Tedenska napoved: Vaše možnosti za napredek so ogromne

Tedenska astro napoved za obdobje od 23. do 29. avgusta.

Tedenska napoved: Vaše možnosti za napredek so ogromne (foto: Pexels Victor Freitas) Pexels Victor Freitas
23. 8. 2021

Sicer še vedno pol vplivom polne lune v vodnarju, se boste v nov teden podali s Soncem v znamenju device. Vedno več bo načrtov in dobre motivacije. Prizadevali si boste za najboljše rezultate, ne boste se zadovoljili s povprečnostjo.

Spremljal vas bo discipliniran pristop, ki vas bo vodil k višji ciljem. Če boste delovali preveč resno, je to morda zato, ker boste tudi v mislih obremenjeni z delom in opravki. S težavo se boste popolnoma sprostili ali počivali na lovorikah, saj vas bo ves čas spremljal občutek, da morate biti koristni in narediti še več. V mislih boste tkali načrte, kako spremeniti karierno področje na bolje.

Vpliv je simbol trdega dela, strokovnosti, ambicioznosti, kritičnosti, discipline, resnosti ter sposobnosti dela na dolgoročnih projektih. Pričakujete lahko več potrpljenja. Medsebojne odnose boste obravnavali zelo resno, praktično in previdno. Spogledovanje ali kratkoročne avanture bodo za vas prava izguba časa. Sposobni boste narediti pomembne miselne korake, usmerjeni k logičnemu, objektivnemu razmišljanju. Znali se boste odločno usmeriti v tiste stvari, ki vam prinašajo dobiček in zadovoljstvo.

V odnosih se lahko pojavi nekaj nerazumevanja, saj se ne boste želeli poglabljati. V mislih boste analizirali situacije in ljudi, ter včasih odreagirali preveč kritično. Poudarjeno bo področje zdravja in prehrane, brskali boste po literaturi s to tematiko in si sestavljali nove smernice. Gibanje bo zanimiva rutina, ki vas bo držala pokonci. Primanjkovalo bo le nekaj lahkotnosti, pogrešali boste tudi zmožnosti prilagajanja.

Merkur, ki se bo v tem tednu nahajal v znamenju device, vas bo usmeril k premišljenim odločitvam in trdemu delu. Znali se boste poglobiti v vsako situacijo in sestaviti odličen načrt. Sloveli boste po marljivosti in želji po materialni stabilnosti.

Ker je devica znamenje uma, ki nagrajuje natančnost in praktičnost, je lahko to neverjetno produktiven čas. Naredili boste vse, da se prebijete skozi nered in se povzpnete naravnost do uspeha. Produktivnost bo v tem obdobju velika prednost. Čeprav to ni najbolj zabaven tranzit, so vaše možnosti za resničen napredek ogromne. Namesto da bi se ujeli v past zamrznjenih idej, boste močno fokusirani na podrobnosti in koristne informacije. Močno boste osredotočeni na iskanje napak, celo tako, da lahko koga užalite ali pa se počutite frustrirano zaradi lastnih napačnih korakov.

Venera se bo nahajala v znamenju tehtnice, na področju ljubezni bo ustvarila prijetne vibracije. Pomembno bo intelektualno širjenje idej ter to, da vas navdihujejo kompromis, koristen dialog in uspešni odnosi. Energija tega vpliva bo dodala čar vsemu, česar se dotakne, od hrane, do mode in osebnosti. Mir, ljubezen in harmonija postajajo nujno potrebni dejavniki. Vaš sistem krivice in laži preprosto ne bo prenesel, iskali boste pravico.

Napoved za vsak dan posebej

V ponedeljek boste nežni in zasanjani, saj se bo luna nahajala v znamenju rib. Dotikali se boste svoje podzavesti ter skušali umirjeno reševati vse, kar se vam bo dogajalo. Priporočljivo je, da trikrat razmislite, preden boste nekomu podali kritiko oziroma svoje mnenje, saj bo v zraku povečana občutljivost. Razmišljali boste o čustvih in ne glede na to, ali ste še na dopustu, ali ste v pisarni, doživljali številne notranje globoke preobrazbe. Čas je ugoden tudi za razne lepotne rituale, še posebej tiste, ki so povezani z vašo kožo, ki bo hrepenela po vlagi.

Dober spomin vas lahko tudi v torek reši iz zagate, znašli se boste tudi pri fizičnih opravilih, saj boste marljivi in vztrajni. Občutljivost bo povezana predvsem z dojemanjem odnosov, saj boste želeli več in več pozornosti.

V torek ob 20.57 uri preide luna v znamenje ovna. Te silovite energije se boste najbolj razveselili rojeni v ognjenih znamenjih.

V sredo in četrtek prihajajo hitri ukrepi, ki dajejo takojšnje rezultate. Samopotrditev, sprejemanje izzivov, ter začetek kratkoročnih projektov vas vodi pogumno naprej. Pripravljeni ter sposobni boste ukrepati ter nastopati s svojimi novimi idejami. To je obdobje, ko se morate odpreti možnosti in pogumno ukrepati, ko se priložnost pokaže. Težko se boste uprli edinstvenim idejam, surovi energiji in ukrepanju s pomočjo intuicije in navdiha. Glede podrobnosti se ne boste obremenjevali, raje se boste prepustili čarobnosti spontanosti, ki vam omogoča, da vzpostavite posebne povezave. Želeli boste ustvariti bolj izpolnjeno življenje z uveljavljanjem svojih idej, identitete in pristopov do situacij. Lekcija, ki se je morate naučiti, je razumevanje vrednosti odnosov, hkrati pa ostati neodvisen.

V petek, ko luna prehaja v znamenje bika, vas bo motivirala želja po spokojnosti, varnosti, miru in udobju. Vse skupaj se lahko nekoliko upočasni, nagnjeni pa boste k trmi in materializmu. Težko se boste uprli mamljivim okusom, zato je to čas, ko kazalec na tehtnici hitro poskoči, če zavestno ne boste obvladovali svojega apetita. Ne bodite presenečeni, če vas bosta zajeli ljubosumje in posesivnost na področju družine, denarja in stvari, ki jih imate radi. Um bo osredotočen na kakovost življenja in samopodobo in išče način, kako si zagotoviti svoje udobno mesto. Razmislite s tem vplivom o tem, kaj se vam zdi dragoceno, in se vprašajte, kaj se lahko naučite o sebi.

V soboto nastopi konjunkcija med Luno in Uranom, zato pričakujte nepričakovano. Vsaka stvar ali situacija vas lahko notranje vznemiri. Pričakujte prave odgovore na svoja vprašanja, dovolite si biti radovedni.

V nedeljo boste skušali čim več časa preživeti z družino, obkroženi z ljubeznijo in dobro energijo. Proti večeru prehaja luna v znamenje dvojčkov, prihaja sveža in živahna energija. Zdaj je pravi čas, da ideje delite in preverite, ali vam lahko pomagajo prirojene sposobnosti in inteligenca.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: