Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila

Kaj napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila (foto: shutterstock) shutterstock
17. 4. 2022

OVEN

Gora obveznosti, ki čakajo, vas bo že v ponedeljek zaradi vpliva lune v škorpijonu spravila v nekoliko napet položaj. Jezni boste, saj si boste želeli čim več časa preživeti z ljubljeno osebo. Samski se boste povezali z družino in sproščeno klepetali o svojih željah. Sedaj je čas, da naredite korak, ki si ga po tihem želite že dlje časa. V soboto ne boste najboljše volje, saj prihaja nekaj preprek in razčiščevanja na ljubezenskem področju, kjer ste se v zadnjem času nekako prepustili.  

BIK

V torek se bo začel divji delovni ritem. Pripravljeni ste se boriti, zato vam bo šlo vse skupaj do rok zelo učinkovito. Prihaja tudi nekaj novih obveznosti, ki se vam bodo zdele popolnoma obvladljive. Poskusite tudi na ljubezenskem področju živeti bolj stabilno življenje. Zavedati se morate, da ste tudi vi tisti, ki lahko doprinesete k umirjenosti v domačem okolju. Konec tedna boste lažje odpustili in pozabili. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki ste pred kratkim rešili večjo težavo.                        

DVOJČKA

Dom in družina vam dajeta pogum in stabilnost. Pripravite se, kajti kmalu bo prišlo vaših pet minut, le malo bolj se bo potrebno odpreti. Umirjenosti niste vajeni zato lahko zaznate naraščajočo napetost, ki vam naj ne pokvari razpoloženja. Ne boste se mogli znebiti občutka, da vam nekdo ne govori resnice in vas ves čas zavaja z napačnimi predlogi.  V nedeljo se bo nihanje razpoloženja končno zaključilo v pozitivni smeri.

RAK

V ponedeljek boste v mislih zelo samozavestni in odločni pri sklepanju kompromisa. Nikar si ne zastavljajte previsokih ciljev, najprej rešite tisto, s čimer ste v zaostanku. Poleg psihičnih napetosti se bo proti koncu tedna pojavilo tudi veliko drugih bremen, ki vas bodo skoraj zlomila s svojo težo. Še vedno si ne boste povsem zaupali. V nedeljo prihaja razbremenitev, oddahnili si boste ter pomagali tudi tistim, ki se ne znajdejo sami.

LEV

Zaradi lune v škorpijonu boste v ponedeljek bolj razdražljivi, namesto konflikta si raje privoščite kakšen sprehod v naravo. Pojavila se bo oseba nasprotnega spola, ki vas lahko zmede in marsikaj postavi na glavo, v pozitivnem smislu. Če boste direktni in prilagodljivi, priložnosti ne bodo zbežale vstran. Bodite na področju kariere v petek pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v preteklem obdobju, predvsem pa bolj trdno stojte za svojimi trditvami. 

DEVICA

Z veseljem boste reševali zadeve povezane s preteklostjo, saj si želite čim prej osvoboditve in novih dogodivščin. Lažje vam bo, če si boste določene zadeve priznali ter se soočili z dolgotrajnimi dvomi. Pojavi se lahko tudi nekaj občutljivosti ali manjših zdravstvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti. Ohranite svojo samozavest, tudi takrat, ko boste dvomili vase. Nedelja bo namenjena globokemu razmisleku v zvezi s čustvi.

TEHTNICA

Mars, ki se nahaja v znamenju rib bo poudaril vašo nežnost in romantične korake, s katerimi boste osvajali osebe nasprotnega spola. Nikar pa ne bodite razočarani, če se vsi ne bodo pozitivno odzvali. Dobili boste veliko prijetnih komplimentov, ki vas bodo opomnili da dobro izgledate. Konec tedna si boste zaželeli krajši oddih v naravi, ki vas bo napolnil z umirjeno vibracijo, tako da se boste bolj zbrano pripravili na nove začetke.  

ŠKORPIJON

Čas za vami je bil malce zapleten in poln večjih premikov, zato boste sedaj prihajali k sebi in se trudili popraviti pretekle napake na čim bolj iznajdljiv način. Nekdo, ki je za vas pomemben, vas bo postavil na realna tla. V kolikor boste zaupali vase, se boste veliko lažje soočali s težavami in obremenitvami. V soboto bo izpostavljeno področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari malce uidejo iz nadzora. Želje bodo strastne, vendar trenutno skoraj neizvedljive. 

STRELEC

Poslovne zadeve vas lahko v torek močno obremenijo, vendar jih lahko rešite, če boste uporabili logičen pristop. Ne čudite se, če vam bodo v kočljivih trenutkih prišle na misel pikre pripombe, ki se jim skušajte izogniti. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v drugi polovici tedna. Nekdo od bližnjih bo poskrbel za več spontanosti, zabave in razigranih doživetij. Na ljubezenskem področju boste končno priznali svoja čustva in se predali brez zadržkov.

KOZOROG

Če imate občutek, da ste ogroženi, se raje umaknite iz bojišča, kar bo v tem trenutku  najbolj modro. Nekaj, kar boste sklepali na podlagi prvega občutka bo omogočilo, da bo prišlo bo do zanimive spremembe. V sredo, ko boste zelo samozavestni in bolj osredotočeni je pravi čas da spregovorite o svojih željah. Uvoda ne boste potrebovali, zato boste raje takoj prešli k zadevam, ki vas obremenjujejo in se soočili z njimi. Zelo so vam bo tudi v soboto in nedeljo mudilo, kar pa nekomu ne bo všeč.

VODNAR

V ponedeljek, ko se boste podajali v strastne debate, boste spoznali, da zaradi svojega umika niste več na tekočem. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne v slabo pozicijo. Z dobro voljo boste tudi konec tedna premagovali ovire in malce napeto vzdušje na delovnem mestu. V soboto, ko bodo vsi nekaj pričakovali od vas, glejte le nase. Če se boste želeli prilagoditi, ne bo enostavno.

RIBI

Oseba, ki bi se ji najraje izognili, bo na vsak način poizkušala pritegniti pozornost. Negativna energija, ki se lahko ob vsiljivem pristopu sproži, vas bo napolnila z jezo. Nekaj se vam bo zdelo v petek, ko ne boste najbolj razpoloženi preveč dobro, da bi bilo resnično. V soboto lahko storite nekaj spontanega, kar vam prebuja občutek, kot bi se na novo prerodili. Zaupajte svojim zaznavam, saj bodo dišale po pristnih odločitvah. 

Pripravil: Horoskop.si