Ta teden prinaša močno željo po iskanju občutka vrednosti

Preberite podrobno astro napoved za teden od 13. do 19. marca

Ta teden prinaša močno željo po iskanju občutka vrednosti (foto: shutterstock) shutterstock
13. 3. 2023

Sonce v znamenju rib še vedno prebuja nežno ter vase poglobljeno vibracijo. Delovali boste požrtvovalno, na pomoč boste priskočili ranljivim ali tistim, ki se ne znajdejo. Zabrisale se bodo stroge meje, zanimal vas bo le pošten pristop. Ohlapno dojemanje resničnosti lahko doprinese nejasnost v medsebojne odnose. Nagnjenost k domišljiji pa vas lahko loči od realnih obveznosti. Občutljivost na vse dražljaje vodi do nenehne psihične preobremenjenosti, zato bodite bolj disciplinirani. Zelo pomembno bo, da najdete smisel.

Prihajajo iskanje občutka vrednosti, samoopredelitve in namena ter sprejemanje novih lekcij. To je čas zdravljenja in ponovne pridobitve moči. Lažje boste prodrli, če boste znali na pravi način slediti svojim instinktom. Če si boste zaželeli, počivajte in se predajte nečemu, kar vas sprošča.  

Sočutna vibracija vas bo ščitila pred besednimi napadi in napadalnim pristopom. Zaželeli si boste okusiti umetnost ter izraziti svoj ustvarjalni potencial. Na trenutke boste delovali ležerni, a v resnici boste potrebovali le varen prostor, da se uležete, zaprete oči in se potopite v svoj svet.

Če ste utrujeni od pehanja za uspehom in dobrimi rezultati, je čas, da se prepustite, ter plavate s tokom. Romantična in zasanjana energija bo intenzivna, zato lahko v določenem trenutku preveč zaplavate in pozabite na stik z resničnostjo. V negativnem smislu boste občutljivi na kritiko ter občutke drugih. Globoko boste prizadeti v primeru brezčutnega vedenja in težko boste rekli ne. Nekateri boste nagnjeni k zamudam na sestanke, razuzdanemu vedenju in k neodgovornosti. 

VPLIV MERKURJA

Nikar z Merkurjem v ribah pretirano ne razčlenjujte sami sebe in poslovnih podvigov, saj s tem povzročate sebi zmedo in dvome. Čeprav boste želeli napredovati, bodo reale zmožnosti malo okrnjene, več se bo dogajalo v sanjah in domišljiji. Boljše možnosti za poslovni razcvet ter srečo na področju izobraževanja pričakujte v naslednjem tednu, saj se Merkur v nedeljo zavihti v znamenje ovna.

VPLIV VENERE

Venera v znamenju ovna vas v začetku tedna vabi, da se soočite, najprej s sabo nato tudi z ljubljeno osebo. Pričakujte globoko željo po sprožitvi sprememb v spalnici. Pravila se umikajo, delovali boste v tem trenutku, brez načrtovanja prihodnosti. Prihaja ugoden čas, da se osredotočite na izpolnjevanje lastnih želja. Venera v ovnu rada govori o sebi in pokaže svojo brezmejno karizmo, zato vam samozavesti tokrat ne bo manjkalo. 

Od četrtka dalje, ko se bo Venera nahajala v biku se boste pripravljeni pogovarjati o resnih in neresnih zadevah, iskali boste globlji pomen. Skušali se boste nežno dotakniti duše ljubljene osebe, tudi prilagajanje vam ne bo povzročalo nobenih težav. Na področju financ boste znali prisluhniti svojim notranjim željam in si privoščiti tisto, kar vaša denarnica zmore. Z veseljem boste brezskrbno uživali in se prepuščali svojim lepim vibracijam. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN

V ponedeljek, ko vas bo spremljala luna v strelcu se boste spretno pošalili, brez da bi s tem ustvarili kakšno zamero. Prihaja potreba po simpatičnih spremembah in neodvisnem delovanju. Strast in raznolikost se združujeta, zato bo povečana želja po tem, da okusite pravo svobodo. Z veseljem boste raziskovali svoj notranji svet in širili obzorja. Drobna hišna ter pisarniška dela vam bodo šla hitreje in lažje od rok. Ne boste prenesli občutka, da ste predolgo na katerem koli mestu, iskali boste nekaj novega, nekaj vznemirljivega. 

Pomembno je, da v torek, ko se bo luna še nahajala v strelcu osvežite svojo perspektivo in si dovolite biti v vseh situacijah, ki vas bodo doletele direktni in sproščeni. Znali boste uporabiti številna orodja, s katerimi lahko navdihujete druge ter popestrite dogajanje. Dan, v katerem se boste večkrat sicer zmedli, vendar v prikupni in navihani smeri.

V sredo ob 13.05 uri prehaja luna v kozoroga, nastopi tudi Zadnji krajec. V kolikor ste preobremenjeni, poskrbite, da se boste s kakšno dobro tehniko ali odločitvijo iztrgali iz objema delovne preobremenjenosti. Ravnovesje boste našli, če boste delali to, kar vam veli srce, ter če boste znali na področju dela pravi čas odnehati. Prihaja občutek, da ste zreli in vsestranski, vse boste želeli držati pod nadzorom. Ne boste želeli biti preveč odvisni od drugih, zato boste trdo boste delali v smeri, da premagate razne vzorce soodvisnosti.  

V četrtek nastopi poleg energije kozoroga konjunkcija med Soncem in Neptunom, zato bo prebujena želja po duhovnem bogastvu. Umik vase in nemir zaradi močno razgibane podzavesti vas lahko spravi v slabo voljo, tudi če ste znani kot skoraj večni optimist. Ker boste usmerjeni k pretiranemu delovanju, vas bo strah pokazati kakršno koli čustveno razsežnost. Materializem in ambicioznost se bosta prepletala in težko se jima bo izogniti. Ne skrbite, če se nahajate v kočljivi situaciji, saj boste znali poiskati realne rešitve trenutnih težav. 

V petek dopoldne, ko bo luna še v kozorogu ne boste najbolj klepetavi. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato se ga raje ne dotikajte preveč. Nato popoldne luna prehaja v znamenje vodnarja. Nastopila bo tudi konjunkcija med Soncem in Merkurjem zato stopajo v ospredje jasno zavedanje ciljev, bister um, dobra organiziranost ter zelo praktično razmišljanje. Na področju zdravja se lahko v kolikor boste preveč pod stresom pojavijo glavoboli. Močne in strastne želje bodo nenavadne in velike, vendar bolj neizvedljive. Postali boste ekscentrični samotarji, ki se izogibajo brezpredmetnim temam. 

Skrivnosti vesolja vas bodo v soboto, ko se bo luna sprehajala po znamenju vodnarja vedno bolj zanimale, zaznavali jih boste skozi svoje notranje življenje. Čustvena nevezanost bo zmanjšana, vendar se boste kljub temu odzivali spontano. Ljudem, ki se bodo vmešavali v vaše življenje boste tokrat znali reči ne. Mikale vas bodo družabne igre, kjer boste napolnili svojo dušo. Pokazale se bodo možnosti, da jih sedaj končate ali pa boste preprosto našli dokumente, ki bodo dopolnili sestavljanko. Prijateljski odnosi bodo zelo pomembni. 

Z veseljem se boste v nedeljo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vodnarju vključili v kakšen radoveden življenjski eksperiment. Nato popoldne luna prehaja v znamenje občutljivih rib, nastopi tudi konjunkcija med Luno in Saturnom, ki bo prebudila resen pristop. Pojavita se lahko tudi nervoza in nejasen občutek krivde. V misli se lahko najbolj občutljivim prikradejo strahovi, sumi in slutnje, razmišljali boste o smislu vsega. 

Fanatične vibracije lahko zameglijo realno sliko in celostno delovanje. V medsebojnih odnosih se bo pojavljala razdražljivost, ki se ji skušajte nekako izogniti. Pozitiven vidik tega vpliva bo, da bo intuicija močno povečana. 

Pripravil: Horoskop.si

Vas zanima tudi: 

Poglejte si novo sezono podkastov Modra Soba, v katerih bomo govorili o travmi.