Tedenski horoskop od 26. 12. do 1. 1. 2023

Kaj napovedujejo zvezde za zadnji teden v letu 2022?

Tedenski horoskop od 26. 12. do 1. 1. 2023 (foto: shutterstock) shutterstock
25. 12. 2022

OVEN

Če verjamete vase, vas ne more nič spraviti v slabo voljo, niti kritika osebe, ki ves čas opominja druge ter pozablja nase. Zakopali se boste v ljubezenske načrte, kar vam prinaša več stabilnosti. Od nekoga ste pričakovali več kot le besede, zato boste stežka skrivali rahlo razočaranje. V zadnjih dneh tedna se bodo vaše misli v glavnem vrtele okoli zabavnega dogajanja, želeli boste delovati spontano ter presenečati bližnje. Najdaljša noč vas bo postavila v ospredje.

BIK

Zaradi nihanja in spremenljivih okoliščin bodite v začetku tedna pozorni na hitre reakcije. Finančno tveganje se vam ne bi izplačalo, zato se skušajte vprašati, če nekaj zares potrebujete. Okoli sebe boste konec tedna širili praznično razpoloženje. S tem si boste zagotovili skok v boljše počutje. Lažje boste uresničili tudi svoje želje na čustvenem področju. V najdaljši noči boste doživeli nekaj lepega, kar vas bo razbremenilo napetosti, ki ste jih deležni v zadnjem času.

DVOJČKA

Na čustvenem področju se bo vse skupaj odvijalo v toplih energijah, saj boste pripravljeni na kompromise. Tokrat se ne boste obremenjevali s svojimi zahtevami, ampak se boste prepustili tistim, ki vas bodo želeli razvajati. V petek boste kljub energiji Prvega krajca nemirni, ker nečesa ne boste sposobni opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. V najdaljši noči boste blesteli v besedah in dovolite si, da končno v določenem odnosu stopite korak naprej.

RAK

Samozavestno boste v sredini tedna, ko se vam bodo dogajale same lepe situacije uresničevali svoje sanje. Zelo spretni boste, ko bo potrebno stvari obrniti v svojo korist, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Prizadevajte si tudi konec tedna za bolj razigrano dogajanje, saj dejansko potrebujete spremembe in novosti. Na področju financ boste imeli srečo. Usmerite se v najdaljši noči k temu, da zaznate toplino v svojem srcu.

LEV

Najmanjša provokacija vas bo v torek, ko boste zaradi vpliva lune v ribah, ki poudarja občutljivost iztirila, vendar ne iščite prepira. Skušajte ne glede na svoj ego odreagirati umirjeno in diplomatsko. Nobena ovira vas na področju čustev ne bo prestrašila, zato boste o tem kar zaznavate tudi odkrito spregovorili. Srečo boste v najdaljši noči na intenziven način delili z drugimi. Nadležnih vprašanj tokrat ne bo na obzorju, prav nasprotno, navdajal vas bo občutek, da bo vse drugače.

DEVICA

Odkrito se morate pogovoriti in slediti tistim zadevam, ki vas spravljajo v dobro voljo. Prizadevanja za dobro opravljeno delo bodo vidna in dobro sprejeta. Pokažite, da znate prestopiti tudi utečene okvirje. Nekomu se boste oglasili z zamudo, zato naj vas ne preseneti nekoliko negativen odziv. Družinskih vprašanj se boste sicer lotevali pogumno in intenzivno, ampak večkrat odgovor nanje ne bo odvisen samo od vas, ampak bolj od drugih. Združevanje interesov bo velik zalogaj. 

TEHTNICA

Skromnost je tista, po kateri vas bližnji poznajo, zato naj vas ne prevzame želja po materialnem zadovoljstvu. Odpirajo se vam nove poti in mnogo energije boste porabili za pridobivanje informacij. Končno boste našli moč in priložnost, da zasijete tudi v večji družbi.  V ljubezni se boste izkazali in se po dolgem času sprostili. V najdaljši noči se boste dobro počutili, saj se boste predstavili na najboljši način. Nekdo vas bo pohvalil, kar bo prebudilo fazo zadovoljstva.

ŠKORPIJON

Kljub lenobnemu razpoloženju boste z energijo kozoroga sredi tedna ohranjali veliko stopnjo delavnosti, ne da bi se pri tem o pritoževali. Situacije boste sprejemali takšne, kot so, zato se vam obeta zadovoljstvo. Na področju ljubezni se boste znašli v prijetno uganki. Pogled pove več kot tisoč besed, zapomnite si to. Hitrost vaših misli bo pospešena, zato boste v najdaljši noči vodili zabavo in zraven žareli od sreče. Ne ozirajte pa se na zavistne obraze. 

STRELEC

Radovedno boste čakali na razplet dogodkov, vendar bo strah popolnoma odveč, saj bodo informacije pozitivne. Čas bo obarvan z ljubeznijo, ki bo globoka in iskrena. Polni energije se boste lotevali vsega, česar ste se še včeraj branili, vsi bodo presenečeni nad vašim delovanjem. Izberite pravi trenutek, da se prebudite in naredite nekaj drznih potez. Stojte tudi takrat, ko bodo podvomili v vas za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča. V nedeljo vam bo godila bližina kavča. 

KOZOROG

Vprašajte se, kaj vam je v življenju poleg uspeha na področju kariere zares ključno. Nikar se po nepotrebnem ne obremenjujte z nečim, kar trenutno niti ni pomembno. V ljubezenskih odnosih boste deležni nekaj nesporazumov, saj ne boste mogli imeti zadnje besede. Posvetite se proti koncu tedna ožjemu krogu prijateljev, ki jim lahko zaupate. Dobili boste koristne informacije, ki bodo razširile vaše obzorje, poleg tega pa si boste končno dovolili manjši odklop.

VODNAR

Poskusite obvladati svoje sume, ki jih prebuja energija kozoroga in vam le škodijo. Čim bolj se oddaljite od raznih govoric ter ugibanj. Priznali si boste, da potrebujete več počitka in spanca, vendar časa zaradi številnih druženj ne boste našli.  Čutili boste, da je pred vami odličen vikend, zato si boste nadeli žareč nasmešek in se pogumno podali novim dogodivščinam naproti. Daleč v ospredju bodo vse zadeve, ki so povezane s čustvenim delovanjem.

RIBI

Vzdušje bo sproščeno, kljub temu pa se osredotočite na delo, saj bi morali čim prej končati nekaj pomembnega. Nekdo ne bo razumel vaših želja, zato se oddaljite od nepomembnih nesporazumov. Prijetno vam bo predvsem med ljudmi, kjer lahko brez dlake na jeziku izrazite svoje mnenje in vprašate tisto, kar vas zanima. Dokler boste iskreni, bo vse tako kot mora biti, tudi v najdaljši noči, ko se lahko utrne tudi kakšna ljubezenska iskrica.

Pripravil: Horoskop.si

 Vas zanima tudi: