Ta teden boste lahko bolj nežni in sočutni (morda se pojavi megleno počutje)

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 1. do 7. 3. 2021.

Ta teden boste lahko bolj nežni in sočutni (morda se pojavi megleno počutje) (foto: pexels) pexels
28. 2. 2021

Sonce v znamenju rib bo prineslo v vaše razmišljanje umirjenost. Nepredvidljivi boste, nihajočega počutja, a hkrati zelo nežni in sočutni. Individualizem bo zavzel prvo mesto, vendar vas bo težko razumeti, saj končnega cilja sami ne boste zmožni videti ali doseči. Želja po izkazovanju naklonjenosti in iskrene ljubezni bo povečana. Če se boste ravnali bolj po razumu ter ga kombinirali s svojo intuicijo, boste kasneje tudi želi dobre rezultate. 

Ljubezen bo zelo pomembna, še posebej ljubezen do sebe, ki vas vodi v srečna naključja. Neuresničenim željam se v tem tednu raje izognite, saj vas lahko obremenijo s svojo težino. Pogrešali boste bližnje in tiste malenkosti, ki vas običajno razveselijo. Pogovarjali se boste tudi o globokih zaznavah in odkrivali skrivnosti na vsakem koraku. Megleno počutje, ki se lahko vsake toliko časa pojavi, premostite s prebiranjem literature in iskrenimi pogovori z bližnjimi.

Merkur v znamenju vodnarja prinaša tistim, ki se obremenjujete ali želite napredovati na področju kariere, več volje in vztrajnosti. Strmeli boste po novostih, prehitevali zadeve... Z lahkoto se boste znašli z vsakim sogovornikom, ki se bo pojavil na vaši poti, saj boste nadpovprečno iznajdljivi. Mogoče ste pretiravali v določenih stvareh in vam je sedaj žal. Obrnite s tem vplivom nov list, nikoli ni prepozno in se opravičite za izrečene besede, čeprav so vas drugi mogoče samo narobe razumeli.

Venera, ki se nahaja v znamenju rib, bo tiste, ki ste običajno bolj nemirni in celo malce agresivni, povlekla nazaj, ter notranje stabilizirala. Misli bodo zbrane, prihaja tudi pretočnost na področju financ. Mikalo vas bo veliko lepega, vendar se boste znali zadržati. V odnosih boste znali prisluhniti in iskreno odgovoriti na zastavljena vprašanja.

Mars v znamenju bika bo do srede preizkušal vaše odnose, predvsem če in ali imate v njih zgrajene temelje, koliko in kako ste predani in kakšne so vaše vrednote. Vsi odnosi, ki ne bodo imeli smisla, se lahko prekinejo, tudi tisti, ki so bili samo navidezni in površni. V četrtek se Mars zavihti v znamenje dvojčkov. Njegova lahkotna vibracija bo tista, ki vas bo prebudila. Usmerili se boste k bolj aktivnemu dogajanju in razmišljanju izven meja.

Tedenska napoved

V ponedeljek in torek prihaja vpliv lune v tehtnici. Prinaša vam prinaša več razmišljanja povezanega z osebnim področjem in željo po umiku vase ter tišini. Prebijali se boste skozi določene blokade in skrivnosti. Težko se boste zbrali, če vas čakajo resna in precizna opravila. Veliko več sreče bo naklonjene tistim, ki se ukvarjate z umetnostjo, saj bo kreativnost poudarjena. Težko se boste kljub temu, da si boste želeli vse urediti, soočali sami s sabo. Nakopiči se vam lahko tudi nekaj notranjih strahov, s katerimi se bo potrebno boriti. Všeč vam bodo lepe stvari, želeli boste izgledati elegantno in predvsem privlačno za nasprotni spol. 

V torek ob 21.38 uri se luna zavihti v znamenje škorpijona.  Prihajata notranji nemir in agresivna komunikacija, zato tudi v sredo najprej razmislite, preden spregovorite. Bolj boste budni, kar vam lahko pomaga rešiti kakšno zapleteno situacijo, zato le prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Za zdravo telo je še posebej priporočljiva aktivna športna vadba in več zelene zelenjave. Zaradi želje po nenavadnem, boste imeli občutek, da se morate nujno znebiti vsega starega in neuporabnega, zato te energije spretno izkoristite. Pričakovali boste nepričakovano, vendar se boste kljub temu na koncu zadovoljili z realnostjo. Poskrbite, da boste usmerili svojo odvečno energijo v nekaj koristnega, ter da se izognete morebitnim konfliktom, ki lahko nastanejo zaradi nesmiselnih malenkosti.

V četrtek skozi dan, ko bo luna še v škorpijonu, boste strastni in predvsem neučakani, zato se lahko znajdete v kakšni nejasni situaciji. Ob 23.43 uri prehaja luna v znamenje strelca. 

V petek boste sicer postorili načrtovano, vendar boste v mislih ves čas nekje drugje. Težje delo in resne obveznosti vas lahko v trenutku močno obremenijo, saj bo povečana želja po neodvisnosti. Razširite sedaj svoj pogled na svet z brskanjem po spletu, prebiranjem literature ali tkanjem novih zanimivih dogodivščin, tudi če samo v mislih. Pri ukvarjanju s športom ne pozabite na globoke vdihe in predvsem izdihe ter na vaje za ogrevanje. 

Zadnji krajec, ki bo nastopil v soboto, simbolizira zbistritev in čiščenje na materialni in duhovni ravni. V tem času se lahko znebite predvsem balasta, ki vas vleče nazaj in vas obremenjuje. Kilogrami se bodo v tem času topili veliko lažje kot sicer, ker vam ne bo dišalo sladko in mastno, pokurili pa boste tudi veliko več energije. To je idealen čas za začetek diete in umiritev misli.

V nedeljo se luna pomakne v znamenje kozoroga. Vaša zmogljivost in vzdržljivost bosta lahko boljši kot ponavadi, zato ni smiselno celega dneva preživeti v lenarjenju. Energije optimizma prehajajo v bolj pesimistične, iz strelčevih višav se boste zopet spustili na zemljo. Odlikovala vas bo tudi prijaznost, s katero boste v domačem okolju veliko dosegli in morda kakšno situacijo tudi rešili.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 

11 znakov prebujanja kundalini energije

15 težkih občutkov, ki pomenijo, da SE RAZVIJATE