Energetsko polje Slovenije je trenutno polno žalosti, jeze, strahu in bolečine

"Bodimo zavestni komu dajemo moč, kajti zavest teme in matrica 3D sveta postajata nenasitni," pravi Anamarija Kovačič

Energetsko polje Slovenije je trenutno polno žalosti, jeze, strahu in bolečine (foto: profimedia) profimedia
8. 10. 2021

Nihče od nas ne more ubežati temu, da je del kolektivne zavesti. In mnogi te dni vidimo in občutimo izjemno težko in okrepljeno kolektivno zavest. Energetsko polje Slovenije in celega planeta je polno žalosti, jeze, obupa, strahu, bolečine in to polje je postalo tako močno, da te lahko, če samo malenkost zavibriraš s to vibracijo, potegne vase.

Vse je energija in tvoja najmanjša težava ali najmanjša žalost, jeza, obup, strah... lahko, če nisi dovolj zavesten, zavibrira in se poveže z močno kolektivno zavestjo vseh teh negativnih čustev ter posledično postane tvoja emocija izjemno okrepljena.

Če se sprašujete, od kje je v vas prišla vsa ta žalost, od kje stiske pri srcu, od kje teža na duši. Lahko se pojavi brez razloga, posebej pri empatih, senzitivnih osebah. Prihaja iz kolektivne zavesti. Če pa samo malenkost zavibriramo v teh vibracijah v teh čustvih, zavibriramo s celotnim poljem, ki je v tem trenutku izjemno močno in zato okrepi vse, kar je v nas.

Naša rešilna bilka v izzivu s temi izjemnimi pritiski bo zavedanje sebe, zavedanje trenutka. Pot v Novo Zemljo bo veliko bolj lahkotna, če bomo zmogli zavedanja trenutka, če bomo zmogli držati svoj steber moči, steber Luči, če bomo čim več trenutkov zavestni, komu dajemo svojo moč. Izmojstriti bomo morali popoln nadzor nad svojim umom.

Pod pritiski nastajajo diamanti, zato lahko pogledamo na vse te izzive kot veliko priložnost za dvig svoje duše, za dvig zavesti. Nismo žrtve dogajanja, smo kreatorji. To je zavest, ki se mora zasidrati v nas. Tema, ki je dolgo vladala temu svetu, ki sedaj pritiska z vso močjo in se nam kaže v vseh svojih razsežnostih, nam je lahko odskočna deska, da se dvignemo nad vse to, s tem, ko se odločimo, da ne bomo del te zavesti, del te teme. Prebuja nas, aktivira nas. Vidimo, kako je vsak dan več ljudi, ki se prebujajo, ki vidijo svet v katerem so nam vzeli vso našo moč in svobodo. Vedno več nas je, ki v vsej svoji moči stojimo za tem, da to ni svet, v katerem želimo živeti, in vedno več nas je, ki se zavedamo, kako izjemno pomembno je, da so naše misli močno usmerjene v svet, ki ga želimo živeti, v Novo Zemljo.

Staro se ruši, sistemi se rušijo. To smo vedeli, ampak nismo vedeli, kako bo izgledalo. Sedaj smo tu. Ni lahko. Ker s tem umirajo tudi deli v nas, ki so bili del sistema, ki so nas držali v teh sistemih. In vemo, da res ni druge poti, če želimo novo zemljo. In Zemlja in celoten Univerzum je odločen. Staro mora umreti. Da se lahko rodi NOVO.

Z vso gotovostjo vemo vsi, da sveta, v katerem smo navidezno srečno živeli, ne bo več. Končuje se svet, v katerem smo uspavano živeli ne zavedajoč se, da smo sužnji sistema. Končuje se stara zemlja. Vstopamo v največji "reset" v naši zgodovini. Zdaj ne bo več srednjih poti. Zato se intenziteta energij krepi tako na eni kot na drugi strani. Ker se vsa energija, ki je bila še do sedaj nekje na sredini, pomika na eno ali na drugo stran. Tokrat se boš moral odločiti. Ali boš stopil na stran teme ali na stran Luči.

Dovolil, da v tebi umre staro, kajti smo tako se lahko rodi Novi Človek Nove Zemlje. Pozabili smo, da je namen duše, da raste, da se dviguje v zavesti in da se vrača nazaj Domov. Smo v trenutku, ko je naša pot obrnjena navzgor. In če smo kot duše lahko prišli v ta čas, je to veliko darilo za dušo.

Zato izkoristimo ta čas. Bolj kot kadarkoli prej se lahko dvignemo v zavesti. Imamo možnost, da postanemo veliki KREATORJI svojega življenja.
ČAS JE, DA SE SPOMNIMO, KDO RESNIČNO SMO.

Na YouTube kanalu Prebujeno Srce Slovenije si lahko ogledate moje videnje Nove Zemlje v pogovoru z Dejanom Jaričem.

Anamarija Kovačič

in Rajko Bošnjak: Nastaja nov svet, svet po meri človeka