Tedenski horoskop od 21. do 27. novembra

20. 11. 2022
Deli
Tedenski horoskop od 21. do 27. novembra (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj je zapisano v zvezdah za zadnji teden novembra?

OVEN

Na vsakem koraku se vam bodo v torek, ko se bo luna nahajala v škorpijonu nasmihale iskrice sreče, ki jih lahko s pravimi koraki še dodatno zanetite. Sreda bo namenjena hitrim rešitvam in izčrpnim pogovorom, ki lahko prinesejo boljše odnose na področju dela. Namesto da ste v določeni situaciji napeti, raje prisluhnite ter skušajte sami izluščiti bistvo. Nastopilo bo olajšanje, v nedeljo boste veliko lažje razčistili s stvarmi, ki so vas v zadnjem času bremenile.

BIK

V začetku tedna lahko z energijo Venere v znamenju strelca pričakujete prijetno presenečenje na področju ljubezni. Samskim se obeta ponudba za dolg klepet, ki vas bo zagotovo nasmejal. Vezani boste po dolgem času začutili, da je vse na svojem mestu. Konec tedna boste potrebovali več zbranosti, saj se boste v domačem okolju soočili s tistimi stvarmi, ki so za vse skupaj naporne. Nedelja vam prinaša več gibanja in razigranih dogodivščin, ob katerih boste uživali.

DVOJČKA

Nimate razlogov za skrivanje čustev, zato se z njimi v tem tednu, ko vam bo vse skupaj olajšala energija strelca soočite. S premišljenimi koraki lahko izboljšate finančno stanje, zato se osredotočite na stvari, ki so pomembne in zastavljene na dolgoročni osnovi. Na iznajdljiv način boste v četrtek, ko boste še bolj sproščeni kot običajno rušili meje in zastavljena pravila. Pomembno je, da ostanete kljub vsemu zvesti sebi ter svojim prepričanjem.

RAK

Na ljubezenskem področju prihaja z Venero v znamenju strelca priložnost za iskreno soočenje, kar boste tudi z veseljem izkoristili. Ne glede na to, kako se boste počutili, odločitve bodo prave. Na področju kariere boste v petek ubrali nove načine za doseganje svojih ciljev. Vse, kar vas bo držalo nazaj, bo povezano s težavami v povezavi s posesivnostjo. Nedelja bo naporen dan, posebno glede medsebojnih odnosov, saj se boste težko izognili besednim dvobojem.

LEV

Pristanite v začetku tedna, ko ne boste popolnoma prepričani vase na kompromis. Še je čas, da se zadeve, ki so vas bremenile sestavijo, zato skušajte biti zbrani. Prihaja odličen občutek da spoznate, kdaj je pravi čas, da spregovorite in zahtevate tisto, kar si želite. Ne zapletajte v petek, ko boste malce slabe volje stvari, temveč poiščite najbolj preprosto in učinkovito pot, zraven pa še popazite glede drobnega tiska, da se zaščitite.

DEVICA

Nikar se ne utapljajte v obtoževanju sebe, če nečesa niste naredili popolno. Začnite znova, natančno upoštevajte vse podrobnosti ter se potrudite zadeve popeljati do končne točke. V ljubezni vas z Venero v strelcu prebujajo strast, navdušenje in optimizem. Želje ter misli boste veliko lažje kot v preteklem obdobju usmerili k novim izzivom. Pokažite svojo pogumno ter pokončno držo in se s poštenimi nameni usmerite tudi k temu, da uredite odnose doma.

TEHTNICA

V torek in sredo, ko bo luna v škorpijonu, boste reševali težave, ki se vam bodo zdele na trenutke dolgočasne, vendar bodo imele pomembno vlogo povezano z prihodnostjo. Na področju ljubezni prihajate do spoznanja, da vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo na obnašanju ter počutju. Ne bodite v nedeljo tako zaprti vase in nezainteresirani. Prišel je čas, da iskreno poveste, če vas karkoli moti.

ŠKORPIJON

V kolikor vas spremlja občutek, da ste obtičali v ozadju, čim prej združite prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom. Manjša odstopanja pričakujte na kariernem področju, saj nekdo od sodelavcev ne bo pripravljen priznati svoje krivde. Ne izgubljajte časa tam, kjer nečesa ne morete rešiti. Tokrat ne boste delovali prehitro, ampak boste znali odreagirati v pravem trenutku.

STRELEC

Pred vami je odličen teden, saj so vam planeti bolj naklonjeni kot v preteklem obdobju. Z navdušenjem vas bodo prijatelji in sodelavci opazovali in občudovali ter se od vas učili, kako biti tako zelo optimističen. Razpolagajte s pravimi argumenti, če se da, čim prej z resnico na dan. Skrbno boste tudi v družinskem okolju razčistili vse, kar vas bremeni in se svobodno podali naprej, seveda nasmejani in nagajivi.

KOZOROG

Mnenja drugih vam v začetku tedna, ko vas bo nekaj obremenilo ne bodo ustrezala, niti vas ne bodo zanimala. Poskrbite, da ne boste ves čas zahajali v razne spore z drugimi, kajti to vam prinaša le napetosti. Čeprav vas bo mikalo, da bi se vmešali v določen odnos, se raje zadržite. Sprejmite, da drugi morda razmišljajo drugače. Veliko lažje boste delovali, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares izredno pomembno.

VODNAR

Kritično opazovanje situacij, ki vas obdajajo, vas bo v sredo, ko nastopi Mlaj prisililo, da boste z nekaj prilagajanja delovali bolj na podlagi razuma. S svojo neizmerno očarljivostjo boste rešili zapleteno situacijo, prijetno presenečenje pa se bo zgodilo nepričakovano. Izredno boste v soboto sentimentalni, a se ne boste znali odločiti, kakšno pot ubrati v smeri uresničitve. Počakajte da se zadeve same sestavijo v ustrezno celoto, ki vas bo prepričala.

RIBI

Vse kar vam do sedaj ni uspevalo, vam bo šlo v tednu pred vami zaradi odlične podpore energije strelca precej bolje od rok. V mislih se boste poigravali z idejo, ki bo obarvana s tveganjem, zato čim prej zastavite tista vprašanja, ki vas begajo. V soboto boste stopili odločni in zadovoljni. V pozitivnem smislu vas bo presenetilo, kako se določene zadeve razpletajo. Le v konfliktu z nekom od bližnjih bodite previdni, da vas energija negativizma ne posrka vase.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja