Tedenski horoskop od 10. do 16. oktobra

Preberite napoved za svoje znamenje za teden, ki je pred nami.

Tedenski horoskop od 10. do 16. oktobra (foto: shutterstock) shutterstock
10. 10. 2022

OVEN

Z energijo Merkurja, ki v tem tednu začne pot v znamenju tehtnice si boste lažje priznali čustva in se pogovorili o vsem, kar je kamen spotike. Vrnejo se lahko tudi osebe, s katerimi ste bili na zanimiv način povezani v preteklosti. Da pa ne bo prisotno samo delo, si konec tedna privoščite tudi nekaj razvajanja, ki vas bo ščitilo pred nadležnimi prehladi. Na čustvenem področju se lahko v nedeljo, ko se bo luna nahajala v raku pojavijo manjši nesporazumi.

BIK

Preko Sonca, Venere in Merkurja vas bo objela topla energija tehtnice, ki stremi k urejenim odnosom. Na poslovnem področju boste kljub napornim podvigom in zoprnim sodelavcem polni motivacije, želeli boste uresničiti vse svoje cilje, ki ste si jih zadali. Nikar pa ne bodite nestrpni, temveč počakajte, da se želje in potrebe ustalijo. Z dobro potezo boste rešili nenavaden nesporazum, kar vam bo omogočilo, da boste lažje osebnostno napredovali. V nedeljo vas doma čaka presenečenje.

DVOJČKA

Sprijaznili se boste z dejstvom, da imajo vsi svoje težave, poskušali jih boste razumeti ter tolerirati. Zadovoljni boste sami s sabo, zato vam bo vseeno, kako drugi gledajo na vas. V sredo prihaja priložnost za zaslužek, vse kar potrebujete je, da se podate v akcijo. Delujte z zaupanjem, namesto s strahom in omejitvami. V soboto in nedeljo se boste počutili izjemno ponosno in živahno, kar bo krepilo energijo na vseh področjih. Znali boste reči ne, ko bo to potrebno. 

RAK

Izboljšanje situacij, ki ga omogoča energija tehtnice vam bo izredno prijalo. Začutili boste nenavaden preboj, vse skupaj boste izpeljali točno tako, kot ste si zamislili. Prebujale vas bodo pretekle izkušnje, ki vas vodijo v stabilno delovanje. Nezaupljivost se bo v soboto in nedeljo prepletala v zasebnih odnosih. Nikar se ne poslužujte moraliziranja, situacijo boste morali sprejeti ne glede na to, ali vam je všeč ali ne. 

LEV

S strogo disciplino se boste dokopali do ugodnih rešitev, zato nikar ne podlegajte tistim, ki vas ne spodbujajo. V kolikor si boste izbrali pravi trenutek za pogovor in povedali resnico boste tudi v službi lažje rešili zoprn zaplet. Ljubezenska čustva bodo povezana z nekom, ki mu še ne zaupate dovolj. Konec tedna vam prinaša prilagajanje in razčiščevanje v družinskem krogu, kar pa ne bo najbolj enostavno. Tisti, ki ste že dlje časa v razmerju boste v nedeljo hrepeneli po strasti.

DEVICA

Sestavite se in nikar v začetku tedna ne bezljajte brezglavo sem ter tja, saj se lahko nekaj močno zakomplicira. Na področju kariere boste taktni in diplomatski, na trenutke tudi bolj zahtevni in neizprosni. Znali se boste obrniti tja, kjer bosta prisotni resnica in pravica, laži in neiskrenosti tokrat ne boste prenašali. Čustvenih izpadov si ne boste dovolili, čeprav konec tedna prihaja občutek, da vam nekdo ne namenja dovolj pozornosti. 

TEHTNICA

Nahajate se v prijetnem obdobju, zato se osredotočite na tiste stvari, ki vam prinašajo največ zadovoljstva in sreče. Skrbi s katerimi ste se obremenjevali se umikajo bolj preprostim rečem. Nihanja na čustvenem področju vas ne bodo več premaknila, saj se približujete točki, ko boste točno vedeli, kam pelje pot. V soboto se boste težko uprli želji po nakupovanju, še posebej ženske, ki si boste kupile nekaj elegantnega.

ŠKORPIJON

Nahajate se na pragu ljubezenskih novosti, ki vas bodo prepričale, da je vredno vztrajati. Pravi prijemi in dobra taktika bodo povod v pozitiven rezultat na področju kariere in izobraževanja. Na zdravstvenem področju pričakujte boljše počutje, ki vam bo dvigovalo energijo. Ne glede na to, da ste običajno precej zgovorni, boste v nedeljo, ko boste zaradi lune v raku zelo občutljivi ostali brez besed. Skrbno boste morali preučiti pomembno situacijo. 

STRELEC

Skrite želje boste končno začeli uresničevati, saj bodo dejstva končno jasna. Pomembno preizkušnjo boste sredi tedna, ko vas bodo obremenile finančne zadeve dobro prestali. Načrtovali boste tudi nekaj večjega, vendar pazite, da boste upoštevali vse nepredvidljive faktorje. Vikend bo prijeten ter obarvan s sočutjem, ker boste končno odmislili težave iz preteklosti. Zelo dobro boste shajali tudi s starejšimi, ki vas bodo razumeli.

KOZOROG

V medsebojnih odnosih boste zaradi energije Venere v tehtnici tolerantni in zaupljivi. Nekdo vas bo končno razumel, čeprav bo sledil dialog, v katerem bo potrebna še bolj obširna razlaga. Čeprav vam bo pogum zaradi energije tehtnice, ki prinaša neodločnost nekoliko upadel, bi bilo dobro vztrajati pri vsem, kar ste si zastavili. Vikend bo namenjen predvsem lenarjenju in iskanju boljših možnosti k napredku, ki si ga želite v prihodnosti.

VODNAR

V sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom se boste znašli v krizi, iz katere se nikakor ne boste znali dvigniti brez pomoči. Čutite, da bi lahko nekaj storili drugače, zato boste vznemirjeni. V petek pričakujte neverjeten zagon, saj vas bo nekdo iskreno pohvalil. Na področju čustev pričakujte stabilnost in željo po varnosti. Končno boste dobili potrditev, da ste se odločili prav, ko ste nekomu podarili dodatno priložnost, da se izkaže. Poljubi in dotiki bodo nekaj čarobnega.

RIBI

Ker vam bo v začetku tedna primanjkovalo zbranosti premislite, ko se boste spustili v nekaj, kar predstavlja večji zalogaj. Pomembno je, da ohranite svoj notranji mir ter da tistim, ki vam lahko priskočijo na pomoč pazljivo prisluhnite. Bolj celovito boste v soboto, ko si boste vzeli čas, da se odtrgate od obveznosti razmišljali o morebitnih spremembah v krogu družine. Vse kar bo potrebno narediti, boste opravili z dobro voljo.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: