5 znamenj, ki bodo najbolj močno občutila RETROGRADNI MERKUR

Pripnite pasove, tukaj je zopet zloglasni retrogradni Merkur.

5 znamenj, ki bodo najbolj močno občutila RETROGRADNI MERKUR (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 6. 2020

Junij je očitno mesec retrogradnih planetov in posebnih astroloških dogodkov. Merkur se bo pridružil karavani retogradnih planetov 18. junija in se gibal vzvratno do 12. julija. 

Njegov vpliv naj bi najbolj čutila naslednja znamenja zodiaka. Za vsa znamenja pa velja, da bodimo prizemljeni in usmerjajmo energijo v pozitivne stvari. 

OVEN

Ovni verjetno že čutite vpliv Merkurjevih vibracij. Zadnje mesece ste bili verjetno precej "na robu". Junij pa je čas, ko se bodo stvari malce umirile in sprostile. Obdobje retrogradnega Merkurja je za vas lahko precej bolj mirno, kot to, ki ste ga pravkar preživeli. A vseeno, bodite precej pozorni na svoj način komunikacije z drugimi (in s seboj). 

RAK

Retrogradni Merkur se bo nahajal prav v znamenju raka! Zato boste seveda lahko tudi močno občutili njegov vpliv. Pomagal vam bo pri ozaveščanju vaše komunikacije. Sedaj je čas, da pričnete bolje izražati sebe. Ja, velikokrat ste živčni in napeti, a vse to so čustva, ki pridejo v paketu z drugimi čustvi. Ko se boste naučili, kako jih svobodno izraziti oz. sprostiti, se boste naučili pomembne lekcije življenja. 

DEVICA

Tokratni retrogradni Merkur lahko občutite kot breme, ki vas lahko močno prevzame ali pa boste imali občutek, da ste brez nadzora. Bodite pripravljeni, da ljudje okoli vas pokažejo svoje prave barve. Včasih se bo potrebno trdno postaviti zase - v vaše najvišje dobro. 

ŠKORPIJON

V zadnjem obdobju ste verjetno šli čez kar precej negativnosti. Ta mesec se boste končno sprijaznili z njimi. Imeli ste morda hude bitke z vašimi čustvi. A naj ne bodo zaprte v vas, naj negativna čustva odidejo. To vam bo v tem obdobju najbolj koristilo! 

KOZOROG

V tem obdobju se vam morda zdi, da bi najraje pogledali stran. Realnost morda ni povsem po vaših pričakovanjih. A to še ne pomeni, da stvari niso v nekem posebnem redu. V tem obdobju je pomembno, da se naučite sprejemati življenje takšno, kot je. 

ZA VSA ZNAMENJA pa velja, da bomo v tem obdobju morali delati na naših čustvih in izražanju le teh. In nikar jih ne potiskajte, naj kot valovi prihajajo in odhajajo... Učite se iz njih. 

Vir: consciousreminder.com

Več preberite v članku: Spet je tukaj RETROGRADNI MERKUR: Kaj pričakovati?