Tedenski horoskop od 22. do 28. 6. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 22. do 28. 6. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
21. 6. 2020

OVEN

Odločiti se morate in to vam v sredo, ko bo luna v znamenju leva ne bo pretežko, saj gre za nekoga, ki mu lahko zaupate. V povezavi s poslovnimi zadevami prihaja več koristnih informacij v petek, ko boste manj utrujeni. Resnost finančne situacije vam prinaša nekaj zmede. Tudi prijatelji bodo opazili, da je nekaj narobe, ko ne boste radodarni z denarjem kot običajno, vendar se ne obremenjujte. Ljubezensko zgodbo boste konec tedna videli v čisto drugačni luči kot do sedaj. Nekaj izgubljenega bo ponovno našlo pot do vas.

BIK

V prvih dneh tedna boste s težavo zaradi energije lune v raku lovili delovni ritem, saj vas bo vznemirjala in prehitevala ljubezenska situacija. Prisluhnite svojim čustvom, ki bodo zelo globoka. Morda gre za začasno rešitev, nekaj, kar boste v kratkem še dogradili. Dobra kombinacija planetov bo konec tedna poskrbela za ubranost in razigranost, ki bo najbolj intenzivna pri tistih, ki ste samski in ste imeli v zadnjem času občutek, da se vam nič na dogaja. Prijetne energije obljubljajo sproščeno nedeljo.

DVOJČKA

Shranite zaradi vpliva retrogradnega Merkurja vse, kar boste morda potrebovali že v prihodnjih dneh. Potem bo dovolj časa, da se odločite, kaj je resnično pomembno za vas in kaj lahko izpustite. Zopet se bo v petek zapletlo, posebno pri reševanju težavnih sporov. Nekaj vas vedno bolj moti, vendar ne boste imeli energije, da bi kar koli popravljali. Premislite o tem, kako bi lahko izboljšali svoje ljubezensko razmerje in se razveselili misli na prihodnost. 

RAK

Največ preglavic vam bo v začetku tedna povzročala utrujenost, ki se je boste rešili s skodelico dobre kave v prijetni družbi. Z lahkoto boste konec tedna zagrizli tudi v težje delo, saj bo vaša energija na maksimumu in vaš um spočit. Le partner ne bo razumel, zakaj si zanj ne vzamete več časa. Seveda se sliši nesramno, da bi nekomu zatirali sanje ampak vi boste storili ravno nasprotno. V soboto boste bolj analitični in pripravljeni za čiščenje vseh vrst. Nikar pa ne pretiravajte in si privoščite tudi nekaj sprostitve.

LEV

Nekoga boste v sredini tedna zopet osvojili, sicer pa se tega morda niti ne boste takoj zavedali. Morda je ta oseba že nekaj časa čakala na vaš naslednji korak in odločitev, ki ne bo lahka. Ob koncu tedna se raje sprostite, kot pa da bi nadaljevali z obveznostmi, ki vas vznemirjajo. Z veseljem se boste podali v krog vaših prijateljev, ki vas bodo spravljali v dobro voljo s tem, da vam bodo podarili nekaj prijetnih in seveda iskrenih komplimentov.

DEVICA

Na področju dela lahko v sredo, ko bo luna v levu zahtevate nekaj več, premislite pa tudi o kakšni spremembi. Konec tedna ne boste takšne volje, da bi se odpravili med prijatelje, čeprav bodo ponudbe kar deževale, kar vas bo celo razjezilo, saj ste trenutno dovolj sami sebi. V odnosih se poskusite učiti na napakah, ki ste si jih dobro zapomnili. Nikar ne postajajte vedno bolj pasivni, saj vas pogum še vedno spremlja, le odločiti se morate. Tokrat se organizirajte tako kot ustreza samo vam.

TEHTNICA

Glede čustvenega področja ne potrebujete nobenih nasvetov, morda le nekaj več skupaj preživetega časa. Morda preprosto potrebujete več podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda dokazov ni nikoli preveč. Pazite na finance, saj ste v manjši nevarnosti. Poskusite se držati urnika in se ne ozirajte preveč na sitnosti, ki bodo prav hitro pozabljene, posebno če ste prepričani v svoj prav. Zvrstilo se bo več velikih obveznosti, kar je za zdaj dobro, saj bo tako manj časa za razburjanje.

ŠKORPIJON

Pri delu boste v ponedeljek, ko bo luna v raku korak pred ostalimi, a si zaradi tega nikakor ne prisodite večje vrednosti. Stvari radi opravljate v svojem tempu in po strogo določenem vrstnem redu. Konec tedna bodo okoliščine nekoliko drugačne. Za boljše izide se bo treba odtrgati od rutine. Pred vami je konec tedna čas močnejših čustev. Če se boste potrudili, da si vzamete čas zase, napolnite baterije, se povežete s svojimi prijatelji, boste zadovoljni.

STRELEC

Vse se bo dogajalo globlje in bolj umirjeno, veliko lažje bo v prvih dneh tedna delovati v skladu z lastnimi potrebami. Okrepljeno bo vaše sočutje in sposobnost razumeti in poskrbeti za druge, kar bo še kako cenjeno.  Poudarek bo na odnosih in na sposobnosti prisluhniti. Določeno zadevo popolnoma obvladate,  ostalo vam bo še nekaj podrobnosti, a tudi to boste kmalu končali, saj ste odlično pripravljeni in motivirani. Vse bo potekalo brez komplikacij.

KOZOROG

Denar zamuja vendar vas naj to ne vrže iz koncentracije, saj se bodo zadeve kmalu uredile. Misli, s katerimi se boste spopadli, bodo zameglile vašo presojo. Napetost, ki se nabira v vas, boste uspešno sproščali v naravi. S počitkom si boste nabrali moči in navdihe za nove podvige. Nekdo, ki vas že nekaj časa opazuje bo končno zbral pogum in vam pristopil. Konec tedna boste razpoloženi za akcijo in dogajanje na vseh področjih. Energijo uporabite zase.

VODNAR

V tem tednu boste začutili nov veter, saj boste veliko bolj jasno razmišljali o svoji prihodnosti in poskušali uresničiti svoje cilje. Priporočljivo je, da poredne igrice pustite ob strani, dokler ne ugotovite, kaj oziroma kdo je tisti, ki ga hočete. V nasprotnem primeru boste razočarali tako sebe kot tudi partnerja, kar pa je zadnja stvar, ki si jo želite. Nedelja bo namenjena predvsem delu na sebi in poglobljenim mislim.

RIBI

V prvih dneh tedna lahko marsikaj o rešite, toda le s popolno zbranostjo. Ne dovolite, da bi vas motili, saj se boste na takšen način odrezali veliko slabše. Čeprav vam spremembe niso tuje, boste nekaj v ljubezenski zvezi težko sprejeli. Ne pozabite, da ima vsak od nas določene meje. Z lahkoto boste od petka dalje sledili svojemu pozitivnemu navdihu. Usmerjeni boste tudi v ljubezen in intimno druženje. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: