Tedenski horoskop od 23. do 28. januarja

22. 1. 2023
Deli
Tedenski horoskop od 23. do 28. januarja (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj napovedujejo zvezde za zadnji teden januarja za vaše astrološko znamenje?

OVEN

V prvih dneh tedna ne boste imeli časa, da bi se ukvarjali s tistimi, ki si vaše pozornosti ne zaslužijo. Raje se boste posvetili sebi ter željam, ki jih že dlje časa premlevate. Prijatelji bodo tisti, ki vas bodo hudomušno opozorili, da ste na nekaj pomembnega pozabili. Razvedrilo vas bo dejstvo, da čeprav jim ne bi bilo potrebno, razmišljajo o vas. V petek, ko se bo vse dogajalo v napeti smeri se znebite občutka neuspeha in frustracij. Nikar trmasto ne vztrajajte, saj vam to ne bo prineslo zadovoljstva. 

BIK

Zadovoljni boste, saj vas bodo somišljeniki podpirali pri vseh dejavnostih. Teden si boste organizirali čisto po svoje, nato se boste zaradi zanimive vsebine priključili tudi drugim. Odlično počutje vam bo pomagalo, da se znajdete na področju dela in denarja, zato boste skušali narediti čim več. Na ljubezenskem področju se boste v soboto, ko se bo Venera nahajala v ribah odločali o določeni osebi, ki vas že nekaj časa ne pusti pri miru. Za usklajen odnos se bo potrebno potruditi.

DVOJČKA

Prihaja družabna in sproščena energija, zato boste želeli storiti vse naenkrat. Pokažite sodelavcem, ki ne bodo tako optimistični, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Seveda pa ne pozabite tudi nase. V petek se boste spomnili, da bi se bilo smotrno učiti na napakah, še posebej ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem. Sprostite se in premislite o vsem skupaj brez motečih dejavnikov. V nedeljo vas lahko obremeni ljubosumje.

RAK

Ugotavljali boste, zakaj je nekaj, o čemer vam nekdo ves čas razlaga tako pomembno za vas. Vse kar se bo dogajalo boste doživljali veliko bolj intenzivno, zato ne bodite presenečeni, če se boste ob večerih težje sprostili in si oddahnili. Z luno v ovnu boste v petek zgovorni, kar vas bo rešilo v določenih zoprnih situacijah. Poskušajte opraviti čim več pomembnih svari, da si boste lahko v soboto in nedeljo privoščili počitek in lenarjenje. Če boste začutili neugodne občutke, se poglobite vase. 

LEV

Psihično stanje bo v začetku tista stran, ki bi jo bilo potrebno negovati. Vsak korak k izboljšanju počutja bo več kot dobrodošel. Čeprav radi pomagate se vam bo zdelo reševanje težav drugih nekaj napornega, nekaj, čemur se boste želeli izogniti na eleganten način. Konec tedna s pomočjo tistih, ki jim zaupate določite prioritete, da ne boste več izgubljeni. V nedeljo lahko zaznate nekaj dvomov na čustvenem področju, ki pa bodo s pogovori hitro izhlapeli. 

DEVICA

Vse se zgodi z namenom, zato ne razmišljate, da ste nekaj naredili narobe, ker si s tem nalagate dodatno breme. Razmislite o tem, da bi se morali čim prej znebiti vseh očitkov. Razmere in odnosi bodo omogočili, da se počasi posvetite uresničevanju že pozabljenih načrtov. Vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete. Veliko se bo dogajalo predvsem v soboto, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost in vas vznemirila. 

TEHTNICA

Če ne želite konfliktov, bodite bolj prilagodljivi in predvsem prijazni do tistih, ki vam želijo le dobro. V sredini tedna se boste na področju kariere težko izognili analiziranja in negativnih energij. Bodite strpni, ne dovolite, da skrbi prevladajo. Vidni rezultati v petek vam lahko ponovno vlijejo pogum in utrejo pot proti vrhu. Najboljša taktika, da se približate osebi, ki vas zanima je odkrito priznanje, ki sicer ne bo enostavno, vendar vam prinaša čisto vest ter zadovoljstvo.

ŠKORPIJON

Dodatnih obveznosti si v tem tednu, ko bo v ospredju dokončevanje vsega nerešenega preprosto ne želite, zato si postavite prioritete. Nekdo, ki vam je izredno simpatičen bo vplival na vašo odločitev, vendar skušajte tudi sami globoko razmisliti o dolgoročnem pomenu. Nedeljo boste z veseljem kljub ležerni energiji lune v biku posvetili predvsem  gibanju in skrbi za odlično počutje. Ljubezenske zgodbe vam bodo prebudile prijetne vibracije.

STRELEC

Nekoga ne morete pozabiti, čeprav tega ne priznate. Znebite se, prej kot zapadete v slabo voljo neizživetih strasti in vonja po preteklosti. Z energijo Sonca v znamenju vodnarja se boste usmerjali v intelektualna dela ter razne inovacije. Čas je, da se nehate izgubljati v nepomembnih trenutkih, ter da zopet postanete bolj prodorni na področjih, ki vas zanimajo. Vse kar boste slišali v nedeljo, bo imelo nekoliko nerealen pridih, zato ne nasedajte brez dejstev.

KOZOROG

Energije Sonca v znamenju vodnarja vam bodo izredno naklonjene, saj vam bo odgovarjal spontan pristop, ki vas običajno vznemiri. Ker boste v petek, ko bo luna v ovnu raztreseni preprosto ne boste slišali mnenja drugih. Sosedje, prijatelji, znanci, ter sorodniki bodo čez vikend, ko se boste znali odtrgati od dela iskali vašo družbo. Pazite, da se po nepotrebnem ne zapletete v njihove osebne situacije, ki se vas v bistvu ne tičejo. Skušajte tokrat le prisluhniti.

VODNAR

Odzovite se na področju kariere takrat, ko tega ne bodo pričakovali, le tako jih boste morda prehiteli ali prepričali. Bodite previdni, če imate opravka s financami ali posli, ki zahtevajo popolno natančnost in se ne vpletajte v situacije, ki niso povezane z vami. Spretno se izognite opravljanju, v katerem se boste konec tedna slučajno znašli. V nevarnosti na področju čustev ste še posebej tisti vodnarji, ki ste že nekaj časa samski. Vezani se boste z veseljem poglabljali.

RIBI

Kljub dobrim namenom brez nesoglasij med sodelavci na področju kariere v začetku tedna ne bo šlo.  Spremenite stališča in izberite odkrit odnos. Če boste ravnali premišljeno in trezno se boste izognili zapletom in se zadovoljno naslonili nazaj. Biti ob pravem času na pravem mestu bo v soboto, ko nastopi Prvi krajec zelo pomembno. Pomembno za vas bo, da ničesar ne boste zamudili. Razveselila vas bo novica, ki je povezana s prihodnostjo. 

Pripravil: Horoskop.si

in Črna ovca v družini je dragocen dar za celotno družinsko drevo

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan