Tedenski horoskop od 13. do 19. septembra 2021

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 13. do 19. septembra 2021 (foto: profimedia) profimedia
12. 9. 2021

OVEN

Konflikt ne bo čarobna formula za reševanje težav, ne pozabite, da lepa beseda vedno lepo mesto najde.  Veliko boste razmišljali o sebi, svojih željah in vsemu, kar se vam dogaja v zadnjem obdobju. Kar si boste na področju kariere zadali, boste s pomočjo ugodnega Merkurja v znamenju tehtnice tudi izpeljali do konca. Nekdo od sodelavcev vam bo zavidal, ampak vi se ne boste obremenjevali. Nedelja bo obarvana z intenzivno čustveno obremenitvijo, ki vam ne bo najbolj jasna.

BIK

Odgovorite na sporočilo, ki se mu že nekaj časa izogibate, potem vam bo odleglo, ker odpirate tudi novo bolj pogumno pot. Predvsem se boste osredotočili na pogajanja, ki bi vam lahko nudila boljšo finančno prihodnost. Nekdo bo vplival na vas veliko bolj, kot si želite priznati. Nikar pa ne pozabite da vas je v preteklosti že zavedel. Nakazujejo bodo manjša prerekanja zaradi različnih pogledov. Najprej boste ognjevito zagovarjali svoja stališča, vendar vam bo hitro jasno, da tako daleč ne boste prišli.

DVOJČKA

Odgovornost, ki vam bo zaupana, zastavite resno, ter se najprej pozanimajte tudi o malenkostih. Čeprav si želite napredovati hitro, bodo tokrat zaradi Merkurja v tehtnici boljša izbira počasni koraki. Čustvene zadeve vam sredi tedna ne bodo najbolj naklonjene. Del krivde bo na vaši strani, saj ne storite dovolj, da bi se situacija premaknila iz mrtve točke. Poskusite se v nedeljo osredotočiti na najpomembnejše, to je nase in na svoje speče želje, ki bodo začele siliti na plano. 

RAK

Opazil boste, da v zadnjem obdobju nimate pa pravih sogovornikov in somišljenikov. V ljubezni niste sproščeni, tudi zato ker niste bili popolnoma iskreni. Kljub temu ste se odločili, da se postavite zase. Razmislite, kakšna pričakovanja in ambicije imate in kaj lahko izgubite. Počutje bo konec tedna, ko se bo luna nahajala v ribah dokaj stabilno. Izogibajte se položajem, v katerih bi lahko prehitro izgubili živce. Neverjetno se vam bo zdelo, ko bodo od vas pričakovali, da se odpoveste nečemu pomembnemu. 

LEV

Spraševali se boste, kako bi lahko rešili nekaj družinskih zadev,  vendar boste morali najprej razmisliti o tem, katero pot ubrati. Skozi teden boste navdušeni in polni energije. Govorili in delovali boste hitro ter pogumno. S pozitivno naravnanostjo boste imeli več sreče tudi pri delu in denarju. V petek boste obremenjeni z ljubezensko situacijo, kar se bo odražalo tudi na obnašanju. Začnite razmišljati malo drugače in si dovolite sprejeti spontan tempo.

DEVICA

Preveč ste navezani na določene zadeve in tako pravzaprav izgubljate možnost za nekaj novega in zanimivega. Nikar ne oklevajte več z odločitvami, ki jih bo v petek okrepila tudi luna v znamenju vodnarja. Čas je, da storite več, potrudite se, da bo vse skupaj drugače obarvano. Glede čustvenega področja ne potrebujete nobenih posebnih nasvetov, morda le nekaj več časa na samem in tehten razmislek. Določen  odnos vam bo vedno bolj naklonjen.

TEHTNICA

Nemirni in razdražljivi boste zato, ker zadnje čase premalo počivate in preveč delate. Komunikacija bo z ugodnim Merkurjem vaša neverjetna prednost. Tako v službi kot tudi v zasebnem življenju se vam bodo na podlagi pogovora odprli zanimivi vidiki. Čeprav vas mika, da bi se jih čim prej lotili, boste disciplinirano vztrajali, dokler ne boste dokončali tekočih zadev. Zdravje vam bo konec tedna, ko si boste kočno lahko malce oddahnili dobro služilo.

ŠKORPIJON

Nekoliko boste v poslovni situaciji v prvih dneh tedna zmedeni, kljub temu skušajte ohranjati optimizem in dobro voljo. Posvetite se tudi osebnemu napredku. Vse skupaj združite in se potrudite, da dobro izkoristite vaše sposobnosti, kajti to vam lahko prinese stabilnost. Nove ljubezni, ki se bodo zgodile, bodo zagotovo imele pridih romantike in razumevanja. Nekoliko nevzdržna bosta sobota in nedelja, ki vam prinašata nekaj kritik in več nejasnih nesporazumov.

STRELEC

Pripravite se, da vam lahko, če boste v začetku tedna preveč hiteli na spolzkih tleh tudi spodrsne. Zaradi iluzij, ki jih gojite, boste ponovno razočarani. Kljub velikanskim količinam energije, ki jo imate, se lahko malo manj naprezate. Prijatelji bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti zgodbi in vas razveseliti na hudomušen način. Tokrat bodo okoliščine nekoliko drugačne, takšne da vam bodo še dolgo časa ostale v lepem spominu.

KOZOROG

Odprti in radovedni boste z veseljem zajadrali novim smernicam naproti. Najbolj ugoden čas, ko boste imeli možnost novih začetkov, bo torek. Nikar pa se na področju denarja preveč na hitro ne odločajte, saj boste imeli rožnata očala, ki vam bodo prikrila realno sliko. V soboto prihaja več srčnih prijetnih trenutkov. Razveselila vas bo Venera v škorpijonu, ki bo občutno izboljšala komunikacijo ter tudi pri najbolj hladnih in zadržanih kozorogih prebudila strast.

VODNAR

V prvi polovici tedna prihajajo malce zmedeni trenutki, ki pa bodo dolgoročno zelo pomembni. Imeli boste občutek, da ste nekaj spregledali, toda kljub temu boste dobili potrditev ter doživeli ugoden razplet. Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, jih boste v petek, ko bo luna v vašem znamenju sposobni rešiti, vendar s pomočjo poglobitve vase. Ne bo vam škodilo, če preberete še kakšen dodaten nasvet ali namig v smeri osebnega napredka. 

RIBI

Polni protislovij boste od nekoga zahtevali da se vam prilagodi. Ne bodite prizadeti, če ne boste naleteli na potrditev. Sedaj ni čas za trmoglavljenje, ampak za prilagajanje nastalim razmeram. Posvetite se konec tedna tudi družini in čeprav v določeni zadevi, ki je povezana z domačim okoljem še tako uživate, se še vseeno ne zaganjajte preveč. Ne pozabite, da ste se nečesa lotili zaradi boljšega počutja in da se cilju, čeprav počasi vendar vztrajno približujete.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: