Tedenski horoskop od 11. do 17. oktobra 2021

Kaj je zapisano v zvezdah za teden od 11. do 17. oktobra 2021

Tedenski horoskop od 11. do 17. oktobra 2021 (foto: shutterstock) shutterstock
10. 10. 2021

OVEN

Z energijo Venere v znamenju strelca boste izpolnjeni tako na delovnem mestu, kot v ljubezenskih zadevah. Dozoreli boste tudi v pogledu komunikacije, zato je čas, da se soočite z določenimi težavami ali da pripeljete obetaven projekt do konca. Potrpljenja vam tokrat ne bo primanjkovalo. Vprašajte se, v čem bi dejansko uživali in našli boste odgovor kaj storiti v prihodnosti. Bodite na področju odnosov pripravljeni, saj boste kmalu primorani pokazati moč in odločnost.

BIK

Stojte za svojimi prepričanji, ki vam bodo kljub temu, da se Merkur še vedno giba retrogradno olajšala zadeve. Sanjarili boste o uspehu in morda celo o tem, kako bi se zavihteli nekam, kjer bi se boljše počutili. V petek vas bo spremljala z uspehom obarvana sreča, finančno usmerjena energija pa vam bo koristila na delovnem mestu. V soboto, ko boste izredno radovedni, se lahko naučite nekaj novega in zanimivega, le intenzivna čustva vas lahko malce zmedejo.

DVOJČKA

V začetku tedna se boste intenzivno posvetili poslovnim zadevam in področju financ, kjer so na vidiku izboljšave. Nekatere stvari lahko še malo počakajo, saj ste si pred kratkim naredili odlično podlago. Nekdo, ki ga dobro poznate vas bo navdušil s svojimi idejami, dovolili mu boste do besede, po tihem pa si boste obetali tudi skupno sodelovanje. Uporabite v soboto, ko boste več časa preživeli v domačem okolju svojo samozavest in odločnost, ki vas lahko postavita na pravo mesto.

RAK

Na področju dela trenutno niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice. Pozorni bodite, da boste v sredo, ko nastopi Prvi krajec brali med vrsticami, v tem primeru boste poslovno več kot uspešni.  Nekomu boste pokazali da vam ni vseeno, s tem boste naredili večji korak na osebnem področju. V nedeljo, ko bo luna v ribah boste zopet bolj umirjeni, lažje se boste poglobili tudi v kočljive pogovore. Čas je, da izkažete hvaležnost.

LEV

Prihajajo pozitivne spremembe, zato boste končno deležni več sreče na področju financ. Prav tako boste našli pomemben podatek, ki vam prinaša trdne odločitve. V kolikor se znajdete v napetostih, je opravičilo najmanj, kar lahko storite za boljše odnose in razumevanje. V poslovnem pogledu boste odločni, drzni in samosvoji, zasebno pa boste konec tedna precej nežni. Čeprav se boste želeli v nedeljo nekoliko umakniti, to ne bo najboljša izbira.

DEVICA

Določene informacije vas lahko zaradi vpliva retrogradnega Merkurja spravijo v slabo voljo, saj se pomembne zadeve ne bodo odvijale v vaši smeri. Bodite previdni in ničesar ne obljubljajte in ne podpisujte. Situacije se bodo ves čas spreminjale in tokrat niste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza. Z veseljem se boste v nedeljo, ko boste spočiti podali novim dogodivščinam naproti. Nekdo vam bo namenil prijeten kompliment in vam s tem polepšal dan.

TEHTNICA

Z vztrajnostjo boste dokončali vse naloge in obveznosti. Priložnosti, o katerih ste dolgo le sanjali, bodo še dodatno prebudile vašo kreativnost. Poglobili se boste v odnose, ki vas že nekaj časa utrujajo, razčistili boste tudi najbolj zoprne nesporazume. Na denarne težave se proti koncu tedna ne boste več ozirali, saj vas bo spremljal občutek stabilnosti. V nedeljo, ko bo luna v ribah, si dovolite nekaj ležernosti, saj vas bo počitek obnovil in pripravil na boljši teden.

ŠKORPIJON

Zasanjani in skrivnostni se boste ves čas na začetku tedna nad nečim pritoževali. Če delate v skupini, imejte to v mislih tudi kadar vas zamika, da bi se usmerili čisto po svoje. Na vidiku so težave, ki vas lahko udarijo tudi po denarnici. Nikar si ne dovolite, da se vas dotakne stanje nervoze, saj ste v takšni poziciji šibkejši. Odločna in temperamentna energija bo v petek omogočila, da strast pride na plano in zadovolji vaše čute. V ljubezni se boste vračali k žgečkljivim spominom.

STRELEC

Zaradi Merkurja v retrogradni fazi delujte bolj previdno, saj ne boste najbolj zbrani. Ne prestopite svojih meja, pa naj gre za sposobnosti ali pa za pooblastila. Od tega, kako natančno se boste dogovorili, je odvisen uspeh v prihodnjem obdobju. Težko se boste v družinskem okolju odločili, posebno zato, ker ne poznate vseh okoliščin, ter mnenja, ki ga imajo drugi. V zasebnih odnosih že nekaj časa slutite resnico, toda še vedno se raje držite kot opazovalec v ozadju.

KOZOROG

V določeni zadevi rezultati ne bodo vidni takoj, ravno zato nima smisla, da z nekom tekmujete, kdo dlje zdrži in se pri tem preveč izčrpate. Največji uspeh za vas bo, da boste vztrajno nadaljevali s svojim delom, ki vam prinaša dobre rezultate. Zavedate se, kje bi lahko poiskali nov, boljši nasvet, denarno pomoč ali posojilo, zato ne bodite nervozni. Dovolite, da v domačem okolju nekaj nadaljujejo drugi in se ne jezite, če boste imeli na trenutke občutek, da ste odveč.

VODNAR

Zaradi retrogradnega Merkurja vas čaka naporen teden, ki pa prinaša tudi nekaj manjših nejasnosti. Sprva si boste vse skupaj razlagali kot da so se spravili na vas, vendar boste kasneje dojeli, da gre le za spremembe, ki jim je potrebno slediti. Nekomu od domačih razkrivate preveč, drugemu premalo, zato čim prej poiščite pravo ravnovesje, da se odnosi ne bodo začeli krhati. Razširite obzorja in se odprite se za novosti, ki prihajajo, saj vas planetarne kombinacije usmerjajo k bolj zanimivim premikom in spremembam.

RIBI

Pred vami je teden, v katerem bo pomembno predvsem nabiranje novih moči. Vzemite si več časa za prijetne dejavnosti, saj na področju dela ne morete postoriti prav vsega, kar bi si želeli. Bodite bolj organizirani ter racionalni z denarjem. Konec tedna se boste odločili da se usmerite k temu, da se v domačem okolju vsi razumete. Zdaj je primeren trenutek, da se pogovorite o stvareh, ki vam že dolgo kratijo spanec. Razkritja bodo nenavadna, od vas bo pa odvisno, kako boste vse skupaj zapeljali.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še zanimive vsebine: