Tedenski horoskop od 20. do 26. februarja 2023

Preberite kaj je zapisano v zvezdah za teden, ki je pred nami?

Tedenski horoskop od 20. do 26. februarja 2023 (foto: shutterstock) shutterstock
19. 2. 2023

OVEN                      

Nekdo od prijateljev se vam bo oglasil v trenutku, ko ne boste vedeli kako nadaljevati določeno zgodbo, zato boste začutili da niste povsem sami za vse. Brezskrbno se boste podali v podvige, o katerih pa se boste najprej pozanimali. Neprijeten občutek, da vam ne bo uspelo dokončati vsega se tokrat ne bo pojavil. Več stikov boste imeli skozi vikend z osebami, ki jih že nekaj časa pogrešate in vas vedno znova razvedrijo s sproščeno energijo in hudomušnim pristopom.

BIK

Nekaj vas bo sprva zmedlo, saj ne boste vedeli, kako naj bi odreagirali, nato se boste s pomočjo odgovorov ki prihajajo v pravem trenutku znašli.  Ljubezen bo imela več obrazov, zato se vezani biki in bikice nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti. Samski, naj se vam ne mudi, vse vas bo počakalo. Prevladovala bo igriva in vznemirljiva energija, ki vas bo vabila v svet spoznavanja. Počutje bo še posebej konec tedna zelo stabilno. 

DVOJČKA

Nekdo vas občuduje, kar vam vliva dobro energijo ter občutek, da ste zaželeni. Glede na to, da v resnici razmišljata podobno, pokažite več interesa. Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo v petek, bo presegalo vaše moči. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok, vendar lahko, ko bo vse skupaj dokončano kljub temu pričakujete nekaj pozitivnih premikov. V domačem okolju se boste v nedeljo zadrževali le toliko, kolikor je nujno, saj boste notranje nemirni. 

RAK

Prepričljivi boste in zato lahko s pravimi prijemi že v začetku tedna na vseh področjih napredujete.  Nekdo vas ni pozabil, preprosto nima časa, kar boste začeli po tehtnem premisleku razumeti. Izberite si drugačno pot ter si zagotovite več sproščenih korakov. V petek boste zaznavali veliko potrebo po komunikaciji. Spodbujena bo sposobnost izražanja, laže se boste tudi motivirali. Nikar v domačem okolju v nedeljo, ko luna prehaja v dvojčka ne delajte scenarijev za naprej, ker bi se le utrudili. 

LEV

Preveč energije porabljate za nekaj, kar se bo počasi spontano razvilo, zato gojite predvsem potrpežljivost. Vodi vas radovednost glede zadeve, ki bi se jim radi posvetili brez zadržkov. Svoboda pri delu ter tudi na področju ljubezni bo za vas nekaj kar nujno potrebujete. Zato takoj odgovorite na vsa zastavljena vprašanja, da ne boste vi tisti, ki prebujate dvome. Vezane leve in levinje bo skozi vikend zmotil občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj lepega morda že šlo mimo vas. 

DEVICA

Pomembno bo, da na področju kariere in denarja delujete v začetku tedna previdno in zbrano. Prav tako bi si lahko zagotovili več podpore. Na čustvenem področju boste mirni, saj bo govora o predlogu, ki vam ustreza. Od sobote dalje prihaja bolj naporno obdobje. Pričakujte zmedo in nejasnosti, pogost bo tudi občutek razočaranja. Poskusite biti sami sebi dovolj, ostanite stabilni. Lahko se odločite po svoje, prisluhnili vam bodo, čeprav vas ne bodo razumeli.

TEHTNICA

Doma se bo prah polegel in končno se bo razjasnilo, ali ste glede nečesa pomembnega imeli prav. Vedno bolj praktično boste sprejemali vse kar se bo ponujalo, previdno boste načrtovali vsak naslednji korak. Ne obupajte, če ne gre vse kot po maslu. Pomembna oseba bo v petek skopa z informacijami, vendar vam bo kljub temu še pravočasno sporočila vse kar morate vedeti. V nedeljo ne boste najboljša družba, saj vas bodo opozorili, da se neprestano pritožujete in niste zadovoljni z ničimer.  

ŠKORPIJON

Prenehajte z navideznimi pričakovanji, da vas bodo drugi spravili v dobro voljo. Nahajate se na pragu nekoliko zoprnih situacij, v katere se bo potrebno bolj intenzivno poglobiti. Nepredvidljive situacije boste proti koncu tedna krotili z resnostjo in razumskimi podvigi, ne dovolite pa da vas nepredvidljivost drugih pahne v negativno razmišljanje. Čez vikend bo vse potekalo razgibano, z izjemo težavnega pogovora v nedeljo. Bodite bolj sproščeni in pozitivno naravnani.

STRELEC

Nekdo bo pozabil da vam je nekaj obljubil, kar vas lahko v notranjosti razžalosti. Opazili boste da počasi izgubljate potrpežljivost. Ne pozabite, da morate pri zahtevnejšem delu, pokazati več natančnosti. Izkoristite priložnosti, ki se vam spontano nakazujejo  na finančnem področju, načrtno vlaganje bo prava izbira. Na družinskem področju se boste z obremenitvami lažje soočali iz ozadja. Čas nikakor primeren za iskanje potrditve, zato skušajte zaupati predvsem sebi. 

KOZOROG

Preveč ste obremenjeni z delom in financami, zato si boste priznali, da nujno potrebujete več gibanja. Naj vam pomanjkanje časa ne bo zopet izgovor. Na čustvenem področju se vezani kozorogi in kozoroginje sredi tedna približujete točki, ko boste točno vedeli, kaj je tisto, kar si želite spremeniti. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste v preteklem obdobju preprosto pretiravali. Odnosi v krogu družine se lahko zavihtijo  v nedeljo v malce neznano smer.

VODNAR

Že dlje časa čakate na priložnost, da nekomu pokažete svojo privlačno plat. V kratkem boste dobili možnost, zato jo izkoristite v maksimalni smeri. V negativnem smislu boste v sredo, ko bo luna v ovnu napadalni, saj se bodo težave izkazale za bolj zapletene, kot ste pričakovali. Čas ne bo ravno vaš zaveznik. Nova spoznanja vas bodo v nedeljo, ko se boste poglobili vase opogumila, da se boste soočili z resnico. Samski vodnarji in vodnarke prehajate v boljše obdobje.

RIBI

Čeprav boste nekoliko razočarani nad razpletom skušajte ohraniti mirne živce. Vsak neuspeh naj bo lekcija, ne pa faktor, ki vas zaustavlja. Nekdo vam bo sicer pripravljen ponuditi roko in nasvet, a mu še ne zaupate dovolj. Z ljubljeno osebo bosta proti koncu tedna razmišljala podobno, našla bosta še več skupnih točk, tudi strast bo tista, ki bo vse skupaj polepšala. Z vso spretnostjo prepričevanja, ki jo premorete, vam bo uspelo v nedeljo v domačem okolju izpeljati diplomatski pogovor.

Pripravil: Horoskop.si