Tedenski horoskop od 13. do 19. junija 2022

Kaj napovedujejo zvezde za vaše znamenje?

Tedenski horoskop od 13. do 19. junija 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
12. 6. 2022

OVEN

Kljub notranji napetosti, ki jo bo povzročil vpliv Polne lune se boste počutili zelo učinkoviti ter sposobni napredka. Osredotočeni boste na poslovne premike in imeli boste dobre možnosti uresničiti sanje. Po daljšem razmisleku boste spoznali, da obstajajo tudi druge poti, ki so veliko lažje in morda tudi bolj donosne. Samozavest vam bo proti koncu tedna v pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Na področju ljubezni boste usmerjeni v spontane rešitve.

BIK

Glede čustev se vam v začetku tedna zaradi Merkurja, ki prehaja v znamenje dvojčkov obeta kaos, saj preveč nihate in dvomite. Skozi soočanje s svojimi negativnostmi se boste znali približati pravi resnici. Ne pozabite na ljubljeno osebo, ki si bo zaželela, da se intimni trenutki stopnjujejo. Konec tedna boste velikopotezno in drzno vztrajali pri doseganju ciljev v družinskem krogu. Zaupajte brez pomislekov in zadovoljstvo končno zopet prihaja v vaše naročje. 

DVOJČKA

Zaradi vpliva Polne lune boste v torek utrujeni in molčeči. Naredite kljub nihanju v razpoloženju nekaj pomembnega brez odlašanja in se ne zanašajte na dejstvo, da gre samo za trenutno situacijo. Pri pomembnih nalogah pokažite, da nikakor ne nameravate odnehati. Bolj težko se boste proti koncu tedna, ko se bo ego dvignil nad površje prilagodili na situacije, saj bodo nejasne. Kljub temu se zadržite in se na provokacije raje ne odzivajte.

RAK

V začetku tedna boste kljub energiji Polne lune zadovoljni, saj ne boste dovolili, da bi se vse kar je pomembno ustavilo le zaradi nesporazuma. Plod vaše vztrajnosti bodo zaključene naloge, zato boste ponosni nase. Osebno področje bo proti koncu tedna napeto, saj se bližajo neljube spremembe, ki bi se jim najraje izognili. Bodite v soboto in nedeljo bolj strpni in kontrolirajte svoje zahteve. Rešila vas bo zmernost, s pomočjo katere lahko rešite vse skupaj na lažji način. Odločite se, prej kot bo prepozno. 

LEV

Če niste prepričani, kako bi se odločili, je svoje mnenje v torek, ko se vas bo dotaknil vpliv Polne lune bolj modro obdržati zase. Spomnili se boste, da vam določeni ljudje lahko pomagajo urediti sporne zadeve, razveselilo vas bo tudi dobro sodelovanje, ki bo potekalo v prijetnih okoliščinah. Proti koncu tedna pričakujte nekaj manjših predsodkov, čeprav se boste trudili ustvariti boljši vtis. Na ljubezenskem področju ne boste želeli razkriti vseh čustev, kar bo nekoga zmotilo.

DEVICA

Ponudila se vam bo priložnost, pričakujete lahko tudi nove zanimive smernice. Na kariernem področju boste sposobni bolj odgovornih korakov, s čimer boste razveselili tudi sodelavce. Delovali boste umirjeno, saj se bo vse skupaj odvijalo vsaj približno v smeri, ki ste jo načrtovali. Proti koncu tedna boste zaznali hladnost na zasebnem področju, kar vas bo postavilo v zoprn položaj. Dovolite si v nedeljo, da se čustva razbohotijo v spontani smeri. 

TEHTNICA

Storite s pomočjo Merkurja, ki v ponedeljek prehaja v znamenje dvojčkov konkretne korake, natančnost in vztrajnost se vam lahko obrestujeta. Čeprav vas bo določena besedna fraza sredi tedna morda zadela v živo, jo sprejmite brez kakšnih slabih namenov. Zaupajte v soboto, ko boste še bolj sproščeni vase in v svoje sposobnosti ter okrepite domače okolje z ugodno energijo. Mlajši vas bodo potegnili v svet igrivosti.

ŠKORPIJON

Zaradi vpliva Venere v biku boste začutili optimizem, ki vam bo omogočil nadaljevanje prijetne zgodbe. Naj vas ne bo sram izraziti svojih čustev, saj se bo vse razvijalo v strastni smeri. Nekoliko vas bo na področju dela skrbelo, kako se boste v težji situaciji prilagodili. Vznemirilo vas bo dejstvo, da morate nekaj čim prej zaključiti, kar vam bo onemogočala strastna energija, povezana s prijetnimi rečmi. Bolj kot boste iskali kompromis, težje bo vse skupaj razumeti. 

STRELEC

Nekaj vas muči in vam niza dvome, zato je priporočljivo, da že v ponedeljek, ko bo luna v vašem znamenju spregovorite in prekinete negotovost. Ne boste preveč analizirali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje. Stvari se v drugi polovici tedna ne bodo razvijale tako hitro kot bi želeli, vendar se boste znali zadržati in počakati na ugoden trenutek. Dokazali boste, da se v vas skriva tudi potrpežljivost, kar lahko nekoga močno preseneti. Zlobni jeziki bodo končno zavili v drugo smer. 

KOZOROG

Z Venero, ki se sprehaja v znamenju bika se vam obeta rešitev na področju čustev, ki vsekakor prinaša dobre iztočnice. Vse kar morate storiti je, da sledite svojemu srcu, ter da izražate to kar čutite v notranjosti. Poskusite proti koncu tedna na kariernem področju brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj. Preden naredite v soboto usodni korak si vzemite nekaj časa, ter zastavite vprašanje, ki vas bega v notranjosti. Pred vami je izredno pozitiven vikend.

VODNAR

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu boste obljubili nekaj lepega, zato na področju čustev ne razmišljajte o morebitnem nesporazumu. Na področju kariere boste pogumni ter ambiciozni, ustvarjali boste popolnost in se odpravili naprej po svoji poti. Poskusite v soboto v zadevi, ki je skozi teden niste rešili še enkrat, posebno če nečesa niste razumeli na pravi način. V soboto in nedeljo boste izredno sproščeni, saj vam bo družba določenih ljudi zelo naklonjena.

RIBI

V teden se boste zaradi vpliva Polne lune podali obdani z raznimi nejasnostmi, ki se bodo dotikale vseh področij. V ljubezni ste že nekaj časa bolj otopeli, zato storite nekaj spontanega. Prišli boste do spoznanja, da do nekoga, ki je želel le dobro niste ravno najbolj pozitivno odreagirali. Popravite zadeve in povejte kar čutite v notranjosti, dokler je še čas. V družinskih odnosih boste konec tedna trdni in pogumni. Nadaljevalo se bo nekaj, kar je pred kratkim obtičalo na mrtvi točki.

Pripravil: Horoskop.si