Tedenski horoskop od 12. do 18. 10. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 12. do 18. 10. 2020 (foto: pixabay) pixabay
11. 10. 2020

OVEN

V torek, ko se bo luna nahajala v devici, boste na vsak način želeli zaščititi že doseženo, obenem pa vam bodo nekateri zaradi nevoščljivosti blokirali korake. Pri delu se nikar ne zanašate na sporne načine poslovanja, saj lahko pride do velikih zapletov in težav. Poskušajte biti bolj pravični. Ne sklepajte prehitro, znebite se tudi negotovosti. Potem boste konec tedna na vse skupaj gledali z drugačnimi očmi.

BIK

Kljub temu, da imate občutek, da ste opravili že vse kar je pomembno, temu v sredo, ko se Merkur začne gibati retrogradno ne bo tako. Vzemite si čas, da boste prepričani v svoje naslednje dejanje. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren odnos. Proti koncu tedna bodo misli povzročile, da se bo zgodilo nekaj lepega, zato se prepustite in poskrbite da boste čas preživeli brezskrbno. 

DVOJČKA

Prihajajo pogoji, ki jih za zdaj ne morete sprejeti, so pa lahko odlična iztočnica v prihodnosti. Vse skupaj vas bo razveselilo. Sredina tedna bo nekoliko stresna in nenavadna. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Petkov Mlaj je pravi čas za premik ali spremembo v razmišljanju. Tokrat vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke, ki so na sporedu. Spontanost bo nalezljiva.

RAK

Teden pred vami bo odličen čas za nove začetke, tako poslovno kot tudi na ljubezenskem področju. Nekaj boste hoteli opraviti po bližnjici, kar ne bo najboljša izbira. V ljubezni se spomnite, da boste srečnejši takrat, ko boste nekoliko zmanjšali svoja pričakovanja. Zanimiv dogodek vam bo vrnil samozavest in občutek, da vas še vedno spoštujejo. Za vsak slučaj vprašajte za še dodatne napotke, da nečesa pomembnega slučajno ne spregledate. 

LEV

Srčna epizoda bo nekoliko zmedena, kljub temu boste imeli zadnjo besedo. Razpolagate s pravimi argumenti, zato kar pogumno z resnico na dan. Pazite, da ne boste obtičali na pol poti, posebno na področju dela. Za zadevo, ki jo boste začeli opravljati z navdušenjem, vam bo v petek kljub ugodnemu Mlaju zmanjkalo moči. V ljubezni boste v nedeljo po nepotrebnem zaletavi in preveč ponosni nase.

DEVICA

Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v svoje poglobljeno delovanje. Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler ste prepričani, da so proti vam in vas ne podpirajo. Ne bodite črnogledi, saj boste dobili še eno možnost, morda celo boljšo. Ne ostajajte samo pri razmišljanju in idejah, počasi boste morali tudi ukrepati. Tokrat boste lahko naredili več stvari hkrati in si potem še vzeli čas za ljubezen. 

TEHTNICA

Če se glede določene zadeve ne morete odločiti, potem nekaj opravkov preložite do bolj naklonjenega trenutka. Nekaj več novosti prihaja spontano in razigrano. Pred vami je konec tedna precej zahteven čas, v katerem se bo sicer veliko dogajalo, vendar boste v notranjosti precej nemirni. Nakazujejo se vam zanimive priložnosti. V soboto boste v ljubezni počasi razkrivali vse, kar je najpomembnejše.

ŠKORPIJON

Obdržite v ponedeljek, ko bo luna v levu trezno glavo, saj se vam bo preteklost hotela približati. Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo časa trudite, da bi na poslovnem in finančnem področju priplezali višje. Na srčnem področju boste končno uporabili svoj šesti čut. Dejanjem v povezavi s tem se ne boste mogli več dolgo izogibati, zato se pripravite na soočenje. V nedeljo se ustavite in se ozrite za seboj.

STRELEC

Prihaja želja po raziskovanju. Odkrili boste, kaj morate še spremeniti, da dosežete določen cilj. Morali boste sprejeti pomembno odločitev glede vašega ljubezenskega življenja. Pri tem vam bo pomagala oseba, ki ji do sedaj niste preveč zaupali, a tokrat boste spremenili mnenje. V petek, ko nastopi Mlaj, boste na vrhuncu svojih sposobnosti, sproščeni in odločni. Marsikdo bo želel slediti vašim idejam.

KOZOROG

Manj družabni boste, predvsem pa bolj nezaupljivi. Premislite, preden boste odgovorili, posebno če je nekdo, ki je za vas pomemben bolj ljubosumne narave. Posebno uspešni boste v umetnosti. Odločili se boste tudi rešiti stari nesporazum, ki vas vedno bolj bremeni. Presenečeni boste konec tedna, posebno ko boste hitreje prišli do nečesa, kar ni samoumevno. Bolj previdni si lahko obetate več.

VODNAR

V prvih dneh tedna boste končno obvladali težave, ki ste si jih nakopali. Če jih boste razvozlali na pravi način, se boste iz tega nekaj naučili in svoje izkušnje posredovali naprej.  Ne poskušajte pa razčiščevati ljubezenskih zadev iz preteklosti, saj veste, da se ti pogovori nikoli ne zaključijo. Negotovost boste hitro premagali, saj bodo dejstva več kot očitna. Nova ideja vam bo všeč, imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite. 

RIBI

Energija ponedeljka z luno v levu vam bo naklonjena, saj vam prinaša potrebo po drznosti in odločitvah, ter potrebo po povečanem optimizmu. Ne skrbite, uspeli boste tudi v poslovnih zadevah, ki so izgledale težko izvedljive. V petek, ko nastopi Mlaj boste preprosto obrnili nov list in se podali v svetlejšo prihodnost. Prišli boste do točke, da vas tisti, ki vas ne spoštujejo ne zanimajo več. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: