Tedenski horoskop od 1. do 7. avgusta

Kaj vas čaka prvi teden avgusta glede na vaše astrološko znamenje?

Tedenski horoskop od 1. do 7. avgusta (foto: profimedia) profimedia
31. 7. 2022

OVEN

Zahtevno nalogo, ki vas že obremenjuje boste rešili s pomočjo iznajdljivosti, ki jo v začetku tedna prebuja Merkur v levu. Ničesar ne prepuščajte naključju, preverite vse podrobnosti in zaupajte predvsem sebi. V drugi polovici tedna boste prišli do spoznanja, da morate delovati bolj premišljeno in racionalno. Ognjevitost pri zagovarjanju svojih stališč bo postopoma popustila. Živite v nedeljo, ko se vas bo dotaknil prijeten vpliv lune v strelcu spontano ter razigrano, tukaj in sedaj. 

BIK

Zadeve, na katere nimate vpliva enostavno postavite na stranski tir, začutili boste veliko razbremenitev. Finančno stanje ne bo najbolj spodbudno, vendar se boste lahko kljub temu veselili določenih ugodnosti, saj dobro veste, da že kmalu prihaja boljši zaslužek. Srečo lahko sredi tedna pričakujete tam, kjer je ponavadi nimate. Ko se boste postavili na realna tla, se boste izognili marsikateri dodatni težavi. Nikar pa v nedeljo, ko boste sanjarili ne pozabite, da prevelika pričakovanja prinašajo tudi težave. 

DVOJČKA

Najbolj pomembno v sredini tedna bo, da vas bodo vsi občudovali in pohvalili. Vse skupaj boste sprejemali z velikim navdušenjem. Vztrajali boste pri svoji odločitvi, kar pa vas lahko v nepravi družbi postavi v pozicijo, da se boste počutili utesnjeno. Na področju ljubezni vam bo nagajalo ljubosumje, ki lahko povzroči resne napetosti. Skozi vikend, ko vas bo objela energija lune v strelcu si privoščite počitek in se pustite razvajati. Poskrbite za to, da vam bodo prijatelji prisluhnili, še posebej tisti, ki so na vrhu seznama oseb, ki jim zaupate. 

RAK

Z energijo Sonca in Merkurja v levu prihaja v začetku tedna spontano dogajanje in trenutek sreče brez načrtovanja. Sprejeli boste pomembno odločitev, pri kateri boste direktni in samozavestni. Preveč govorite o spremembah in o tem kaj bi morali storiti, namesto da bi se podali v reševanje in zavihali rokave. Časa v soboto, ko se bo vse umirilo ne boste smeli prehitevati, saj bi zopet spregledali pomemben namig. Nekoliko bolj previdni bodite v nedeljo na področju čustev.

LEV

V ponedeljek, ko bo luna v devici bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane s kariero in denarjem. Nič vam ne bo težko, z veseljem boste priskočili na pomoč, še posebej, če imate občutek, da se nekdo brez vas ne znajde. Vsako dobro delo vas bo napolnilo z optimizmom V petek bo zaradi vpliva Prvega krajca marsikaj veliko lažje izvedljivo, zato zberite pogum v smeri aktivnega nadaljevanja. Če se bo na čustvenem področju konec tedna karkoli kompliciralo ali zatikalo, boste takoj razrešili dvome. Razveselilo vas bo, da boste deležni več komplimentov, tudi s strani oseb, ki jih poznate le bežno. 

DEVICA

V kolikor se že nekaj časa borite za pozornost nekoga, ki vas ne pozna dobro, boste imeli v začetku tedna več možnosti za prijetno komunikacijo. Na področju kariere se boste kljub temu da bodo skoraj vsi na dopustu počutili, kot da ste na vrhuncu svojih zmožnosti. Z levo roko opravljali delo, ki vam ga bodo naložili, izpostavili pa boste, da si zaslužite nagrado. Odprite konec tedna oči in poglejte, da je na vseh področjih tako kot mora biti. Naj vas ne zmoti, če boste za nekoga prava uganka.

TEHTNICA

Z energijo Sonca v levu boste sposobni narediti manjšo spremembo, težavam boste tokrat kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa za sproščene dogodivščine. V sredini tedna boste polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju različnih osebnosti v prijetno celoto. Na področju dela bo na vrsti nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, vendar vas bo vse skupaj že na začetku prestrašilo, saj niste prepričani, da ste pripravljeni na odrekanje in prilagajanje. Nikar se ne izmikajte soočenju.

ŠKORPIJON

Vse skupaj bo v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v devici nekoliko bolj zapleteno kot ponavadi, vendar vam bo z močno voljo uspelo dokončati pomembne stvari. Ni še prepozno, da se naučite tisto, kar je potrebno. Glede srčnih energij boste po dolgem času zopet optimistični. Nemirni in negotovi boste le v petek, ko bodo neprestano drezali v vas in vas skušali razjeziti. Uprite se z nasmeškom, ne obremenjujte se z njihovimi travmami in vse skupaj bo lažje.

STRELEC

Organizirajte se in si očistite telo s primerno dieto in pitjem večjih količin vode. Veliko misli bo nemenjih preobrazbam, naredili si boste dober načrt za prihodnost. V četrtek, ko Merkur prehaja v devico na področju kariere ne bo najbolj enostavno, še posebej, če se znova ukvarjate z določenimi zadevami, ki so vam že povzročile več preglavic. Dogajale se vam bodo stvari, na katere boste imeli vpliv, zato poskrbite, da bo vse skupaj prijetno in zabavno. V ljubezni boste v nedeljo delovali čutno. 

KOZOROG

Nikar se neprestano ne obremenjujte z načrtovanjem, dovolite tokrat svojim notranjim občutkom da vas popeljejo v pravo smer. Na področju kariere boste v pomembni situaciji pustili odličen vtis in poskrbeli zase. Sami najbolje veste, kakšna je prava resnica, zato tudi drobnih malenkosti ne prikrivajte. V soboto se bo prebudila želja, da bi bili močnejši in odločnejši, še posebej na področju ljubezenskih odnosov, kjer prehitro popuščate in se neprestano prilagajate. 

VODNAR

Nekaj, kar vas vznemirja, se bo v sredini tedna, ko bo luna v tehtnici razrešilo po najlažji poti. Ko boste zaključili, prihaja občutek, da ste utrujeni in da telo resnično potrebuje počitek. Privoščite si ga brez slabe vesti, kar se vam bo vitalno stanje kmalu obrestovalo. Nekaj težav prihaja v nedeljo, ko bo luna v strelcu zato, ker boste preveč zaletavi ter neučakani. Izkoristite predloge domačih v pozitivni smeri, namesto da se jim ves čas postavljate po robu in kalite odnose. 

RIBI

Z energijo lune v devici stopate v teden nervozni, odzivali se boste na vsako besedo in brez pravega občutka komentirali vse kar vas bo zmotilo. V sredini tedna, ko se boste srečali s svojo podzavestjo, vam bodo največ pomenili iskreni odnosi. Določena oseba se vam bo pokazala v drugačni luči, zato ne sklepajte prehitro. Tokrat se lahko naučite, da prvi vtis ni vedno edini pravi. Petek bo zelo učinkovit dan, saj boste z malo truda veliko postorili in se končno oddahnili v prijetnem objemu ljubljene osebe.

Pripravil: Horoskop.si