MLAJ v OVNU - ena boljših priložnosti v temu letu za nove začetke

V petek, 1. aprila ob 08.24 uri, nastopi mlaj. Poglejmo si, kaj nam prinaša. 

MLAJ v OVNU - ena boljših priložnosti v temu letu za nove začetke (foto: profimedia) profimedia
31. 3. 2022

Vstop v mesec april bo otvoril mlaj v ovnu. Vrhunec energij tokratnega mlaja naj bi se zgodil v noči iz 31. marca na 1. aprila. 

Energija ovna je namenjena novim začetkom. Prav tako je mlaj sam po sebi čas za nove začetke. Zaradi te kombinacije energij je tokratni mlaj ena najboljših priložnosti v temu letu za nove začetke ali odpiranja novega poglavja v svojem življenju.

Pod energijami mlaja v ovnu zato razmislite, kaj želite začeti, katera semena želite posaditi in določite svoje namere za prihajajoče mesece. Vedite, da je na voljo kozmična priložnost za spremembe, za preoblikovanje, za nov nov list, če ga le želite obrniti. Ustvarjalne energije nam bodo omogočale, da jih uporabimo za preoblikovanje in oživljanje naših sanj in želja.

Spomnite se svoje moči in vloge v tem vesolju kot soustvarjalca. Vedite, da ste čarobni in vedite, da si zaslužite spremembe. Upoštevajte pa, da energija ovna zahteva tudi dejanja, sanjarjenje ni dovolj. Zato je potrebno v naslednjih dneh in tednih ukrepati.

V tem času valovi po kozmičnem nebu tudi energija asteroida Chiron. Chiron je znan kot zdravilec ranjencev in mavrični most. Kot zdravilec je sposoben rane uporabiti kot močne portale zdravljenja in modrosti. Chironove rane so tiste, ki mu omogočajo, da dela s svojo magijo, zdravi druge in so vir psihičnega znanja. Kot mavrični most pa nam Chiron pomaga preiti v višje stanje zavesti, kar nam omogoča prehod iz enega stanja zavedanja v drugo.

Z močno energijo Chirona pod tokratnim mlajem imamo moč, da vzamemo svoje rane in v njih najdemo lepoto. Čeprav boleče, so nas oblikovale v boljše in bolj sočutne ljudi. Včasih smo tako ujeti, da poskušamo popraviti svoje rane, jih zakopati ali se pretvarjati, da se niso zgodile, medtem ko je vse, kar moramo storiti, dovoliti, da nam naše rane pokažejo novo pot naprej.

Nekatere rane se ne bodo nikoli povsem zacelile, brzgotine bodo ostale, zato jih sprejmimo kot del tega, kar smo. Ko si to dovolimo, lažje najdemo svojo moč in modrost. 

Prav tako se na nebu skupaj približujeta Jupiter in Neptun. Srečanje Jupitra in Neptuna je redek dogodek, ki bo oblikoval preostanek prihodnjega leta. Jupiter in Neptun skupaj predstavljata kolektivno prebujenje in krepita naše psihične čute.

Ker bomo v tem času verjetno bolj občutljivi, poskrbite, da se v tem času gibljete v okoljih, ki za vas ne bodo preveč stresna in izčrpavajoča. Vedite, da ko je nočno nebo temno, je to tudi naš čas, da se umaknemo vase. Ne smemo pozabiti, da je pogosto vse, kar nas muči v času mlaja, nekaj, kar imamo moč prebroditi tako, da najprej vstopimo vase in delamo na sebi.

Vstop v notranjost omogoča tudi povezavo z močjo, ki živi v notranjosti. V sebi nosite veliko moč. Bodite trdni in zvesti v tem, kdo ste. Vedite, da ste vredni lepega življenja, ne glede na to, kakšne rane nosite. Vedite, da so vaše rane portal za modrost, za pomoč drugim in za ustvarjanje lepšega sveta.

Sprehodite se po mavričnem mostu, ki se dviga iz globin temnih bolečin.

Prirejeno po: foreverconscious.com

Preberite si še: Obdobje OVNA in energija bojevnika

in Sensa HOLISTIČNI vikend z Dejanom Jaričem od 1. do 3. aprila

Kako bo mlaj vplival na BIKE, VODNARJE, ŠKORPIJONE in LEVE