Tedenski horoskop od 1. do 7. 6. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 1. do 7. 6. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
31. 5. 2020

OVEN

Vaša iskrenost bo v ponedeljek, ko se bo luna sprehajala po znamenju tehtnice še kako pomembna. Tokrat boste vendarle ugotovili, da zanimivo novo poznanstvo, ne bo kar samo potrkalo na vaša vrata. Izkoristite priložnosti za družabno življenje, morda spoznate privlačno osebo. Prijatelji vam bodo v oporo, kar vas bo vsekakor vodilo v osebno zadovoljstvo. V vikend, ki je pred vami vstopate razpršenih misli in nekoliko zmedeni. Preveč boste zaposleni s svojimi težavami, da bi opazili druge.

BIK

V prvih dneh tedna se boste ustrašili, ko boste opazili, da se nekaj ne ujema. Kot običajno boste pretirano temeljiti, zato utegnete porabiti veliko časa, da pridete zadevam do dna. Na ljubezenskem področju vas bo spremljala stabilnost. Samski se boste hitro znašli v neznanem objemu. Sonce v znamenju dvojčkov vas vodi v večja nihanja in čudne občutke. Priznati si morate, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki se le redkokdaj pojavlja v vašem življenju. 

DVOJČKA

V prvih dneh tedna vas bo spremljala sreča, še posebej v trenutku, ko bo treba sprejeti pomembno odločitev. Nekdo vas bo poskušal prepričati v nekaj neznanega. Dobro premislite in pretehtajte odločitev. Ne verjemite praznim besedam, saj bi vas lahko popeljale v težave. Samski se boste veselili proti koncu tedna, vendar skušajte obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Držite se le tistega, kar sami zagotovo veste in se čim bolj oddaljite od raznih ugibanj.

RAK

V teden stopate s težko energijo. Začeti boste morali z najmanj prijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete. Pomagal vam bo nekdo, ki vam je že nekaj časa zelo simpatičen. Bolj pozorno poslušajte, manj komentirajte. Čustva v drugi polovici tedna, ko bose obremenjeni z uspehom ne bodo igrala pomembne vloge, sposobni jih boste nadzirati, zato boste funkcionirali veliko bolj lahkotno in razigrano.

LEV

V tem tednu boste začutili, da potrebujete več počitka in spanca, saj boste le tako uspešno premagovali vsakodnevne izzive. Ljubezen bo obarvana s prijetnimi odtenki, ki bodo vključevali tudi nežne podvige. Izražali boste dostojnost in spoštovanje, ki vas počasi vodi v stabilizacijo. V nedeljo si boste nadeli žareč nasmešek in se pogumno lotili česa novega, ob strani vam bo stal tudi Mars, ki vas bo z vašo optimistično energijo postavil v ospredje.

DEVICA

Ne bodite preglasni, saj boste nekoga s tem še bolj vznemirili. Vaš um bo v sredini tedna zelo aktiven in prodoren. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv planetov, ki vas usmerjajo v odločnost in vztrajne prijeme. Za prekinitev tokrat ni najboljši čas, zato se poskusite zadržati in morda poskusiti zadeve rešiti oziroma razčistiti, če je to v vaši moči. Nedelja bo za vas energičen in prijeten dan. Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo hitre reakcije in iznajdljivost. Konec tedna boste ponosni nase.

TEHTNICA

Energija lune v vašem znamenju bo v prvih dneh tedna ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in vašo notranjo radost. Tisti, ki ste še samski, boste imeli odlične možnosti, da začnete novo razmerje, ki vam prinaša drugačnost. Konec tedna bo v znamenju informacij in raziskovanja, ki vas bo popeljalo v nove začetke. Poglobiti se morate o dejavnosti, s katero ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni. Znova bo prišla na dan vaša nihajoča narava. 

ŠKORPIJON

Čeprav pretiravate in ste zelo nemirni, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali, saj je vaše stanje čisto normalno, le nekoliko ste vznemirjeni, ker vam nekdo ne sledi, tako kot bi si vi v tem trenutku želeli. V drugi polovici tedna boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s čustvi. Osebni in ljubezenski problemi se bodo počasi razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje. Pred vami je nedelja, ki vam bo prinesla zadovoljstvo in stabilnost.

STRELEC

Obtožili vas bodo, da se ne znajdete tam kjer so računali na vas. Kljub temu, da se z določenimi mnenji ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le zapletajo. Več iskric na ljubezenskem področju prihaja proti koncu tedna in vam prinaša manj komplikacij v medsebojnih odnosih. Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo v soboto v večjo korist. 

KOZOROG

Poskusite v ponedeljek, ko bo luna v znamenju tehtnice obvladati svoje sume, ki vam le škodijo. Držite se le tistega, kar sami zagotovo. V drugi polovici tedna boste dokaj zadovoljni. Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam trenutno ustreza in vas vzpodbuja k novim, malce bolj drznim korakom. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih za prihodnost. Veselje bo tudi v nedeljo pred vašimi vrati. 

VODNAR

Daleč v ospredju bodo v tem tednu vse zadeve, ki so vezane na ljubezenske odnose. Tedenski planetarni vpliv vam prinaša zbranost in odločnost na vseh področjih. Našli boste preprosto rešitev za zakomplicirano zadevo. V nedeljo pričakujte na ljubezenskem področju realno sliko, ki vas lahko malce zmede. Čas je, da se spustite na trdna tla in si priznate svoje napake. Razbremenili se boste ko boste o vsem skupaj spregovorili na glas.

RIBI

Čim prej se odpravite nekam, kjer se boljše počutite in si vzemite nekaj časa za tehten razmislek o svojem doživljanju. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato ne dovolite, da nekdo preveč vpliva na vaše odločitve. Konec tedna vas bo spremljala sreča, ko bo treba sprejeti pomembno smer. Ne verjemite praznim besedam, saj bi vas lahko popeljale v situacijo, ki bi se lahko zaključila s konfliktom.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: