Tedenski horoskop od 21. do 27. marca

Kaj je zapisano v zvezdah za ta teden?

Tedenski horoskop od 21. do 27. marca (foto: profimedia) profimedia
20. 3. 2022

OVEN

Sonce v vašem znamenju prinaša več sreče v obliki novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. Karkoli se bo dogajalo, bodite previdni, da ne boste pretiravali ali se prenaglili. Na čustvenem področju boste nekoliko zmedeni, še posebej v zadnjih dneh tedna, ko se vam nekdo ne bo odzval, na takšen način, kot bi vi želeli. Čustveno se trenutno ne premaknete nikamor, kar vas opozarja, da bi morali spremeniti cilj, ki ste si ga zastavili v preteklosti.

BIK

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v škorpijonu boste zaradi zavisti deležni nekaj manjših napetosti. Zavedajte se, da vsaka težava potrebuje svoj čas in se zamotite s kakšno drugo, bolj prijetno dejavnostjo. Z lahkoto boste sredi tedna, ko boste popolnoma sproščeni izražali svoja čustva in tudi od bližnjih boste pričakovali, da bodo povedali, kaj jim leži na srcu. Razjasnili boste določene domače nesporazume, ki so vas bremenili že nekaj časa. Intuicija bo zelo močna.

DVOJČKA

V začetku tedna boste izredno živčni in sumničavi, tako da izognite vsem možnim konfliktom. Nekdo vas bo presenetil s čustveno izpovedjo, ki pa bo žal prišla ob nepravem času. Ne imejte slabe vesti, če ne čutite tako, kot bi druga stran želela od vas. Na delovnem mestu tokrat ne boste hrepeneli po napredku, zadovoljili se boste s povprečnimi dosežki. Tako doma kot v službi boste prehitro popustili, čeprav vas občutek opozarja, da to ni dobra poteza.

RAK

Oboroženi z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve se boste podali v teden, ki ga bo še polepšal vpliv Sonca v ovnu. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo tokrat nasmihala. Obremenjenost z načrti bo odveč, saj pomoč prihaja pravi čas. Samski, ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko nezadovoljni. Vezani raki, doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo. Pustite se presenetiti.

LEV

Sonce v ovnu vam bo podarilo samozavest in pogum, zato začnite zaupati vase in v svoje odločitve. Prenehajte se žrtvovati za ljudi, ki si morda tega ne zaslužijo. Spremenite taktiko, bodite bolj odločni in prepričljivi. Proti koncu tedna boste morali izbrati ne glede na vse izgovore, ki jih imate pripravljene. Ne bojte se, prihaja nekaj novega in boljšega. Ne dovolite, da kdo drug vpliva na vas, četudi bo nekdo zelo vztrajen ter prepričljiv.

DEVICA

Osredotočite se z Marsom in Venero v vodnarju predvsem na spremembe v zasebnem življenju. Marsikaj je v zadnjem obdobju, ko ste določene situacije ignorirali dobilo drugačne odtenke. V službi vas bodo presenetili z vprašanji, ki ste se jim nameravali izogniti. Zdaj bi morali pogledati resnici v oči, namesto da pričakujete manjše zastoje. V soboto boste končno prebudili lastno moč, ki jo lahko tudi spretno uporabite. Začutili boste obilje pozitivne energije.

TEHTNICA

V čustvenih odnosih je zaradi energije Sonca v ovna na vidiku nekaj manjših nejasnosti, ki jih lahko premostite z odprto komunikacijo. Na poslovnem področju bo delo potekalo tako, kot si lahko le želite, kar vam bo marsikdo zavidal. Uživali boste prijetnem sodelovanju, ki se vam obeta in je plod marljivosti. Pazite, da ne boste zaletavi, saj bi se v tem primeru soočili s trdim padcem. Osredotočite se tudi v soboto na bistvene dejavnike in nadaljujte, kar ste si pred časom zastavili.

 

ŠKORPIJON 

Skrbno boste z energijo Sonca v znamenju ovna razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej, kljub temu da se ponavljajo težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile. Samski škorpijoni se opogumite in pokličite svojo simpatijo, saj že nekaj časa pričakuje vaš klic. Konec tedna bodo stvari hitro našle svoje mesto, zato bo čas primeren tudi za opravljanje zahtevnejših nalog. Ne ustrašite se obveznosti.

STRELEC 

Čeprav bi morali paziti na svoje finance, vas bo mikalo zapravljanje. Vaše želje bodo poudarjene, precej dovzetni pa boste tudi za opazke, kaj si lahko privoščijo drugi. V sredini tedna, ko boste zelo zmedeni, si organizirajte delo in poskrbite, da ga boste opravljali v urejenem prostoru. Z visoko zastavljenimi cilji boste ponovno prebudili optimistično noto. Venera v vodnarju pa bo povečala željo po strasti, zato v razmerjih ne bo niti sledu o dolgčasu.

KOZOROG

Nemirni boste, zato popazite, saj se bo vse zaradi energije ovna spreminjalo prehitro. Nekdo vas bo nenehno priganjal in sposobni boste priznati, da ima prav. Ključ do uspeha bo v tem, da boste vedeli več, kot se od vas pričakuje. Konec tedna si zagotovo zaslužite mentalen oddih, saj boste utrujeni. Razočarani boste na čustvenem področju, saj konec tedna ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili. Za določene stvari si bo potrebno vzeli več časa.

VODNAR

Slutite, da boste nekaj opravili zares dobro le, če se boste posvetovali s pravo osebo, zato nikar ne odlašajte. Energije in motivacije bo dovolj, saj bodo cilji jasno začrtani. Končno se bodo začele urejati tudi ljubezenske zadeve, saj vas bo spremljalo Sonce v znamenju ovna, ki prinaša v odnose več zaupanja. Če bo ozračje v službi napeto, vas to niti ne bo obremenilo, saj se boste lahko sprostili v domačem okolju. Prisluhnite v nedeljo ljubljeni osebi, ne da bi jo prekinjali.

RIBI

Tako zelo boste prepričani v svoj prav, da ne boste opazili drugih odtenkov. Najprej odstranite ovire, ki vam preprečujejo osebni napredek, šele potem bo vse steklo kot po maslu. Blokirala vas tudi prisotnost nekoga, ki se vedno znajde v vaši bližini, tudi če tega ne želite. Na čustvenem področju boste nekoliko v ozadju a se bo proti koncu tedna vse uredilo v ugodni smeri. Verjemite vase, ker vam bo to prineslo izredno dober občutek in morda celo nagrado.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si tudi