Napoved za ta teden: Ognjena in strastna energija se nadaljuje

Astro napoved za teden od 28. marca do 2. aprila 2022. 

Napoved za ta teden: Ognjena in strastna energija se nadaljuje (foto: shutterstock) shutterstock
28. 3. 2022

Sonce, ki se v tem tednu nahaja v znamenju ovna, vas spodbuja k temu, da delujete spontano, ter da v odnosih dodatno ne zapletate situacij.

Tudi samozavesti bo dovolj, le uporabiti jo bo potrebno na pravi način. Vrednotam in željam, ki vam bodo vedno bolj pomembne, se pridružuje tudi iskanje pravega smisla in aktivno izražanje resničnega jaza. Pričakujete lahko ognjeno in strastno energijo ter impulzivno delovanje na vseh področjih.

Premislite in pazite v kaj se spuščate, predvsem pa s kom, saj bo vaše dojemanje okolice in ljudi lahko nekoliko bolj površinsko. Tisti, ki ste bolj hitre jeze, se notranje umirite, saj vam bo v nasprotnem primeru marsikaj povzročalo preglavice. Zadeve se bodo premikale in odvijale hitro, morda prehitro za tiste, ki ste bolj počasne narave. Izkoristite na poslovnem področju inspiracijo, odločnost ter se usmerite v aktivno doseganje ciljev, kar vam prinaša večjo samozavest in osebno zadovoljstvo. Nikar se ne zaletavajte z glavo skozi zid, saj se ne bo dobro izšlo. Ne bodite presenečeni, če v prijateljskem krogu ali med sodelavci večkrat naletite na sebično obnašanje.

Težko boste skrivali svoje nezadovoljstvo, znali se boste postaviti zase, kar vam prinaša dvig samozavesti, predvsem pa boste v pogovorih zelo prepričljivi, kar lahko reši še tako zapleteno situacijo. Za vas ne bo nedosegljivega cilja, saj se boste vsakega ponovnega poskusa lotili z enakim navdušenjem kot na začetku. Če se boste v tem obdobju potrudili in se duhovno razvili, vam bo v prihodnosti veliko lepše.

Merkur v znamenju ovna bo ugodno vplival na sveže poslovne in zasebne projekte, uživali in sproščali pa se boste tudi pri delu z rastlinami na vrtu ali na sprehodu skozi bližnji gozd. S tem vplivom lahko premagate notranjo napetost, ki je posledica stresnih in nepredvidljivih dogodkov. Zadovoljni boste, da boste delo lažje in bolj sproščeno opravljali in da boste naleteli na manj zapletov.

Venera se nahaja v vodnarju. Čustva, ki ste jih do sedaj skrbno nadzirali, se bodo prelevila v drugo obliko. Hrepeneli boste po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavi nemir. Čas bo, da razčistite svoje finančno stanje in si postavite konkretne načrte za prihodnost ter se ne slepite več z iluzijami, da se bo vse uredilo samo od sebe. Brez slabe vesti lahko sedaj, ko vas spodbuja tudi Mars v znamenju vodnarja izpustite stare vzorce, ki vam ne služijo več v pravi smeri.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN 

V ponedeljek se bo vplivu lune v znamenju vodnarja, pridružila še konjunkcija med Luno in Marsom. Prihaja več pripravljenosti na nove začetke, prebujena bo želja po druženju, zato se boste najboljše počutili med prijatelji, ki vas bodo znali razveseliti. Z življenjskimi vzorci ne boste obremenjeni, bolj vas bo zanimal lahkoten skok v prihodnost, ki bo v tem času videti bolj barvita. V enem trenutku boste na področju čustev potrebovali intimnost, v drugem pa boste hrepeneli po svobodi. Prihaja zmeden občutek, ki bo težil k spontanosti. Razčistite z vsem, kar vas je v zadnjih dneh motilo.

V torek zjutraj prehaja Luna v znamenje rib, zato boste posvetili več časa in energije čustvom. Usmerite se v umetniške in ostale kreativne podvige, pri katerih ne boste rabili vlagati veliko truda, saj bo domišljija več kot odlična, vi pa sproščeni in pripravljeni za ustvarjanje. Marsikaj boste sedaj videli v popolnoma drugi luči, kar vas naj ne zmede. Nostalgija bo tista, ki vam bo blizu, veliko boste tudi sanjarili in se predajali notranjim občutkom. Najbolj vam bodo pomembni vtisi drugih, ki vas lahko za kratek čas spravijo v slabo voljo, saj kritike ne boste znali sprejeti na pravi način, odzvali se boste z užaljenostjo.

V sredo, ko bo luna še v ribah, prihaja tudi konjunkcija med Luno in Neptunom, zato bo sreda lahko zelo zasanjan dan. Dotikali se boste tudi srčnih želja.  Urejali boste domače zadeve, ne s konflikti, ampak predvsem s pogovorom in mirno izmenjavo stališč. Tokrat boste zadeve reševali bolj mirno.

V četrtek dopoldne luna prehaja v znamenje ovna. Njen tempo bo svoboden, sproščen in pozitivno usmerjen. Veliko stvari se bo sedaj lažje rešilo, dobili boste boljši občutek in več vam bodo pomenili odnosi, še posebej tisti, ki so iskreni. Čustva se bodo razbohotila in z veseljem boste delovali popolnoma brez zadržkov. Po drugi strani pa vas bo spremljal notranji nemir, zato nikjer ne boste imeli obstanka. Ves čas boste hiteli sem ter tja in se brezglavo odločali.

Konec tedna MLAJ v OVNU - ena boljših priložnosti v temu letu za nove začetke

V petek, ko bo luna še v ovnu, nastopi tudi Mlaj. Sedaj je idealen čas, da se malo sprostite in se na šaljiv način nasmehnete tistim, ki vas obkrožajo. Skozi dan vas bo zanimalo vse, kar je sveže, drugačno in predvsem nedokončano. V ospredje stopa tudi intenzivna skrb za telo, zdravje ter počutje.

V soboto skozi dan boste bistrih misli in zaradi energije ovna zelo iznajdljivi. Nato se popoldne luna pomakne v znamenje bika. Pogovori se bodo dotikali globokih podzavestnih občutkov, ki bi jih najraje zakopali. Ne bojte se jih razčistiti, saj vam prinašajo razbremenitve. Lažje se boste zbrali in dokončali tudi zoprna opravila, vendar boste pri vsem tem potrebovali nekaj opore nesebične narave.

V nedeljo boste posegali po raznih tehnikah za izboljšanje počutja in videza, s katerim boste tokrat zelo zadovoljni. Mikal vas bo tudi nenavaden recept, ki se ga boste z veseljem lotili v kuhinji. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: