Tedenski horoskop od 22. do 28. januarja

21. 1. 2024
Deli
ženska v viseči mreži bere (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj je zapisano v zvezdah za teden, ki je pred nami?

OVEN

Kar naenkrat vas bo v ponedeljek prešinila misel, da vas če želite napredovati čaka še veliko dela. Z energijo Sonca v znamenju vodnarja bi bilo najbolj smotrno čim prej zavihati rokave, ter se pozanimati o vseh podrobnostih. Temperamentna energija, ki prihaja v petek, ko se bo luna nahajala v znamenju leva vas bo potisnila v strastne korake. Samski ovni in ovnice boste želeli od simpatije konkretne odgovore. 

BIK

Svojo skrbno začrtano pot boste morali počasi spremeniti, saj si nikakor ne priznate, da ste v bistvu že nekaj časa v zapleteni situaciji. Morali se boste sprijazniti tudi z dejstvom, da bo potrebno urediti finančno stanje.  V četrtek, ko nastopi Polna luna bodite bolj previdni, saj bi lahko nekdo vaše sproščeno govorjenje spretno obrnil v svoj prid in vašo škodo. Čeprav vas bližnji nesebično podpirajo, jim povejte, da jih cenite.

DVOJČKA

Ne bodite presenečeni, če se bodo z energijo Sonca v znamenju vodnarja čustvene iluzije razpršile. Vročekrvni in neučakani lahko povsod v trenutku zanetite kakšen spor, zato se raje zadržite, preden začnete s prigovarjanjem. Pomembno bo, da v četrtek, ko nastopi Polna luna na področju kariere poudarite svoje pravice, saj se vam bo kasneje obrestovalo. Čustva bodo v soboto navihana in razposajena.

RAK

Ne glede na to, ali ste v vezi ali ste samski, zelo zadovoljni boste z razpletom dogajanja, ki bo pravi balzam za vašo dušo. Nadarjeni boste za pogumna vprašanja, vendar vam bo v določenih situacijah zmanjkalo taktike. V četrtek, ko nastopi Polna luna, se z nekom odkrito pogovorite in lažje vam bo. Za izredno trezno razmišljanje vas bodo v soboto, ko boste rešili nekaj večjega pohvalili.

LEV

Hrepenenje po bolj pestrem dogajanju vas bo z energijo Sonca v znamenju vodnarja v notranjosti malce obremenilo. Nekdo vas zaljubljeno že nekaj časa opazuje, kar boste v sredini tedna tudi opazili. Pazite, da svoje moči, ki bo v četrtek, ko nastopi Polna luna še narastla ne uporabite za delovanje v slabo smer. V nedeljo boste utrujeni, ne zaradi dela ampak zaradi čustvenih zapletov. 

DEVICA

V začetku tedna boste imeli priložnost, da se na področju kariere dokažete z zbranostjo in pametnimi rešitvami. Namesto da bi se posvetovali s sodelavci, se boste za nekaj trenutkov raje zaprli vase. Finančnih skrbi ne boste poznali, povsod boste blesteli, tudi v četrtek, ko bodo vsi zaradi Polne lune bolj nemirni. Konflikte, ki se bodo prebujali ob raznih nestrinjanjih, boste znali reševati potrpežljivo. 

TEHTNICA

Z energijo Sonca v vodnarju si boste vedno bolj želeli pozornosti. Uživali boste v spogledovanju in se veselili lepih gest, ki jih boste deležni. V četrtek, ko nastopi Polna luna vas lahko močno obremenita nepopustljivost in izrazita želja, da bi nekomu, ki vam gre na živce dokazali svoj prav. Odločitve, podkrepljene s preveč trme ne bodo najbolj pametna izbira. Usklajenost z določeno osebo vas bo v nedeljo presenetila.

ŠKORPIJON

Z energijo vodnarja, ki vas bo usmerjala k temu, da se znebite določenih zastarelih vzorcev boste pripravljeni ustvariti si boljši jutri. Prav tako vam ne bo vseeno, kako se ob vas počutijo tisti, ki so vam blizu. Odlično boste znali poskrbeti zase tudi na področju zdravja. Pomembno pa bo, da v nedeljo, ko bo luna v devici odpravite razne predsodke, ki vas le omejujejo ter vplivajo na številna osebnostna prepričanja. 

STRELEC

Vse nejasnosti ki so prepletene s področjem dela in denarja se bodo z energijo Sonca v vodnarju razkrile. Brez težav in pomislekov boste znali pogledati resnici v oči, prav tako ne boste več zaletavi. V kolikor boste prepričani, da si nekaj resnično zaslužite, se vam lahko v četrtek kljub Polni luni nasmehne odlična priložnost, takšna, ki je drugi ne bodo niti opazili. Spraševali se boste, kdaj in kako ste si prednost sploh zaslužili.

KOZOROG

Nekaj odgovorov, na katere že dlje časa nepotrpežljivo čakate, prihaja z zamudo, zato na področju čustev ne boste preveč zainteresirani za razne poglobitve. Kljub temu da vse skupaj še ni dovolj zrelo, nikar ne odlašajte s pomembnim pogovorom. V četrtek, ko vas bo ujela energija Polne lune, boste še posebej moški deležni neprimernih konfliktov glede finančnih zadev. Rešite se lahko tako, da odprete vrata pozitivnim vibracijam. 

VODNAR

Ker imate občutek, da nekdo, ki se trudi za vašo pozornost z vami ni na valovni dolžini boste nastopili bolj odločno ter direktno. Tokrat se ne boste obremenjevali, kako bo odgovor sprejet, pomembno vam bo, da daste iz sebe kar vas moti. Odločitve bodo v četrtek, ko nastopi Polna luna hitre in malce tvegane, vendar boste kljub temu ujeli pravi tempo in dokončali, kar ste si zastavili. 

RIBI

Razveselilo vas bo, da se bodo že v začetku tedna predvidevanja glede pomembne situacije uresničila. Novosti, ki jih prinaša energija Sonca v znamenju vodnarja vas lahko prebudijo, ter prijetno presenetijo. Na ljubezenskem področju boste konec tedna deležni spontanih prigod, ki vam bodo povrnile upanje, da se imate lahko z nekom zelo lepo. Samski, sami dobro veste, da sedenje na dveh stolih ni najboljša izbira. 

Pripravil: Horoskop.si

Prebeirite še: 

 

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu