Tedenski horoskop od 27. februarja do 5. marca

Preberite, kaj je zapisano v zvezdah za teden, ki je pred nami?

 
Tedenski horoskop od 27. februarja do 5. marca (foto: shutterstock) shutterstock
27. 2. 2023

OVEN

Zunanja podoba, ki jo boste zaradi energije Sonca v znamenju rib z veseljem negovali bo tista, ki bo poskrbela, da boste še bolj samozavestni kot ste običajno. Odlične možnosti za nova poznanstva se nakazujejo tistim ovnom in ovnicam, ki ste že dlje časa samski. Zanimiva situacija vas bo navdihnila z nežnimi čustvi, vsaj delno se boste razbremenili. Nekoliko manj ugoden bo petek na področju posla in finančnih zadev, ki vam bodo neprestano povzročale nemirne misli.

BIK

Ne delajte ničesar na silo in s pridihom slabe volje, raje se v začetku tedna priklopite na optimizem. Pozitivne okoliščine bodo ugodno delovale tudi za zdravje in počutje. Z ugodnimi energijami si boste znali vzeti čas zase ter za prijatelje. Jasno vam bo, da morate svoje delo opravljati natančno in odgovorno. Vprašanje, ki vam ga bodo postavili v domačem okolju, boste doživeli kot vtikanje v zasebnost. Še nekaj časa bo minilo, preden se boste lahko o nečem pogovorili.

DVOJČKA

Potrpite še malo, saj se bo situacija, za katero nimate več volje kmalu obrnila v pravo smer. Vzdržite se raznih nesmiselnih pripomb, razen če vas bodo nekaj vprašali. Bodite v sredo, ko luna prehaja v znamenje raka pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj se bo zavrtelo v globok pogovor, s katerim boste razkrili nejasnosti. Svojih dolžnosti v domačem okolju v soboto nikar ne prelagajte na druge, saj bi vam lahko nekdo zameril. 

RAK

Če na področju prehrane in zdravja še niste opazili nič posebnega, je zdaj zadnji čas, da se zavedate, da bo potrebno nekaj spremeniti. Čeprav vam bodo sredi tedna zadeve ves čas polzele iz rok, se boste trudili in v delo vlagali vso svojo energijo. Samski raki in rakice, ne pričakujte da bo nekdo poklical, raje storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. V nedeljo skušajte predvsem poskrbeti zase. Naspite se in si privoščite malo več svežega zraka. 

LEV

Na področju čustev se boste z energijo Sonca v znamenju rib razveselili poglobljenega razmišljanja. Pojavi se lahko tudi nekaj občutljivosti, ki pa jo boste znali premostiti z direktnimi vprašanji. Na področju dela in denarja lahko v četrtek, ko se Merkur začne gibati v znamenju rib nekaj izpustite, zato hranite vse pomembne dokumente in pošto. O morebitnih nejasnostih se posvetujte z osebo, ki vas nikoli ni pustila na cedilu. Že v nedeljo se bodo stvari vrnile v ustaljene tirnice. 

DEVICA

Bodite pozorni na to, kaj govorite o drugih. Ne zapletajte se v kritiziranja, saj se bodo informacije hitro širile. Potrudite se, da boste na kariernem področju sedi tedna, ko vas bo zmotila zasanjana energija raka ostali zbrani in optimistični. Nepotrpežljivost vas lahko pripelje do prenagljenih odločitev, zato se osredotočite na bistvo. Počnite v soboto in nedeljo, ko bo luna v levu stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje. Ne povejte pa vsega, kar vam pride na misel.

TEHTNICA

V začetku tedna boste nekoliko utrujeni, zato se boste težje odločali, kaj bi bilo v določeni situaciji najbolj smiselno storiti. Ne boste imeli energije, da bi se vrteli v začaranem krogu, saj boste v notranjosti preveč obremenjeni z napredovanjem. Proti koncu tedna boste z budnim opazovanjem opazili, da vam nekateri znanci enostavno ne privoščijo sreče. Čas je za resen premislek o medsebojnih odnosih ter o tem, da postavite navidezne meje.

ŠKORPIJON

Nekoga morda prepogosto sprašujete, namesto da bi pustili času čas in se prepustili takšni situaciji kot je. Vsakemu se kdaj zgodi tudi neuspeh, zato se na napakah naučite nekaj kar lahko uporabite v prihodnosti. Ko se boste v petek stabilizirali, boste  izpeljali dobre dogovore in uspešno zaključili pomembno situacijo. Všeč vam bo družba sodelavca, ki vas vedno razveseli in popelje v pozitivno razmišljanje. Pri športu in vožnji boste konec tedna uživali kot že dolgo ne, kljub temu ohranite previdnost. 

STRELEC

Začetek tedna prinaša hkrati strah in radovednost. Nekoliko boste raztreseni, kar bo opazil nekdo, ki je na določen način odvisen od vas. Popaziti boste morali, da česa ne spregledate in si narediti tehten načrt. Neodvisno od čustvenega statusa ali let boste v soboto in nedeljo, ko bo luna v levu uživali v vsemu, kar vas izpolnjuje z zadovoljstvom. Presenetila vas bo ljubezenska čarovnija skozi uresničitev velikih sanj. Sedaj boste na vrsto prišli tisti, ki hrepenite po globini.

KOZOROG

Nekaj se bo v začetku tedna močno zakompliciralo, vendar ne obupajte prehitro. Če boste vsaj za hip popustili, se vam ne bo težko ukvarjati se z zadevo, ki ste jo nekoč spregledali. Nikar se ne razburjajte zaradi malenkosti. Zaustavite se ter začnite razmišljati drugače, saj bo veliko stvari odvisnih od vas. Zopet boste preveč razmišljali o materialnem področju. V vas bo v soboto, ko bo luna v levu dovolj energije za prilagajanje, da boste v družinskem okolju prenesli morebiten zaplet.

VODNAR

Zmotilo vas bo, da močnejša čustva, ki jih prebuja Sonce v znamenju rib obremenjujejo vaše misli in vas vodijo v neprestano sanjarjenje. Zaželeli si boste, da bi bil vaš odnos z osebo nasprotnega spola ki je ves čas v vaši bližini bolj stabilen. Ne bodite presenečeni, če se konec tedna še ne boste sposobni preudarno odločiti, raje še kakšen dan počakajte. Prebudil vas bo stereotip o vas samih, ki je nastal v šali, a ga vedno bolj sprejemate kot del svojega značaja. 

RIBI

Občutili boste potrebo po ljubezenskem zbliževanju ali po novi romanci. Iskali boste  s toplimi čustvi obarvano srečo, saj boste veliko bolj pripravljeni na soočanja. Nikar ob kakšni zavrnitvi ne obupajte prehitro, raje speljite zadeve do konca. Na področju kariere in denarja se lahko v petek nekatere stvari obrnejo v drugo smer. Preverite izpiske in dokazila o izplačilih, da vas ne bodo po nepotrebnem vznemirjali. Naj vas neka prehodna obremenitev ne utrudi preveč.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si tudi Video Mateja Škufce: Partnerski odnos ni terapevtski odnos