Tedenski horoskop od 27. 1. do 2. 2. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 27. 1. do 2. 2. 2020 (foto: Pexels) Pexels
26. 1. 2020

OVEN

Že nekaj časa se vam dozdeva, da od vas določeni ljudje preveč pričakujejo. Upirali se boste silam, ki so malce višje in močnejše od vas. Začnite se zavedati, da je potrebno na dobre stvari nekoliko počakati. Svoje mnenje boste v petek, ko boste jezni zaradi zoprnih malenkosti izražali neposredno, kar bo pripeljalo do burnih nesporazumov. Umirili se boste v objemu ljubljene osebe.

BIK

Prisluhnite s pomočjo lune v ribah svoji notranjosti in domišljiji. Čeprav bo sprva kazalo, da ste se glede določene osebe zmotili, se bo na koncu izkazalo, da vas je intuicija izjemno dobro vodila. Ponosni boste na svoja opažanja. Pozornost boste sredi tedna posvetili odnosom med sodelavci, in veliko naredili za prijetno in sproščeno vzdušje. Zdelo se vam bo, da še nikoli niste tako zelo verjeli v svoje sanje, kot sedaj.

DVOJČKA

V tem tednu prihaja dovolj moči za nove izzive, zato le pogumno nadaljujte po svoji začrtani smeri. Uživajte v sadovih svoje ambicioznosti, prihajajo tudi idealne priložnosti za večja vlaganja. Nikar preveč ne analizirajte, raje se podajte v avanturo. Pokazali boste presenetljive organizacijske sposobnosti, vaš način komuniciranja s prijatelji pa bo najbolj simpatičen proti koncu tedna, ko luna preide v bika.

RAK

Ne obremenjujte se z nepomembnimi zadevami, ki se bodo dogajale na področju dela in izobraževanja. Poskusite se vsega skupaj lotiti na drugačen način. V četrtek, ko se bo dogajanje stopnjevalo, boste imeli občutek, da svoji usodi ne morete ubežati. Želeli si boste miru in prijaznosti. Čutili boste podporo dobrodejnih sil, ki se bodo prikradle v vaše življenje v soboto in nedeljo.

LEV

Ne bodite nestrpni, če se dogodki v tem tednu ne bodo odvijali natanko tako, kot ste si pred kratkim zamislili. Zberite še zadnje atome energije, in uresničilo se vam bo vse tisto, kar ste že tako dolgo hrepeneli. Zdaj je resnično ugoden čas, da presežete negativne vibracije in si ne dovolite več samopomilovanja. Le v soboto boste bezljali sem ter tja, ker ne veste dobro, kaj si želite.

DEVICA

Z vplivom lune v znamenju rib prihaja v prvem delu tedna poseben občutek za ljudi, znali jih boste pravilno usmerjati in jim svetovati. Počutje bo stabilno. Pripravljeni boste poslušati in sodelovati brez odvečnih nergavih komentarjev. Zaupali vam bodo zahtevno nalogo, saj bodo čutili, da se lahko zanesejo na vaše sposobnosti, ki so seveda popolnoma premišljene in dodelane.

TEHTNICA

V tem tednu boste izpostavljeni osebnim nihanjem in spremembam razpoloženja, ki lahko vplivajo na stanje v ljubezni. V poslovnem življenju boste stabilni in profesionalni. Nekoliko neposredni pa boste zaradi lune v ovnu v komunikaciji, a zaradi opravljenega dela vam ne bo nihče ničesar očital. Znebite se odvečnega strahu pred neuspehom, ki vas samo ovira pri nadaljnjem napredku.

ŠKORPIJON

Ustvarili si boste trden položaj. Kljub temu bo na delavnem mestu naporno, saj boste morali dogajanje ves čas popravljati. Pazite se tistih, ki čakajo, da naredite napako, zaupajte sebi in ljudem, na katere niste vezani službeno. Tokrat vam bo vladal razum in ne čustva. Dosegali boste svoje cilje, tudi če to vaši okolici ne bo všeč. Dobro je, da to izkoristite v pravi smeri zase.

STRELEC

Samozavest bo v tem tednu drastično naraščala. Mikali vas bodo novi projekti povezani s tujino. Zazrite se v tvoje želje in skušajte narediti korak, ki vam ga bodo predlagali bolj izkušeni. Ne bojte se pasti, saj jih tokrat ne bo, bojte se le občasne ležernosti, ki vas bo jezila. V nedeljo se boste približali svojim sanjam in se poglobili v ljubezenske odnose.

KOZOROG

V sebi boste čutili, da je čas za analizo na osebnem področju. Mogoče boste malce oklevali, vendar vas bo nekdo prepričal, da ste na pravi poti. Finančno boste delovali odlično. Ljubezen bo napredovala v tej smeri kot si želite, saj se boste znali odzivati. Zanašali se boste na svoj diplomatski pristop, ki vas večkrat popelje iz zagate. Pripravljeni boste poslušati prijatelje in se strinjati z njimi.

VODNAR

Impulzivna energija bo razlog, da boste iz sebe v prvih dneh tedna poskušali potegniti največ. Z denarjem v tem tednu ne boste imeli težav, saj boste usmerjeni k zaslužku. Uspešnost boste merili po zadovoljstvu in prepoznavnosti. Imelo vas bo, da stopite iz sivine in se konec tedna bolj izpostavite. To vas lahko pripelje do velikih sprememb, ki si jih želite. V nedeljo vas bo spremljal občutek, da od vas preveč pričakujejo.

RIBI

Precej razneženi in požrtvovalni boste v prvih dneh tedna. Našli boste pot, kako združevati težka nasprotja. Uspelo vam bo tudi to, da se znate zavedati, da ste sami sebi najbolj pomembni. V soboto in nedeljo se lahko brez skrbi zazrete okoli sebe in si pričarate lepo dogajanje. Tudi ljubljena oseba vam bo zelo naklonjena, zato bo hormon sreče tokrat povišan, vi pa zadovoljni.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: Mlaj je bil glasnik za bodoče potrebne korake

ali Živimo v času velikih transformacij