Kateri DAN V AVGUSTU bo za vaše znamenje najboljši?

Preverite, kateri dan v mesecu avgustu bi lahko bil za vaše astroznamenje najboljši.

Kateri DAN V AVGUSTU bo za vaše znamenje najboljši? (foto: profimedia) profimedia
31. 7. 2022

Oven: ponedeljek, 29. avgust

Hiron, asteroid, ki vlada celjenju ran iz preteklosti, se na ta dan združi s severnim vozlom v biku in vam prinaša neko zelo pomembno spoznanje. Vladala bo neizmerno močna energija, ki vam bo omogočila, da spremenite sebe in kako doživljate svojo okolico.

Bik: petek, 19. avgust

Zadnji krajec lune vam omogoča, da odstranite ovire iz svoje poti in se osredotočite na tisto, kar si želite ustvariti. Čutili boste veliko željo, da delujete v skladu s sabo. 19. avgust vam prinaša jasnost in mir, ki vam bosta pomagala v nadaljnih tednih.

Dvojčka: sobota, 20. avgust

Na ta dan se Mars premakne v vaše znamenje, kar vam prinaša zeleno luč za nekaj, kar si želite ustvariti. To je odlična priložnost, da vložite več energije in časa v projekt ali odnos, v katerega resnično verjamete z vsem svojim srcem. Če sledite sebi, vas bo vesolje podpiralo.

Rak: četrtek, 11. avgust

Luna v vodnarju bo privedla do globlje intimnosti s seboj in z bližnjimi. Izkoristite dan tako, da poskrbite zase in postavite svoje dobro počutje na prvo mesto. Med drugim pa boste bolje razumeli tudi, kaj potrebujete od drugih, kar vam lahko pomaga izboljšati odnose.

Lev: četrtek, 11. avgust

Venera, planet ljubezni in izobilja, na ta dan vstopi v vaše znamenje. Pred vami je pester mesec, Venera pa vam prinaša še več izjemnih priložnosti v življenju. Bodite pozorni nanje in izkoristite tiste, za katere vam intuicija sporoča, da so pravi za vas.

Devica: četrtek, 4. avgust

V vaše znamenje se premakne Merkur, kar bo pripomoglo k boljši komunikaciji. Ne samo, da boste lahko govorili in razmišljali bolj jasno, lažje boste tudi razumeli druge, kar bo bistveno izboljšalo vaše odnose tako na osebnem, kakor tudi službenem področju.

Tehtnica: četrtek, 25. avgust

Proti koncu meseca se Merkur že premakne v tehtnico, kar vam bo dalo občutek, da nenadoma vsi govorijo vaš jezik. V resnici pa boste sami veliko bolj odprti za jasno komunikacijo, kar bo hitro prineslo pozitivne rezultate v vaših odnosih.

Škorpijon: petek, 5. avgust

Prvi krajec lune v vašem znamenju vam prinaša veliko motivacije za uresničevanje svojih sanj. V tem času boste bolj optimistični in samozavestni, kar je odlična priložnost, da se lotite vsega, česar si v sebi resnično želite.

Strelec: četrtek, 11. avgust

Luna v vodnarju vam bo omogočila bolj jasno komunikacijo. Drugim boste lažje prisluhnili, zaradi jasnega izražanja pa boste tudi sami bolj slišani. Ne pozabite pa tudi sami prisluhniti sebi ter slediti svojim željam in potrebam.

Kozorog: četrtek, 25. avgust

Merkur v tehtnici vam prinaša vrsto pozitivnih sprememb v vaši karieri in financah. Na ta dan je odlična priložnost, da razmislite, kaj si zares želite početi in da se neustrašno lotite uresničevanja ciljev, ki jih čutite z vsem srcem. Zavzemite si zase in si omogočite življenje, kakršnega si zaslužite.

Vodnar: četrtek, 11. avgust

Luna v vodnarju je super priložnost za samorefleksijo. Pomislite na svoje cilje v začetku leta in razmislite, kako jih lahko uresničite ter ali je morda potrebno katerega spremeniti. Spustite nekaj, česar več ne potrebujete in se osvobodite ovir, ki so v prvi polovici leta oteževale vašo pot.

Ribi: sreda, 24. avgust

Retrogradni Uran v biku bo vplival na vašo komunikacijo in vam omogočal, da na ustvarjalne načine lahko izražate tisto, kar čuti vaša duša. V tem času boste še bolj razumevajoči tako do drugih, kakor tudi do sebe, zaradi česar si boste lažje omogočali tisto, kar potrebujete.