva polovica tega leta. Na vidiku so preizkušnje, novosti in spremembe.
 
Današnji mlaj v raku nas spodbuja, da presežemo samega sebe, da preskočimo ovire, ki si jih sami nastavljamo. Za nekatere je to lahko težja preizkušnja. Mlaj v svoji simboliki nosi nov začetek, a ta mlaj v raku ima predvsem poudarek na zaključevanju. Z nečem starim, zakoreninjenim, z nečem, kar nas ovira v napredku...

In ravno ta mlaj je kot nekakšna prelomnica v letošnjem letu. Sicer požene naprej, a požene z namenom, da se odpravijo ovire, ki si jih sami postavljamo zaradi tega ali onega izgovora, zakaj nekaj "ne moremo, ne gre, ne znamo" ... Program v glavi, ki je močno zakoreninjen in namesto da daje lahkotnost za premagovanje ovir, dodaja oviro in žalost, zamero, na koncu pride do obsojanja in znamenitih besed - "nimam sreče", "življenje me ne podpira" ... V resnici pa nas življenje podpira, da začnemo biti zadovoljni s seboj, da smo veseli in hvaležni za tisto, kar že imamo.

Za nove in popolnoma nove začetke bo bolj namenjen mesec avgust. Za nekoga že takoj na začetku meseca, še bolj pa po 20. avgustu. 

Današnji dan, pa delno tudi jutrišnji, sta dneva, ko marsikoga lahko meče v jezo, nemir, glavobole, tudi trebušne in srčne težave. Zato je najbolje, da gremo v tišino in mir ter se pogovarjamo sami s seboj. Zapišimo svoje občutke, misli, zamere, jeze, naj gre ven, ker ta nakopičenost vsega dela bolečino, bolečina pa ovire. Bolečina je tudi žalost - žalost je simbolika pljuč, končaj z bolečino, stresi jo, če ne drugače, s pisanjem, da gre iz tebe...

Sicer pa mlaj deluje naslednjih najmanj 10 dni. Torej, pomeči iz sebe bolečino. Ker z notranjo bolečino ni novih začetkov, ni obilja, srečnih ljubezni... Ta bolečina je tvoja in samo ti veš, kako si jo spravil notri, torej jo ti sam vrzi tudi ven.

Piši - Merkur podpira ravno sedaj pisanje, naj gre vsaj delček iz tebe ven. Na koncu ugotoviš, da ni bil samo košček, ampak cela grmada. Napisan papir pa na koncu lahko zakuriš, naj gre tako vse to boleče v transformacijo. Prepotrebno transformacijo. 

Srečno.

Prirejeno po:

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Poglejte si še: Kakšno energijo prinaša ponedeljkov MLAJ? (20. julij)