Tedenska astro napoved: Obrnite se k SVETLOBI

Tedenska astro napoved od 29. 11. do 5. 12. 2021. 

Tedenska astro napoved: Obrnite se k SVETLOBI (foto: shutterstock) shutterstock
29. 11. 2021

Z vplivom Sonca v znamenju strelca prihajajo živahne ter neustrašne energije, povečan bo tudi entuziazem. Čas za oklevanje je minil, sedaj bo potrebno delovati. Vpliv je prežet s simpatičnim pristopom, obrnjenim k svetlobi, spoštuje tisto, kar je minilo, vendar gleda vedno naprej z neomajnim optimizmom. Z veseljem boste sledili pregovoru sreča daje prednost drznim. Iskali boste višje znanje in nova obzorja.

Vpliv vas želi prebuditi v smeri, da je marsikaj mogoče, ko delujemo z navdušenjem. Želeli si boste svetlejšo in pogumnejšo prihodnost zase. Posebno občutljivi bodo odnosi z nadrejenimi, saj boste odločno zagovarjali svoja stališča, kljub temu, da morda nimate popolnoma prav. Na osebni ravni boste cenili zvestobo, čutnost in praktičnost. Želeli boste odnose, v katerih ste lahko to, kar v resnici ste. 

Merkur v znamenju strelca vam prinaša optimistične in idealistične energije, vaš um se bo sedaj "razširil". Vizije se lahko povečajo, prihaja pa tudi pretiravanje, tako z besedami kot tudi z dejanji. Všeč vam bo ekstravagantno in zabavno pripovedovanje zgodb, zato uporabite svoje komunikacijske sposobnosti, da pomagate navdušiti tudi druge. Kljub dobri energiji lahko naletite na kakšno zadrego, pogosto se boste tudi zalotili, da morda preveč filozofirate.

Najmanj ugoden bo vpliv za tiste, ki imate izrazito mentalno delo, saj boste pogosto delali napake ali pa boste morali popravljati napake drugih. V vsakem primeru bo potrebno vložiti v delo več pozitivne energije kot drugače. Ohranite mirne živce, sprejmite izziv, če boste pozitivno naravnani vse to ne bo problem, saj lahko pride v poslovnem pogledu do splošnega izboljšanja. Poslovna moč se bo preoblikovala tudi v finančno dobrobit, vendar se ne veselite prehitro, saj boste po drugi strani zelo zapravljivi.

Z Venero v znamenju kozoroga se lahko notranje umirite, kar vam ne bo težko, saj ste imeli zadnje čase dovolj pestro življenje v čustvenem smislu. V trenutkih osame ali zavrnitve boste precej pod stresom, predvsem zaradi občutka, da niste dovolj spoštovani. Zaradi stresenih dogodkov, ki sicer ne bodo imeli samo negativnega predznaka, se boste malo slabše počutili, zato si vzemite nekaj časa samo zase in razmislite o vsem skupaj bolj analitično. Če boste optimistično naravnani, vam bo uspevalo vse, česar se boste lotili. Če se na ljubezenskem področju že nekaj časa nahajate v kaosu in ne najdete prave rešitve, je sedaj več kot primeren način, da se pogovorite in dorečete zadeve. Morda odnos celo rešite.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, na vas bo vplivala tudi konjunkcija med Soncem in Merkurjem. Zanimalo vas bo raziskovanje in odkrivanje lepote. Le na cesti in pri aktivnostih bodite previdni, da vas neučakanost ne posrka vase. Čas je ugoden za uresničevanje srčnih želja. Zdi se, kot bi imeli krila, na katerih bi lahko v mislih celo poleteli. Počnite nekaj lepega, prijetnega, nagrada bo sledila kasneje, dober občutek izpopolnjenosti pa boste zaznali že sedaj.

Ključnega pomena bo tudi v torek, ko bo luna še v tehtnici, da ste potrpežljivi. V intelektualnem pogledu boste najbolj uspešni pri izpitih in pomembnih nalogah, s katerimi že dlje odlašate ali ste se jih ponovno lotili. Poslušajte svoj notranji glas in si dovolite krajši odmik.

V sredo ob 12.55 uri, ko luna preide v škorpijona, prihaja ugodno obdobje za sklepanje ter razčiščevanje, saj boste odprti in direktni. Zelo dojemljivi boste tudi za razne alternativne zadeve ter za vse, kar je skrivnostno in neznano. V kolikor ne boste dobili, kar ste si zamislili, boste razdražljivi in dvomljivi, vendar boste vsako razlago takoj razumeli in jo skušali sprejeti. Pričakujte nekaj ovir in preprek v odnosih, težko boste prikrili resnico in prava čustva, zato se niti ne trudite, raje predstavite zadeve takšne kot so v resnici in se z njimi soočite.

V četrtek, ko bo luna še v škorpijonu, se boste usmerili k temu, da bi kljub notranjemu nemiru izpolnili svoje želje. Pazite, da bodo vaše reakcije premišljene in prijetne. Delovali boste bolj privlačno in zanimivo za nasprotni spol. V finančnem pogledu boste imeli srečo, le tvegati ne bi smeli preveč. Zdravstveno boste obremenjeni tisti, ki ste bolj nagnjeni k psihološkim težavam. Če se boste znali povezati z energijo škorpijona, boste bolj pogumni pri uresničevanju svojih ciljev.

V petek ob 13.12 uri, ko luna preide v znamenje strelca, boste postali bolj radostni in neobremenjeni. Vihrali boste sem ter tja, brez da bi pretirano razmišljali o resnih zadevah in obveznostih. Konjunkcija med Luno in Marsom prinaša napetosti, notranji nemir ter nekaj nedorečenosti v osebne odnose, predvsem v tiste, ki so že nekaj časa nestabilni. Čeprav se boste želeli o vsem skupaj pogovoriti, ne boste našli prave note sporazumevanja.

V soboto prihaja Sončev mrk, zato se ne trudite preveč, da bi se vse odvijalo v pozitivni smeri. Potrebno se bo soočiti s samim sabo in si priznati svoje slabosti. Čut za dolžnost in odgovornost vas bo silil k soočenjem, samokontrola in previdnost pa vam ne bosta dovolili svobodnega izražanja. Hrepenenje po ljubezni bo veliko, vendar bodo možnosti za uravnoteženo ljubezensko razmerje manjše. Sprejmite izziv le tako boste lahko težave in napetosti spremenili v rešitev.

V nedeljo boste dopoldne raztreseni, pozabljivi, vendar kljub temu nasmejani in navihani. Popoldne, ko luna preide v kozoroga prihaja resen pogled, ki lahko v marsikomu vzbudi dvome. Dvomili boste tudi vase ter v sposobnosti, ki vas lahko popeljejo do boljšega stanja na področju dela in denarja. Nikar pa ne pretiravajte, namenite kakšen trenutek tudi sprostitvi.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: