Tedenski horoskop od 16. do 22. 3. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 16. do 22. 3. 2020 (foto: Pexels) Pexels
15. 3. 2020

OVEN

Teden bodo odlikovale ideje in nove zamisli, ki jih prinaša zanimiva planetarna kombinacija. Posledično vas bo spremljala tudi sreča na področju ljubezni. Bodite odprti za smerokaze, kajti prihaja divja pustolovščina. Pripravljeni boste ponuditi roko, toda vsekakor se morate dogovoriti glede pravil igre. Pravzaprav se boste nenehno premikali, nepredvidljivi boste in za nasprotni spol konec tedna kljub luni v ribah neulovljivi. 

BIK

Poigravali se boste s čustvi, čeprav se zavedate, da vas lahko to popelje v pogubo. Vaše srce potrebuje dokaze, čeprav tega na zunaj ne boste kazali.  Skozi drugačno preživljanje prostega časa boste prišli do odličnih idej. Konec tedna se boste lahko pogovorili o skupni prihodnosti in o morebitni spremembi. Niste še povsem prepričani glede določene zadeve, toda odziv bo odličen. Popazite na zdravje, posebno če ste bolj občutljivi.

DVOJČKA

Samski dvojčki boste imeli v tem tednu nekoliko več zapletov in manjših konfliktov v ljubezni. V četrtek, ko bo luna v vodnarju boste bolj odločni, na prvo mesto pa boste končno postavili sebe in svoje potrebe. Uspeh vam je zagotovljen. Konec tedna se vam bo zdelo, da ste prišli do točke, ko ne morete več naprej. To je čas za preboj. Nov začetek, nov zagon, energije boste imeli dovolj. 

RAK

Na finančnem področju nič ne bo potekalo, kot si želite, saj boste nervozni. Ne nasedajte nekomu, ki vam bo skušal prodati meglo. Prisluhnite intuiciji in se zanesite le na svoj notranji na občutek. Znašli se boste pred izbiro, ki bo gotovo predstavljala pomembno prelomnico v vašem življenju. Vse skupaj se bo uravnovesilo in morda boste spoznali nekaj, kar bo usodno vplivalo na vaše odločitve. Ker boste umirjeni  in intuitivni, boste zelo uspešno dosegli zaželene dogovore. 

LEV

Na finančnem področju bo zavladala v sredo zaradi konjunkcije med Luno in Marsom zmeda, ki ji ne boste mogli slediti, zato si boste delali nepotrebne skrbi. Prestavite dogovore in se ne obremenjujte preveč. Odločitve bodo ob koncu tedna pogumne in zelo samozavestne. Slediti boste morali glasu svojega srca. V petek bo vaša zbranost upadla, pod vplivom novosti na čustvenem obzorju. Vse bo jasno po pomembnem pogovoru, zato nikar ne zavlačujte.

DEVICA

V začetku tedna boste z luno v kozorogu zadeve izoblikovali po svoje in pri ujeli tudi prijeten navdih. Odprle se vam bodo nove poti, vendar vse skupaj temeljito preverite. Konec tedna boste prišli do mnogih zanimivih spoznanj in zaključkov. Iznajdljivi boste, morda nekoliko nestrpni, posebno v domačem okolju. Nekdo izmed mlajših bo vsekakor na vaši strani.

TEHTNICA

V začetku tedna boste pričakovali več razumevanja za svoje zamisli, sploh med ljudmi, za katere menite, da vas že nekaj časa ne podpirajo. Energično se boste postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na diplomacijo. S spogledovanjem boste pregnali monotonijo iz ljubezenskega življenja. Samski se boste zapletli v nadvse strastno avanturo, ki vas bo prebudila. Čas konec tedna bo primeren za inventuro v vašem življenju. Naj se dotakne tudi vaše garderobne omare.

ŠKORPIJON

Precej se boste sredi tedna ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni najbolj ugoden. Vsak dan ne more prinesti novih odgovorov, sprijaznite se in nikar ne poskušajte stvari narediti z levo roko. Čustvena skladnost bo v nedeljo v vaše življenje prinesla določeno ravnovesje in umirjenost. Popaziti boste morali le v komunikaciji, saj se boste težko zadrževali.

STRELEC

Začetek tedna boste posvetili urejanju nekih dokumentov ali za vas pomembnih papirjev. Stremeli boste k temu, da bi določene stvari končno postavili na pravo mesto. V sredini tedna se vam obeta nekaj nezadovoljstva. Na službenem področju boste ranljivi, želeli si boste tisto, česar nimate. Vendar ne bodite slabe volje, saj bodo ljudje okoli vas brez vprašanj zaupali vaši presoji. Bodite nekoliko bolj samozavestni in pogumni.

KOZOROG

Niti usode se bodo v prvem delu tedna, ko bo luna v vašem znamenju razplete v pozitivnem smislu na področju ljubezni. Vprašajte se, katerim svojim interesom že nekaj časa niste posvetili pozornosti. Obeta se priložnost, da s pomočjo enega od njih povečate svoje prihodke. Zasebno življenje vam bo v nedeljo nekoliko manj naklonjeno.

VODNAR

Osredotočite se v tednu pred vami na najnujnejše obveznosti. Ujemite konec tedna, ko Sonce preide v ovna priložnost, če je mogoče, brez oklevanja, posebno če bi radi doživeli nekaj novega v ljubezni. V soboto se bo pojavila manjša nejasnost, ki je ne bi bilo dobro kar spregledati. Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni. Zapomnite si, lepa beseda lepo mesto najde.

RIBI

Vaš optimizem se bo sredi tedna povrnil, kajti pogosto se boste odpravili v naravo. V tem tednu mogoče ne boste v najboljši delovni kondiciji, zato se boste več ukvarjali s svojimi mislimi in čustvi. O pomembni odločitvi je bolje še počakati in še nekoliko odlašati, ker sedaj ni pravi trenutek za realizacijo. Konec tedna boste poglobili svoje misli. Morda bodo to nove ideje ali načini, kako spremeniti svoj notranji svet in narediti kakšen korak naprej.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: