Tedenski horoskop od 18. do 24. septembra

Kaj nam napovedujejo zvezde za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 18. do 24. septembra (foto: shutterstock) shutterstock
17. 9. 2023

OVEN

Pomembno bo, da si v začetku tedna kljub obilici obveznosti spočijete misli, saj so obdane z raznimi psihičnimi bremeni. Diplomatsko se, ko bo nekdo iskal dežurnega krivca izognite prepirom in se osredotočite na vse, kar je v pozitivnem smislu razburljivo. V soboto in nedeljo se vam bodo pričele odpirati nove poti, ki vas bodo navdihnile. Prebuja se tudi zaupanje v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli tisto, česar ne morete spremeniti. 

BIK

Slabega počutja in naveličanosti, ki se vas je dotikala v zadnjem obdobju se boste rešili če se intenzivno povežete s svojo notranjostjo. Na finančnem področju boste imeli največ sreče v četrtek, vendar nikar ne pretiravajte, da se ne boste pred nekom znašli v zagati. Počutje bo v soboto nekoliko nestabilno, zato se izogibajte stresnih situacij. Tokrat ne boste pripravljeni deliti svojih misli, ampak jih boste raje zadržali zase. 

DVOJČKA

Nekdo vam bolj všeč, kot si želite priznati, zato naredite korak v smeri pogovora, obrestovalo se bo. Vse kar trenutno občutite na področju kariere in denarja, vas bo prisililo k akciji in radovednim vprašanjem. Proti koncu tedna boste analitično ocenjevali sami sebe, pretekla dejanja in rezultate, ki ste jih dosegli, kar vas bo pripeljalo do tega, da boste na področju financ v prihodnjih dneh malce bolj previdni. 

RAK

Po neuspelem poskusu si boste priznali, da sami ne morete premakniti sveta. Na trenutke boste zaradi številnih podvprašanj, ki se bodo vrstila zamišljeni in zaprti vase. Namesto da se smilite sebi, se proti koncu tedna raje udeležite kakšne zabave, kjer je glasna glasba in sproščeno vzdušje. Vse skupaj bo na področju ljubezni v nedeljo postalo lepše, če boste ljubljeni osebi zaupali občutke, čustva in strahove. 

LEV

Pazite, da se v začetku tedna, ko bo luna v škorpijonu tvegano delovanje ne sprevrže v brezglavo tavanje sem ter tja. Notranji nemir boste spretno preusmerili v delo, spoprijeli se boste tudi s tistim, kar se vam je do sedaj upiralo.  Čustva bodo konec tedna nihala, zato se tako samski, kot tudi vezani nikar ne izpostavljate na neznanem terenu. Nekdo vas bo v nedeljo doma navdušil da delate prav, kar bo dodaten razlog, da vas nič ne ustavi. 

DEVICA

Nekaj boste rešili povsem drugače kot nekoč, zato bo nekdo močno presenečen, kar vas lahko vznemiri, saj ne marate da se vtikajo v vaše odločitve. Če boste delovali zbrano in premišljeno, se vam obetajo dobre priložnosti na področju vlaganja. Odločitve, ki bodo povezane s prihodnostjo bodo tiste, ki lahko prinesejo nekaj novega. V nedeljo zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom ne boste najbolj sproščeni, morda tudi zaradi dvomov, ki vas spremljajo. 

TEHTNICA

Z energijo Venere v znamenju leva se bo povečevalo osebno zadovoljstvo. S pomočjo poglobitve vase boste lažje kot v preteklem obdobju razčistili zadeve, ki so sporne. Vezani, dovolite si biti zaljubljeni in se čez vikend prepustite toku razigranega dogajanja. Tisti, ki ste samski, se boste podali v simpatično pohajkovanje, ki vam prinaša prijetno srečanje. Ne skrbite, tokrat bo intuicija delovala v pravi smeri. 

ŠKORPIJON

Odločnost, ki ste jo v zadnjem času še okrepili vas bo začetku tedna, ko bo luna v vašem znamenju popeljala v spontane dogodke, ki vas bodo usmerili k boljšim odločitvam. Sedaj je pravi čas, da izpustite strah in prebudite pogum. Konec tedna se boste posvetili čustvenemu življenju ter nadgradnji določenega odnosa, delo in finančne zaplete boste postavili nekoliko na stran. Pomembna bo predvsem kvaliteta. 

STRELEC

V ponedeljek, ko vas bo jezila močna energija lune v škorpijonu, se boste prisiljeni soočiti s čustvi in zakorakati naprej na drugačen način. Pomembno bo, da zaupate vase ter da ne odklanjate možnosti za sproščeno debato. Želja po svobodi se bo skladala z osebnimi prepričanji. Občutljivosti tokrat ne bo na vidiku, zato se lahko v nedeljo udobno zleknete in uživate tam, kjer se odlično počutite. 

KOZOROG

Iskren pogovor z osebo, ki vedno najde odgovore na vaša vprašanja vam bo povrnil zaupanje. Lažje kot običajno se boste na področju dela in izobraževanja osredotočili na bistvo, kar prebuja dober občutek, da zmorete prav vse. Najsrečnejši boste v petek, saj boste po temeljiti analizi ugotovili, da vse poteka tako kot ste si zamislili. Čeprav bo doma nekdo želel kaliti vaš mir, mu to ne bo uspelo, saj boste ves čas pozitivno naravnani. 

VODNAR

Družabni boste, zato lahko skozi teden pričakujete nekaj obiskov ali telefonskih klicev. Nikogar nočete pustiti na cedilu, vendar žal ne boste sposobni ugoditi vsem. Mogoče je sedaj čas, da začnete izbirati, kdo je vreden vašega prostega časa in kdo ne. Ne zanašajte se v petek, ko se bo potrebno hitro odločiti na svoj šesti čut, ker vas bo motilo preveč nasprotujočih si dejavnikov. V nedeljo se boste odločili, da raje sprejmete vse skupaj, namesto da bi nenehno poslušali pritoževanje. 

RIBI

Kljub stabilnosti, ki jo v začetku tedna prinaša vpliv Sonca v devici boste večkrat negotovi, kar bo povzročilo nekaj napetosti v odnosih. Veliko stresa bo povezanega s kariernim področjem, saj boste prepričani, da morate delovati brez napake. Ne ustrašite se odgovornosti, saj boste zmožni vse skupaj opraviti tako, kot bodo od vas pričakovali. V nedeljo vam bo najbolj prijetno na področju čustev, še posebej, če ste na začetku nove zgodbe. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: 

Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podcasta navdiha gostil prostovoljnega gasilca Sandija Zajca: