Tedenski horoskop od 14. do 20. novembra

Kaj pravijo zvezde za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 14. do 20. novembra (foto: shutterstock) shutterstock
13. 11. 2022

OVEN

V ljubezni boste zadovoljni, saj bo zopet vse na svojem mestu. Prilagodljivost se vam vsekakor obrestuje v ugodni smeri, zato nikar ne skušajte delovati enosmerno. Prava pot na področju kariere bo razširiti obzorja, ter biti bolj razumevajoči. Na finančnem področju se lahko v petek pojavi težava, pričakujte tudi nerazumevanje zaradi različnih prioritet. Konec tedna se boste usmerili v razčiščevanje situacije, ki vas po tihem že nekaj časa dobesedno bode v oči.

BIK

V začetku tedna vam bodo na področju kariere ponudili nekaj dobrih iztočnic. Ne bojte se, da bi, v kolikor boste vse skupaj potrdili izpadli lahkomiselni. Če bo potrebno, se v pogovoru s sodelavcem ugriznite v jezik. Previdno ravnajte tudi z denarjem, saj ste zadnje čase preveč nepazljivi in spontani. Vikend vam bo naklonjen, srečna naključja se bodo odvijala v družinskem krogu. Ko boste naleteli na težja opravila vas bo reševala predvsem iznajdljivost. Znali se boste povezati z naravo in s svojo podzavestjo.

DVOJČKA

Odziv, ki prihaja na področju kariere v začetku tedna bo presenetljiv, zato se čim prej znebite strahu pred tem, da bi vam spodletelo. V sredo, ko bo nastopil Zadnji krajec, ki vas vodi k zaključevanju, lahko zopet prebudite ideje, ki so se znašle med pozabljenimi. Čustveno boste konec tedna močno vpleteni v situacijo, ki pa je zaenkrat ne boste sposobni rešiti. Na vsakem koraku boste iskali v nedeljo, ko bo luna v tehtnici popolnost in prebujali lepoto.

RAK

Medsebojni odnosi bodo v začetku tedna, ko se boste srečali z energijo leva osrednja tema pogovorov. Nikar preveč ne pričakujte, saj se najboljše stvari zgodijo, ko jih ne pričakujete. V zadnjem delu tedna boste vedno bolj nervozni, saj boste imeli polno glavo zamisli, ki pa bodo nerešljive. V soboto se v smeri, da dosežete stabilizacijo posvetite obnavljanju in čiščenju. V nedeljo vam bo v krogu domačih primanjkovalo diplomatskih spretnosti, zato se lahko zapletete v prepir.

LEV

Čeprav v tednu pred vami ne boste naivni, bodite previdni, da ne podpišete nečesa spornega. Ne izmikajte se službenim težavam ter zapletom, čeprav bo vse skupaj zahtevalo od vas veliko truda in energije. Finančno področje imejte pod drobnogledom. Ljubeč ritem, ki se vas bo na področju čustev dotikal v soboto in nedeljo, ko bo luna v tehtnici vas bo umiril. Nekdo vam bo začel izkazovati precej pozornosti, zato se odzovite in se prepustite prijetnim srčnim vibracijam.

DEVICA

Na situacijo, ki vas je doletela pred kratkim boste začeli gledati veliko bolj realno. Zaradi povečanega obsega dela boste postavili na stran tiste stvari, ki vas resnično zanimajo. Kljub obremenjenosti boste delovali pod ugodnimi vibracijami, tudi med prijatelji se bo čutil razigran vpliv. V ljubezenskih odnosih, ki se ne razvijajo v pravi smeri ne pomilujte sami sebe in ne zadržujte čustev v sebi. V nedeljo boste kljub ugodni energiji tehtnice napeti in odrezavi, vztrajali boste pri nemogočem.

TEHTNICA

Katerokoli pot boste izbrali, se ne boste odločili napačno, saj potrebujete tudi lekcije, ki vas dolgoročno vodijo k stabilni podobi. Lepo se boste imeli, tudi če ne bodo vse podrobnosti v popolnem stanju. Ker ste pripravili argumente, pričakujte lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju. Samski, v pogledu navezovanja novih kontaktov boste prodorni, sproščeni, skratka uspešni. Vezane tehtnice, ne bo vas več motilo, da vas vodi ljubljena oseba, ne vi njo.

ŠKORPIJON

Zmotilo vas bo nekaj kar se skriva v ozadju, zato znova preverite vse kar vam sproža dvomljivost. Hitrost, s katero se bodo zaradi Merkurja v strelcu v četrtek in petek odvijali dogodki, vas bo spravljala v slabo voljo. Želeli boste postorili vse naenkrat, kar pa žal ne bo mogoče. V krogu prijateljskih odnosov tokrat preverite informacije in ne verjemite vsega, kar slišite, saj nekdo ni najbolj iskren. Pomembno je, da prebujate konec tedna tiste teme, ki se jim običajno izogibate.

STRELEC

V začetku tedna vas bodo razveselile rešitve finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. Upoštevajte, da ohranite pozitivno stanje tudi v prihodnosti svoj šesti čut. V ljubezenskih odnosih, bodo od srede dalje, ko Venera preide v vaše znamenje na prvem mestu simpatični pogovori, ki lahko razkrijejo pomembne informacije. Skozi kramljanje boste vedno bolj prepričani, da se nahajate na pravem mestu. V nedeljo se situacija obrača v nasprotno smer, saj boste na vsako stvar, še posebej v domačem okolju odreagirali preveč čustveno.

KOZOROG

Čas je, da nekaj spremenite, zato berite med vrsticami in sledite majhnim namigom. Čeprav ste že po naravi previdni, tokrat nimate razlogov za predolgo razmišljanje. V sredo, ko nastopi Zadnji krajec je pravi dan, da se izpostavite, saj boste deležni podpore, s katero boste premagali še tako spretnega sogovornika. Z iskreno željo po tem, da bi se vsi razumeli, boste lahko v nedeljo, ko bo luna v tehtnici izboljšali odnos, ki je že nekaj časa težava celotne družine.

VODNAR

Prilagodljivost, ki vam je sicer neznanka, vam prinaša napredek in ustreznejše pogoje. Če že dlje časa razmišljate o tem, da bi nekaj naredili drugače, imate v četrtek, ko Merkur prehaja v znamenje strelca odlične možnosti. V soboto, ko luna prehaja v znamenje tehtnice boste prebujali lepe in manj prijetne spomine, ter skušali določeno zgodbo razumeti na pravi način. Pomembno bo predvsem, da vas zoprni posamezniki prehitro ne spravijo v slabo voljo in nervozno stanje.

RIBI

Zaradi Venere, ki prehaja v znamenje strelca boste od srede dalje raztreseni, vendar vas lahko rešijo srečna naključja. Samozavestni boste, saj vam bo pohvala dvignila energijo in omogočila, da delujete še bolj zagnano. Skrbelo vas bo le, kako se boste soočili s finančno situacijo, ki vas je pred kratim pahnila v kočljiv položaj. Poskusite se usmeriti v tehtne odločitve ter nekoliko bolj optimistično pogledati na vse skupaj.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: