Tedenski horoskop od 13. do 19. 7. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 13. do 19. 7. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
12. 7. 2020

OVEN

Občutek nemoči bo v četrtek, ko luna preide v bika popustil. Točno boste vedeli, kaj si želite, in spretno boste manipulirali s potrebami bližnjega. Pogovorite se z osebo, ki vas muči že nekaj časa, to lahko vpliva na vaše dobro razpoloženje. Imeli boste veliko energije in si tudi marsikaj lepega in sproščujočega privoščili, seveda brez slabe vesti. Na ljubezenskem področju boste prišli do zelo zanimivih ugotovitev, ki bodo odlična iztočnica  za prihodnost. Kljub logičnemu sklepanju boste proti koncu tedna težko trezno razmišljali.

BIK

Čustvena negotovost bo v tem tednu povečana, vendar je nikar ne poskušajte ublažiti brez pogovora. Sproščen pogovor bi lahko stvari počasi postavil na svoje mesto. Čutili boste vdor nečesa večjega, s čimer se boste povezali in doživljali nove dimenzije. V svoji ambicioznosti boste malce pretiravali s strogostjo do sebe. Sprejmite konec tedna pomoč prijateljev ali partnerja, ki se bo pokazala za več kot dobrodošla. Hrepeneli boste po nedosegljivem.

DVOJČKA

Dobre možnosti za nekaj lepega boste imeli v sredo, ko bo luna še v biku na ljubezenskem področju. Znali boste s polno paro uživati v drobnih trenutkih, nikar pa ne iščite bližnjic. Določene zadeve zadržite v soboto raje zase. Nedelja bo na ljubezenskem področju postregla z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot doma, sreča se vam bo ves čas nasmihala. 

RAK

Po trenutkih polnih negotovosti, motenj na psihičnem področju in nezadovoljstva, bo teden pred vami za vas pravi balzam. Ker ste šli v preteklih tednih čez veliko zapletov, boste sedaj, vi tisti, ki boste drugim svetovali kako naprej. Ne bodite več nervozni, saj ste, če imate dobre odnose veliko bolj učinkoviti pri svojem delu. Vse se vam bo zdelo konec tedna enostavno. Raziskovali boste nekaj, kar je precej težavno za ostale. 

LEV

Zelo boste z luno v znamenju bika občutljivi in čustveno napeti, vsaka napačna beseda vas lahko usmeri v žalost. V ljubezni prihaja proti koncu tedna dovolj poguma, da se pred zoprno zadevo umaknete in še enkrat premislite o vsem skupaj. Zaradi trenutnih planetarnih vplivov boste v soboto in nedeljo izredno občutljivi, hitro boste spreminjali svoje počutje in odločitve. Ne vrtite se predolgo v tem začaranem krogu, da česa ne zamudite.

DEVICA

Ponovno boste v torek in sredo, ko bo luna v biku pridobili zaupanje in začutili v sebi toplino. Imeli boste priložnost, da si svoje finance uredite tako, da vam bo denar bolj pretočno dotekal. Pomembno vam bo, da je vaš vsakodnevni način življenja vsaj približno povezan s tem, kar si želite. Dogajala se vam bodo naključja, in sicer v smeri, da vam bo ponujeno ravno tisto, kar si boste zamislili. Naloga planetov bo, da vas popeljejo v stabilizacijo.

TEHTNICA

Pazite v tem tednu, da vas določeni ljudje na začnejo izkoriščati, zato pravi čas postavite svoje meje. Sredi tedna vam nikakor ne bo dolgčas, saj boste ves čas iskali možnosti za delo in zabavo. Ne ustrašite se odgovornosti, saj boste zmožni še več, kot ste predvidevali. Če boste globoko v sebi zadovoljni in hvaležni, se vas stres in slaba volja ne bosta dotaknila. Naključja, ki se bodo konec tedna pojavljala, bodo nosila s sabo sporočila, ki jih bo treba razumeti.

ŠKORPIJON

Nekoliko raztreseni boste, svoje pa bo dodal še nekdo, ki se vedno oglaša v najbolj napetem trenutku, takrat, ko bi radi delovali v miru. Želeli si boste bi nekaj resnega, po drugi strani vam pa ustreza da ste sami in svobodni. Konec tedna je primeren, da se odločite, kaj je tisto, kar si v resnici želite. Vse naj bo premišljeno in brez nervoze, ki bi vam lahko vse skupaj samo pokvarila. Sobota bo primerna za začetek nekaterih dogovorov, vendar se jih ne oklepajte preveč.

STRELEC

V tem tednu se vam lahko zgodi oster nesporazum z avtoriteto, ki se lahko nadaljuje tudi v prihodnosti. Dobro bi bilo, da se umirite in počakate na ugodnejši trenutek za tvegane poteze. Intenzivnost dogajanja bo zahtevala od vas potrpežljivost in prilagajanje drugim. Vživite se v trenutne razmere, presenečeni boste, časa ste sposobni. Ne izgubljajte živcev, tudi če bo komunikacija z nekaterimi ljudmi zelo naporna. Bolj ko boste samosvoji, več miru boste imeli.

KOZOROG

V tem tednu bo v ospredje stopil vaš razum. Ne bo več neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti. Naleteli boste na takšne ljudi, ki bi vam radi pometali polena pod noge, vendar se boste vseh nevarnosti pravočasno zavedali. V soboto in nedeljo boste kljub nežni luni v raku na ljubezenskem področju bolj pogumni kot običajno. Sorodno dušo lahko srečate na portalu. Skratka, v takšnih okoliščinah, da boste lahko povsem sproščeni.

VODNAR

V teden stopate neodločni. Če se boste tega zavedali ali ne, preplavilo vas bo sanjarjenje. Nič ne bo narobe, le prave meje si postavite. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, ampak le zaupajte vase. Na komentarje se mirno požvižgajte in nadaljujte v svoji smeri. Dogajanje bo od vas konec tedna zahtevalo vse prej kot odlašanje in preudarnost, prilagajanje bo težavno, a vztrajajte. Povezovali se boste, združevali nasprotja in ustvarjali kompromise. 

RIBI

Komunikacija bo v prvih dneh tedna trda in hladna, vendar bodite previdni, da koga ne užalite s svojim pristopom, še posebej tisti ki vas vedno nekaj zmoti. Mars v ovnu, ki vam je tokrat naklonjen, vam bo v sredo in četrtek s pomočjo svojih aspektov dodal nekaj sreče. Pojavila se bo oseba, ki bo na prvi pogled nedostopna, kmalu pa se lahko zadeve z nekaj vašega interesa spremenijo. Vezani se počasi pomikate višje, k boljšemu razumevanju in višji stopnji zaupanja.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: