Tedenski horoskop od 20. do 26. 7. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 20. do 26. 7. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
19. 7. 2020

OVEN

Mlaj v znamenju raka bo v ponedeljek poudaril vaše kreativne potenciale, v odnosih pa vzbudil tudi nekaj dodatne nežnosti. Pozitivno boste rešili finančne obveznosti, in si privoščili nekaj, o čemer že dlje časa sanjarite. Uspelo vam bo s prodornostjo in optimizmom. Odmislite proti koncu tedna, ko prihaja nekaj zapletov negativne prebliske in težave sprejmite z nasmeškom. Previdni boste, ko bo šlo za skupinska vprašanja, saj se s svojim mnenjem ne boste želeli preveč izpostavljati. 

BIK

V iskreni ljubezni vam nihče ne more polagati besed v usta. Še bolj se boste začeli zavedati, da je za pomemben odnos potrebno več pogovorov, ne samo nežno poljubljanje. Poskusili si boste razložiti, dojeti, kaj se je v preteklih dneh pravzaprav zgodilo. Premislite, morda ima vendarle prav. V službi boste srečali nekaj sitnosti, povezanih s financami. Med opazovanjem drugih se boste veliko naučili. Svoje mnenje boste znali podati na takšen način, da ne bo nihče užaljen. 

DVOJČKA

S težavo se boste sredi tedna, ko bo luna v levu odločili, katerim zahtevam naj sledite, saj vas bodo z vseh strani spraševali. Spremembe vas bodo spravile v slabo voljo, kar pa ne bo dolgo trajalo. Zasebno in poslovno boste v petek postavljeni pred odločitve, ki bodo izzvale nekaj stresa. Ostanite močni in pokončni. Dokler vas položaj ne bo prisilil, da se spoprimete z dejstvi, tega ne boste storili. Zavedati se morate, da rešitev ne bo prišla v enem dnevu. Teorijo boste z veseljem usmerili v prakso. 

RAK

Nekomu ne pustite do besede, motijo vas tudi pogoste spremembe počutja. Starejša oseba vam lahko ponudi dobro iztočnico, ki vas vodi k rešitvam. Tisto, kar se vam sicer zdi znano, je morda povsem zunaj vašega nadzora. Zato še malo počakajte, preden boste povedali svoje mnenje in se izpostavili. Ne ozirajte se na komentarje tistih, ki vas ne spoštujejo. Pogovor s bližnjim vas bo v nedeljo omehčal. Končno boste spet imeli občutek, da ste splezali na zeleno vejo.

LEV

Sami dobro veste, da z nervoznim pristopom ne boste nikamor prišli, zato ne čakajte na druge, da vas opozorijo na to. Poskrbite, da bodo ljudje v vas videli človeka, ki je umirjen in predvsem zbran. Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje. Z ljubljeno osebo se boste proti koncu tedna najprej sporekla, zaradi neumnosti, nato sledi prijeten čas, obarvan z globino in izpostavljanjem teme, ki vaju oba zelo zanima. Zastavili si boste nekaj ciljev. Tako delate najbolje in se tudi počutite na vrhuncu moči in navdušenja.

DEVICA

Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj boste v nasprotnem primeru od obilice dela in obremenitev kmalu pregoreli. V sredini tedna boste razmišljali o vaših osebnih zadevah, ki pa v zadnjem času niso najbolj urejene. Pripravite še nekaj konkretnih argumentov, posebno če ste se pred kratkim znašli z določen osebo v kočljivi situaciji. Počakati morate na nove informacije, čeprav precej nejevoljno. Pripovedovali vam bodo o nečem, kar je bilo do zdaj le del vaših sanj, toda počasi se lahko dejansko uresniči. 

TEHTNICA

V torek in sredo, ko bo luna v levu morate doreči še številne podrobnosti, vendar v resnici ne bo šlo drugače, kot da začnete in se sproti soočite z morebitnimi težavami. Postajali boste zoprni, ker se vam bo zdelo, da vas vedno nekdo omejuje. Ne razlagajte drugim vsega, kar se vam plete po glavi, bolj smotrno je, da se prilagodite mnenju ostalih. Uspelo vam bo nekaj nenavadnega, posebno proti koncu tedna, in sicer po pomembnem pogovoru, ki vas bo razbremenil.

ŠKORPIJON

V prvih dneh tedna tehtno premislite, kako naprej in ali je vse kar se dogaja vredno tolikšnega razburjanja. Finančno stanje se počasi izboljšuje. Luna v devici vam bo naklonjena v petek, čeprav ste še vedno premalo prilagodljivi in vztrajate tam, kjer bi morali marsikaj spremeniti. Okolje bo vplivalo na vaše počutje, kar bo zelo dobrodošlo. Pomembne odločitve boste prestavili za kasnejše dni, bolj boste prisluhnili notranjemu glasu. Kdor zna brenkati na vaše strune, bo plul z vami.

STRELEC

Z lahkoto boste v torek in sredo, ko boste z luno v levu zelo samozavestni preslišali komentarje nevoščljivcev in si privoščili nakup za dušo. Pozabite na neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih ciljev. V tem trenutku potrebujete razumevanje in sodelovanje. V petek se boste stežka brzdali, saj čutite, da morate čim prej premakniti zadeve. Vsekakor se spomnite situacij, v katerih ste preveč hiteli, potem pa ste se kesali. V nedeljo sledi novi, pozitiven zasuk, ki vam bo posebno pisan na kožo.

KOZOROG

Merkur v znamenju raka vas bo v tem tednu opozarjal pred napakami. Vaše besede bodo zazvenele odločno tudi zato, ker se boste znašli v pravi družbi in z zanimivimi sogovorniki. Petek z vplivom lune v devici vam prinaša vsaj en dober dogovor, nekaj, kar vam bo ustrezalo tudi s finančnega vidika. Pogum, ki ga premorete, vas bo rešil iz zapletene situacije. Tudi ocena, ki jo boste dobili vas bo pozitivno presenetila in vam dvignila motivacijo.

VODNAR

Samski imate v tem tednu zlato priložnost, ne zavrnite je prehitro, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko obdržijo dolgoročno. Konec tedna boste na svoj račun prišli tudi vezani. Preden se boste zares spustili v določeno zadevo, najprej dobro premislite o tveganju. Poleg tega pa se pogovorite še z osebo, ki že ima izkušnje na tem področju. Le tako boste vedeli, da je nekaj resnično varno. Na ljubezenskem področju se vam v nedeljo nakazuje še nekaj ovir.

RIBI

Družinske in poslovne odnose bodo v tednu pred vami odprle nove poti. Deloma jih boste sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še okoliščine. Opredelite se glede nečesa, kar vam je zelo pomembno. Samski, nekdo se bo zagledal v vas. Čeprav ne boste navdušeni, podarite priložnost, da se pokaže v svoji pravi luči in se začnite družiti. Vezanim se obeta nekaj pogovorov, ki vam ne bodo najbolj pisani na kožo. Še vedno niste čisto sigurni vase. Poskusite čim prej pozabiti na neprijeten dogodek.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: