Napoved za ta teden: Hitro menjavanje razpoloženj

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 13. do 19. 1. 2020.

Napoved za ta teden: Hitro menjavanje razpoloženj (foto: unsplash) unsplash
12. 1. 2020

Splošna napoved

Energije Sonca v znamenju kozoroga bodo v tem tednu hladne, vendar motivacijsko zelo ugodne, še posebej za tiste, ki imate velike načrte. Pred vami je torej pomemben čas poslovnih začetkov. Vztrajne energije se vas bodo dotaknile na vseh področjih, tudi na področju osebne rasti. Polni novih namenov, povezanih z zaslužki se boste podajali v načrte, ki prinašajo nadgradnjo. 

Pravi čas za zemeljska znamenja, saj lahko dosežete tisto, kar ste smatrali, da je nedosegljivo. Tudi če vas bodo motili, vam ne bodo vzeli volje, da se premaknete naprej. Negotovost se bo umaknila in tudi če niste povsem sigurni, se boste morda podali v bitko. 

S pomočjo Merkurja v znamenju kozoroga boste še povečali svojo delovno vnemo. Zaprti v svoje misli in načrte se boste težko prepustili. Malce več previdnosti bo potrebno od četrtka dalje, ko Merkur preide v znamenje vodnarja, nameniti tudi poslovni komunikaciji, zahtevnim nalogam in previdnosti na cesti, tudi med vožnjo. Ta tranzit je lahko zelo pozitiven za tiste, ki si želite dogajanja in zelo negativen za tiste, ki bi si želeli več miru.

Sedaj se bo lažje usmeriti k spremembam, občutek bo sladek, saj vas bo mikalo vse, česar ne poznate.

Mars v znamenju strelca bo odpihnil zasebne tegobe in vas popeljal v svet čudovitih priložnosti, ki pa ne bodo dolgoročne. V notranjosti boste zaznavali nemir, ki pa ga boste lahko sprostili s športnimi dejavnostmi. Mnenja se bodo razlikovala, nekaj bo tudi besednih bojev. Obdobje prinaša kopico idej, kljub temu pa se bo težko ustaviti in jih konkretizirati. Nenadoma boste zmogli več, poslovno boste izstopali zaradi kreativnosti, v ljubezni pa bodo iskre letele na vse strani.

Prihajajo presenečenja in hitro menjavanje razpoloženj, raje pa malce potrpite, da se bodo stvari na splošno umirile.

Venera se bo v tem tednu sprehajala po znamenju vodnarja, zato bodo čustva malce razburkana, vendar optimistično naravnana. Veliko vam bo pomenilo to, da se boste s svojim partnerjem na isti frekvenci in da si boste enaki tako na intelektualnem kot tudi na duhovnem nivoju.

Vaši cilji bodo večji in pomembnejši kot običajno. Hitro vam stvari lahko uidejo iz rok, vendar se boste tudi zelo hitro znašli. 

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju leva, ki vas vodi v napredek. Ljubezen bo v vašem srcu, vse energije vas bodo podpirale na vaši poti. Spustite bremena, ki so zaslužna, da nimate pokončne drže. Oblecite bolj vpadljivo oblačilo, drznite si drugačno frizuro... Izogibajte pa se pretiranemu zapravljanju, zelo hitro se namreč lahko zgodi, da za neumnosti porabite preveč. Polni boste elana, zato je to dobro obdobje za vse nastope v javnosti, za prodajo in seveda zabavo. Tudi šport bo za vas odlična rešitev, še posebej, če ste pod stresom.

Konjunkcija med Soncem in Plutonom prinaša težnjo po moči, borbenost in razdražljivost. Težave same se bodo povečale in premagovanje težav bo oteženo. Popoldan bo luna v znamenju device pričarala red in analitične pristope, zato se lahko pojavi tudi nekaj napetosti.

Torek je odlično obdobje za zbiranje najrazličnejših podatkov, razvrščanje in analiziranje. V vas bo ta vpliv spodbudil potrebo po samoorganiziranju. Prihaja tudi pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Primeren čas za obisk zdravnika ali urejanje birokratskih zadev ter vsega, kar od vas zahteva potrpežljivost in zbranost. Ker vas bo zadovoljila samo popolnost, boste bolj kritični in usmerjeni k perfekcionizmu. Snažnost in čistoča sta tudi dva pojma, ki sta močno povezana z znamenjem device, zato se jima boste težko izognili.

V sredo dopoldan bo deloval vaš hladni razum, zato vas tokrat ne bo zanimalo, ali ste sami, zaupali boste le trdnim, oprijemljivim dejstvom, ki jih lahko vsak hip dokažete. Malce prestrogi boste do sebe, vendar učinkoviti. Čas je primeren za striženje las. V popoldanskih urah boste začutili vpliv lune v tehtnici. Razčiščevanja in analiziranja so za vami, prehajate v bolj skladno obdobje. Znali se boste posvetiti sebi, svojemu telesu in užitkom, ki vas bodo popeljali v lepe energije. Umirjena energija vas bo usmerjala k vsemu lepemu, skladnemu in slastnemu.

S prijatelji obiščite v četrtek, ko vas bodo objemale nežne vibracije lune v tehtnici galerijo, gledališče, koncert, kino ali morda prijetno gostišče, kjer boste zadovoljili svoje čute. Če se že nekaj časa borite za uspeh na poslovnem področju, je sedaj ugoden čas za začetek poslovnega sodelovanja. Umirjeni boste pripravljeni poslušati sodelavce ter sprejemati kompromise v obojestransko korist.

V petek zvečer se luna pomakne v znamenje škorpijona. Spremljal vas bo tudi Zadnji krajec, ki prinaša zaplete v komunikaciji in željo po hitrem zaključevanju. Usmerili se boste v prijateljske odnose, ki jih boste želeli pripeljati na višjo stopnjo, vendar nikar z glavo skozi zid. Ker luna v tem znamenju vpliva na splovila in živčni sistem, bodite na teh področjih še posebej previdni.

Ne ignorirajte v soboto in nedeljo, ko vas bo vodila energija škorpijona bolečin in ne iščite izgovorov, saj boste s tem situacijo samo še poslabšali. Močno bodo razburkana vaša čustva, še bolj pa ustvarjalna in seksualna energija.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri