Ta teden lahko prinese občutek, da ste sami sebi dovolj

Podrobna astro napoved za teden od 8. do 14. avgusta. 

Ta teden lahko prinese občutek, da ste sami sebi dovolj (foto: shutterstock) shutterstock
8. 8. 2022

V tednu pred vami bo zaradi vpliva Sonca v znamenju leva pomembno izžarevanje sebe v pravi podobi. Zanimale vas bodo zabavne dejavnosti in dogodivščine. Biti edinstven in poseben je lahko pomagalo k notranjemu zadovoljstvu. Občutek, da ste sami sebi dovolj vam lahko podari možnost, da v celoti izrazite svojo ustvarjalnost. Oddajali boste toplino, ki bo imela otipljivo moč osvojiti srca in misli. Trmasta samozavest lahko prebudi spoštovanje, zato se tokrat ne bojte, da bi vas poteptali. 

Sloveli boste po stabilnosti, zvestobi in doslednosti. Na področju kariere se lahko zahvalite ambicioznosti in odločnosti, pomembno vlogo bo igral tudi pogum. Tudi najbolj šibki se boste spogledovali s fizično, mentalno in čustveno trdnostjo. Delovali boste kot neustrašni optimisti, ki nočejo sprejeti neuspeha in poraza. Na področju financ se želje povečujejo, zato boste v smeri, da bi zaslužili, pripravljeni narediti več kot običajno.

Tako zelo boste zaposleni s svojimi interesi in opravljanjem stvari, da boste težko razumeli, da drugi morda niso tako zelo navdušeni ali zainteresirani. Počnite, kar imate radi, vendar ne pozabite, da samo zato, ker nekdo drug tega ne mara, ne pomeni, da je usmerjen proti vam.

Bistvo je, da sprejmete, da se svet ne vrti samo v vaši smeri. V kolikor si boste dovolili, prihajata izjemna osebna rast, izražanje brez opravičevanja in slabe vesti, ne glede na vsebino.

Merkur, ki se nahaja v znamenju device, označuje obdobje ostrega uma, premišljenih korakov in realne komunikacije. Znali se boste prebijati skozi nered in preiti naravnost k bistvu. Moč analiziranja informacij bo intenzivna, kar vam lahko pomaga, da svoje misli posredujete na najboljši možni način. Pozorno boste osredotočeni na podrobnosti in koristne informacije, zaradi česar je to čas velikega napredka. Razsodnost, ki jo prebuja, je sicer zaželena, vendar boste tako osredotočeni na iskanje napak, da boste druge težko pustili pri miru, frustracija se lahko v negativnem smislu pojavi tudi zaradi lastnih napak.

V teden stopate z Venero v raku, ki prebuja nežne vzgibe in vas vodi k doseganju globine na področju čustev. Ne bo vam vseeno, kako delujete in kaj si o vas misli ljubljena oseba, vendar le do četrtka, ko Venera prehaja v znamenje leva in prebuja samozavest.

Prihajajo spogledljive energije, zato je to čas za zmenke, ki se rodijo iz naključnih srečanj. V negativnem smislu pa bodite pozorni na sebično vedenje ali na pričakovanje, da se bo ljubljena oseba ves čas prilagajala vašim željam. Venera v levu vas spodbuja, da sledite zabavi, kar lahko povzroči nekaj negotovosti na delovnem mestu. Poskrbite, da boste vedno na tekočem s svojimi nalogami in nastavite opomnike v telefonu, da ne boste pozabili na kakšen sestanek ali pomemben datum. Sedaj imate več možnosti, da spoznate nove prijatelje ali začnete ljubezensko razmerje. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN

Z energijo lune v strelcu boste v ponedeljek skozi dan spoznali, da je življenje bolj preprosto, če ste pozitivno naravnani. Spontano boste odpravili komunikacijsko blokado, končno se boste odkrito pogovorili s svojimi prijatelji ali sodelavci in dosti lažje boste napredovali. Svoboda bo na prvem mestu in zelo težko vas bo prikleniti na stare navade, saj boste hrepeneli po novostih. Velikodušnosti in pretiravanju se bo tokrat težko izogniti. Ob 20.39 uri luna prehaja v kozoroga, zato ne boste več tako zelo spontani.

V torek in sredo skozi dan, ko se bo luna nahajala v kozorogu, bo počutje spremljal občutek nemoči, še posebej, če ne boste opravili vsega dela. Vpliv vam bo omogočil, da boste lažje opustili določene vzorce obnašanja. Soočiti se bo potrebno z nekaj lastnostmi, ki vas ovirajo pri razvijanju bolj kompetentne osebnosti. Energija kozoroga bo zmanjšala željo po druženju, zato se ne čudite, če vam bo ustrezala samota. To je čas, namenjen predvsem reševanju poslovnih zapletov in finančnih zadev, katere boste končno jemali bolj resno. Nič pa tokrat ne bo enostavno, potrebna bo vztrajnost, v zasebnih odnosih pa potrpežljivost. 

V službi ali med prostim časom vam ne bo težko storiti še kakšne dodatne zadeve, seveda brez prigovarjanja in nerganja. Z diplomatsko držo pa je lahko rešena marsikatera materialna situacija. Konjunkcija med Luno in Plutonom vam na področju čustev lahko ustvari dramatične situacije, takšne, v katerih se boste borili sami s sabo. Zvečer prehaja luna v vodnarja.

V četrtek boste z energijo vodnarja občutili val napredne energije, ki vas bo postavila na pravo mesto. Ljudem, ki se bodo vmešavali, boste tokrat znali reči ne in se postaviti zase. Mikale vas bodo športne dejavnosti ter družabne igre, kjer boste napolnili svojo dušo in telo. Prijateljski odnosi bodo v teh dneh zelo pomembni. V službi vas bo kar razganjalo od kreativnosti, vsi vas bodo opazili. 

V petek, ko nastopi polna luna, se lahko marsikatera zadeva zavihti v popolnoma drugačni smeri. Ustrezala vam bo ležernost, zato se boste bolj zadrževali v domačem okolju. Globoki pogovori vam ne bodo najbolj dišali, vendar lahko, če se boste zbrali, rešite marsikaj. Zaradi potrebe po tem, da delujete po svoje, bo določena pravila težko upoštevati. Zvečer, ko luna prehaja v ribi, bo na udaru domišljijski svet, ki bo obarvan v živahne odtenke.

V soboto in nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju rib, pričakujte nekaj neodločnosti ter nostalgičnih misli, ki jih boste težko nadzorovali. Močno boste zasanjani, kar vam prinaša nove zaključke. Ne obremenjujte se s tistim, česar ne morete rešiti. Lahko se pojavijo tudi napetosti v odnosih, saj ne boste želeli slišati realne zgodbe, ampak boste skušali vse razumeti po svoje. V domačem okolju bo vsak vztrajal pri svoji odločitvi, kompromise bo težko doseči, razen če se boste poskušali prilagoditi. Ustvarjalnost bo zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom v nedeljo področje, ki vas bo zanimalo in kjer boste zelo uspešni ter učinkoviti. Posebej previdni morate biti v prometu in pri zahtevnih nalogah. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi