Tedenski horoskop od 15. do 21. 6. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 15. do 21. 6. 2020 (foto: Pexels) Pexels
15. 6. 2020

OVEN

V sredini tedna, ko se bo luna sprehajala po vašem znamenju, vas bo razganjalo od idej in boste nezadržno iskali pot, kako svoja čustva pomiriti, saj bi radi vsem ljudem pokazali, da se znajdete v vseh situacijah. Sobota je čas, da poveste, kaj mislite, in če se strinjate s tem, kar se dogaja v vaši bližini. V družbi boste delovali še bolj prijazno kot sicer, velikodušno boste razdajali tako nasvete kot tudi drobne pozornosti, zato pričakujte, da vas bodo odlično sprejeli.

BIK

Po zastavljenih poteh se boste v prvih dneh tedna odpravili pogumno. Občutek vam govori, da nekdo ni najbolj iskren do vas, vendar je po drugi strani zelo privlačen, kar vas bo begalo. V zadnjih dneh tedna boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam je nadrejen, jo boste tudi dobili. Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, posebno če si želite napredka.

DVOJČKA

Pazite, kaj boste v službi in družbi konec tedna, ko prihaja retrograden Merkur rekli, da vam ne bo kasneje žal. Lahko bi se odločili za osebno sproščanje ali pa za učenje nečesa novega. Najbolj pomembno vam bo, da dobite določene potrditve, po katerih na področju čustev hrepenite. Naj vas nič ne gane, če vas v nedeljo ne bodo razumeli na pravi način. Konec koncev je samo slab dan, ki se bo kmalu končal. 

RAK

Vaše intenzivno razmišljanje vas bo popeljalo do pomembnega sklepa, povezanega s čustvenim življenjem. V sredo, ko bo luna v ovnu, prihaja še ena priložnost, da se izkažete, sicer pa vsekakor povejte na glas, kaj nameravate. Pazite, kako boste konec tedna, ko prihaja retrogradni Merkur odreagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Srečanje vam bo v nedeljo pričaralo nasmeh na ustnice, čeprav se vam bodo zadeve na osebnem področju spreminjale.

LEV

V sredini tedna vas lahko objame val slabe volje, vendar te krivde ne boste pripisovali sebi, ampak vsem drugim. Kljub vsej svoji predanosti delu se konec tedna posvetite čustvom, ki vas dajejo, sicer se zlepa ne boste mogli umiriti, in razčistite s preteklimi dogodki, ki imajo še vedno vpliv.  Spogledovanje bo v nedeljo prijetno, vendar pazite, da ne bo šlo predaleč, posebno če se nahajate v razmerju. Nikar pa ne razkrijte vseh svojih prednosti.

DEVICA

V teden stopate poslovno naravnani. Vodil vas bo izrazit smisel za organizacijo in dober občutek za delo z ljudmi, tudi tistimi bolj zahtevnimi. Tudi na finančnem področju lahko pričakujete manjše presenečenje, ki vas bo rešilo iz kakšne zoprne zagate. Poslovno se lahko naučite več, če si dovolite, da vas kdo opozarja na napake, predvsem pa začnite zategovati mošnjo, če ne želite v prihodnosti večjih denarnih težav.

TEHTNICA

Nikar z dvomi in z nezaupanjem ne preprečujte dobrim energijam, da bi vam pomagale. Pomirjeni boste, saj vam bo vse šlo od rok. Dobili boste več zagona in zaradi tega boste pritegnili več pozornosti. Uživali boste v stvareh, ki jih radi počnete, saj bodo tokrat še slajše kot sicer. Tisti samski pa imate priložnost nekoga spoznati. V soboto in nedeljo boste bolj zasanjani in umetniško razpoloženi, morda ne boste natančno vedeli, kaj si v resnici sploh želite.

ŠKORPIJON

Zavedati se boste začeli pomena svoje premišljenosti. Pustili boste odličen vtis in odlično poskrbeli za vse svoje čute. V petek je priporočljivo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija čudna. Iskali boste stabilnost, našli boste le nerganje in konfliktne energije. Vendar kljub temu ne obupajte. Včasih so določene situacije na prvi pogled morda drastične, nato se sčasoma nekako umirijo.

STRELEC

Uspešni boste, morda celo bolj, kot ste pričakovali. Mnogi mirujejo, medtem, ko boste vi brez težav poiskali nove priložnosti za delo in zaslužek. Trud se bo zagotovo obrestoval, kmalu boste ugotovili, kaj ste si s temi koraki pridobili. Pojavile se vam bodo zmedene možnosti, saj boste želeli urediti področje ljubezni, ki vam je zadnje čase ušlo izpod nadzora. V nedeljo spočijte misli in telo.

KOZOROG

Naj vas v sredo in četrtek, ko boste z vplivom lune v znamenju ovna še bolj pogumni kot običajno, nič ne ustavi. Pokažite resne namene, saj niste razpoloženi za prevare, temveč za motiviran pogovor. Klic vam bo v nedeljo polepšal čas. Nekdo vam bo predal čudovito novico, ki vam bo še dolgo ostala v mislih. Čakajo vas pomembne spremembe, vendar imejte v mislih, da so nepredvidljive. 

VODNAR

V tem tednu pričakujte več ukvarjanja s področjem čustev. Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Razmišljali boste o novi možnosti, ki bo potrebna za vaše osebno duševno počutje. Znašli se boste v manjših težavah. Iskali boste mir, našli pa samo nemir in zoprne pripombe. Kljub trudu se vaše želje v soboto morda ne bodo izpolnile po pričakovanjih. Zato si vzemite čas, odklopite se in se pozabavajte. 

RIBI

Resnica v zvezi s pomembno zadevo bo nepričakovana in tudi neprijetna.  Niste najbolj prepričani o sebi in svojih zmogljivostih, zdi se vam, da se ne morete osredotočiti na najpomembnejše. Ob tem imate še občutek, da ste odvisni od drugih. Izborite si svoje pravice, naj vas ne skrbi, da trenutno vse poteka prepočasi. Kmalu boste zopet znali ujeti kakšno prijetno in perspektivno priložnost na področju dela.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: