3 najpogostejše napake, ki jih RAK počne v razmerju

Raki so v razmerju izredno ljubeči in svojemu partnerju vedno nudijo oporo. A tudi oni počnejo napake. Preverite, katere so najpogostejše.

3 najpogostejše napake, ki jih RAK počne v razmerju (foto: profimedia) profimedia
20. 7. 2022

1. Občutljivost

Raki so izjemno občutljivi, s čimer seveda ni prav nič narobe! A pogosto jih v razmerju prizadene vsaka malenkost, česar nato ne znajo obvladovati. Vse partnerjeve besede in dejanja rak jemlje preveč osebno, kar je lahko povod za številne nesporazume. Dobro je, da se nauči, da ni potrebno vsega vzeti tako resno. 

2. Oklepanje partnerja

Ljudje, rojeni v znamenju raka, potrebujejo veliko pozornosti. Radi imajo nežnost in čas, ki ga preživijo s partnerjem. Pogosto razmerje postane center njihovega življenja, zaradi česar si želijo neprestano biti s svojo ljubljeno osebo. Rak si bo želel preživeti vsako minuto s svojim partnerjem, to pa pogosto lahko zmoti partnerja in ga začne tudi dušiti. Dobro je, da si večkrat vzame čas samo zase in za svoje hobije. 

3. Nerealna pričakovanja

Notranji svet raka je zelo pisan in pester. Vsak dan doživijo celo paleto čustev, pogosto pa svojih občutkov ne znajo izraziti. Večkrat se zgodi, da rak ne zmore povedati, kako se počuti, obenem pa od partnerja pričakuje, da mu bo ta prebral misli. Če partner ne razume, kaj se dogaja v glavi raka, nastopi slaba volja. V razmerjih mora rak obvezno delati na odprti komunikaciji in postavljanju realnih pričakovanj.

Preberite tudi: