Tedenski horoskop od 22. do 28. novembra

Kaj napovedujejo zvezde za vaše nebesno znamenje?

Tedenski horoskop od 22. do 28. novembra (foto: pixabay) pixabay
22. 11. 2021

OVEN

Pomembne zgodbe se bodo z energijo strelca, ki vam bo zelo naklonjena končno odvile v pravi smeri. Rešitev se bo prikazala, ko boste povsem mirni. Intuitivno boste bolj dovzetni za okolico, zato boste takoj priskočili na pomoč osebi, ki vas bo potrebovala. Veliko se boste pogovarjali in razpravljali o vsakodnevnih temah. Vaše mnenje bo pomembno, ne bo pa edino, kar je potrebno v določeni situaciji. Ljubezen bo konec tedna, ko bo luna v devici na zadnjem mestu, zato pazite, da vam kakšna priložnost ne uide.

BIK

Pokazali boste, da ste se pripravljeni spoprijeti z nečim, kar je velik zalogaj. V kolikor boste vztrajni in dovolj optimistični do samega konca vam bo uspelo. Hrepeneli boste tudi po določenih novostih. Pred tem bo potrebno razrešiti tisto, kar vas moti, ali boli. V ljubezni se bo konec tedna modro pogovoriti. Prihaja več strasti, sicer pa tudi sumničenja, ki bo tokrat povsem neupravičeno. Potrebujete napredovanje, motivacijo, pot navzgor ne pa tarnanje in samopomilovanje.

DVOJČKA

Če po tihem že nekaj upate, da se vam bo v tednu pred vami, ko vas bo objela energija strelca nasmehnila sreča. Preden se boste lotili konkretnih potez, razmislite o svojem izhodišču in možnostih, ki so na voljo. To vključuje tudi vaše globoke zaznave, zato ne hitite. Raje trikrat premislite, preden se odločite. V soboto boste zmedeni, potem boste našli način, da zadevo nekako vržete čez ramo in poskusite pozneje. Vaše tople in premišljene besede bodo marsikoga pozitivno presenetile. 

RAK

Sami se boste morali odločiti, kako se bo pomembna situacija razvijala naprej. Pri delu se lahko pojavi občutek, da nekdo ovira vaše načrte in dela za vašim hrbtom. Kljub tem zaznavam skušajte zaupati vase in se ne pustite ustaviti. Pomembno bo tudi, da ohranite samozavest. Prepad na področju čustev bo konec tedna precej velik. Potrudite se, da ne bo postal še večji. Skušajte nekoga razumeti in mu ponuditi roko oziroma odgovor na dvomljiva vprašanja.

LEV

Negativne pripombe bodo prisotne na vsakem koraku. Obkroženi boste z ljudmi, ki so predvsem drugačni od vas. Čeprav boste polni dobrih idej, delo tokrat ne bo potekalo po načrtih. Vsaka malenkost bo še posebej konec tedna odvrnila vašo pozornost, vsak izgovor vam bo prišel prav, da se obveznosti lotite pozneje, prednost boste dajali prostemu času. Glede zasebnih in čustvenih zadev natanko veste, kaj si želite, in to boste v nedeljo tudi zahtevali.

DEVICA

V ponedeljek Sonce preide v znamenje strelca, zato vam bo šlo delo z ljudmi veliko bolje od rok, sporazumevanje s sodelavci pa bo mirno in prijetno. Ne pretiravajte s pametovanjem drugim, raje poskrbite za lastno zadovoljstvo. Samske device se poglobite v ljubezenske sanje, saj vas bodo spomnile, česa si zares želite v ljubezni. Pred vami je čez vikend prijeten čas, saj vas bo nekdo prijetno presenetil in vas pripeljal do pomembnega spoznanja. Poskusite odreagirati kar se da diplomatsko.

TEHTNICA

Čim prej poskrbite glede finančnega področja, saj imate pred sabo večje in hkrati zoprne obremenitve. Težavam se boste izognili, če boste delovali premišljeno, v nasprotnem primeru sledi notranja napetost. Upali boste, da bo nekdo v družinskem okolju takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj pričakujete, toda vse skupaj ne bo tako enostavno. Z energijo lune v devici boste konec tedna malce živčni, toda kljub temu pravilno usmerjeni.

ŠKORPIJON

Če želite doseči uspeh, boste morali nekatere stvari podrediti željam drugih. Morebitne psihične in fizične spremembe zaupajte osebi, ki ji popolnoma zaupate.  Dramo boste prebujali zaradi drobnih stvari, ker se bojite pogledati resnici v oči. Spoznali boste, da se zadeve, ko so zrele premaknejo tudi same od sebe. Nočete popustiti, saj se zavedate, da je napočil vaš trenutek. Zvezde vam svetujejo več previdnosti, saj nečesa morda še ne razumete, imate pa dovolj časa, da zadevo znova preučite. 

STRELEC

Pričakujte na kariernem področju hiter ritem pogajanj, končnih odločitev pa kljub temu, da prihaja okrepljena energija vašega znamenja še ne bo. Nič ni nemogoče in to vam bo podarilo voljo ter zagon, da vztrajate do konca. Glede denarja se ne obremenjujte preveč. Marsikaj boste konec tedna zaznavali v drugačni luči kot doslej, v nekoliko svetlejših odtenkih. Gre za odnos z osebo, ki vam ponuja umirjeno sodelovanje. Dogodek, ki vas bo čez vikend prebudil, vas prav tako prepričuje, da ste na pravi poti. 

KOZOROG

Nekoliko nenavadno sporočilo vas bo na določen način zmedlo, tudi zato, ker se vse skupaj dogaja v trenutku, ko morate skrbeti za bolj praktične zadeve. V domačem okolju lahko pričakujete več miru. Oseba iz preteklosti vam bo konec tedna pošiljala dvoumna sporočila. Obremenjeni boste zaradi prejšnjih izkušenj. Svoja čustva izpovejte konec tedna svojim najboljšim prijateljem ali partnerju. Zaupajte svoje težave, saj vam bo pri srcu veliko lažje.

VODNAR

Zadovoljni boste, ko boste ugotovili, da vas v službenem okolju poslušajo in upoštevajo. Odkar ste spremenili svoja načela, ste manj obremenjeni. Imeli boste natančno predstavo o tem, kako bi morala določena situacija potekati. Težko si boste privoščili počitek, ki ga nujno potrebujete. Umirili se boste šele takrat, ko boste predali pomembno zadevo pravi osebi.  V ljubezni ne pričakujte konec tedna hitrega napredka, saj se lahko komunikacija zaradi vpliva lune v devici zaustavi.

RIBI

Nekdo vam bo na poslovnem področju pokvaril načrte, vendar se ne pritožujte preveč, saj se boste sčasoma na novem terenu počutili domače.  Če boste vztrajni, se lahko nekaj pomembnega prelevi v izredno zanimivo izkušnjo. Stežka se boste odločili za direkten pogovor, saj vas še vedno moti vpliv tretje osebe, ki vas očitno ne razume ali preprosto razmišlja v svoji smeri. Radi bi se otresli tistih zadev, ki vam ne ustrezajo in vas notranje obremenjujejo. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še